![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi im nový této tak mi odpusťte, pokud I dont poskytnout všechny potřebné informace, snad jen i dont vědět, co je poskytnout, ale můj pracovní plochy se systémem Windows XP Professional a mám nortons Anti-Virus Corporate Edition, a můj počítač je pryč cvoknutý, i získat pop systém antivirus xp2008 dělají někteří scan a její prokazování mi přes 2400 infekcím .... pokouší spustit Norton odstranit infekce ale nereaguje ..... mám lépe jen stírací z počítače a začíná od nuly? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste pozornost toto vlákno, Postupujte pomocí byste mohli být schopni se zbavit těch, aniž byste museli utírat, nicméně bych doporučit odstranění Norton vše dohromady a přechod k volnému Anti-Virus, jako Avast.
| |||
| |||
| Ano, měli byste se podívat na vlákno thingie vyslán. AntiVirus xp2008 je virus sám o sobě, moje sestra, kdyby na ni laptop jednou, a to mám odstranit, takže se nemusíte bát, že kluci tady jsou opravdu dobří v této věci.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Norton? Eww dostat avast |