μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Τόνοι των ιών "

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η του Νοεμβρίου 2008, 17:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τόνοι των ιών "

hi im νέα σε αυτό το τόσο συγχωρήστε με αν i dont παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, και πιθανώς μόνο dont ξέρει τι για την παροχή, αλλά μου επιφάνεια εργασίας εκτελεί Windows XP Professional, και έχω nortons ιών εταιρική έκδοση, και ο υπολογιστής μου έχει πάει bonkers, έχω πετάξει το σύστημα antivirus xp2008 κάνει κάποια σάρωση και μου το δείχνει πάνω από 2400 λοιμώξεις .... προσπαθώντας να εκτελέσετε το norton για την άρση των λοιμώξεων αλλά η αδιάφορη ..... είμαι σε καλύτερη θέση μόλις πάταξη του υπολογιστή και ξεκινώντας από το μηδέν;
Old 8 Νοεμβρίου 2008, 17:24
Ομάδα Δωρητών

Default Τόνοι των ιών "

Προσπαθήστε να εξετάσει τη λήψη αυτό το νήμα, Ακολουθήστε τα βήματα μέσα, ίσως να μπορεί να απαλλαγεί από εκείνους που δεν έχουν την υποχρέωση να εξαφανίσουν, ωστόσο θα συνιστούσα την αφαίρεση του Norton και να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε μια ελεύθερη Anti-Virus όπως Avast.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 03:12
Ομάδα Δωρητών

Default Τόνοι των ιών "

Yea, θα πρέπει να εξετάσουμε το νήμα thingie δημοσιεύτηκε. AntiVirus xp2008 είναι ίδιο ιό, η αδελφή μου είχε αυτό για το φορητό υπολογιστή μία φορά, και θα έχεις απομακρυνθεί, οπότε μην ανησυχείτε, τα παιδιά εδώ είναι πολύ καλή σε αυτά τα πράγματα.
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 09:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τόνοι των ιών "

norton? Eww get avast
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.