manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Tona viruse '

Reply

Thread Tools
Old 8 stu 2008, 17:16
Novi član grupe

Default Tona viruse '

hi im novi u ovom pa mi oprostiš ako ja dont pružiti sve potrebne informacije, i vjerojatno pravedan dont znati što dati, ali moj desktop je trčanje Windows XP Professional, i imam nortons protuvirusni korporativno izdanje, i moj računalo je prešao lud, ja dobijem pop-up sustav protuvirusne xp2008 radiš neke skenirati i njegove prikazuje mene .... preko 2400 infections pokušava pokrenuti sjever ukloniti infekcija ne reagira, ali njegova ..... ja bolje samo wiping out računalo i počevši od nule?
Old 8. studenog 2008, 17:24
Donatorska Grupa

Default Tona viruse '

Pokušajte pogledati uzimajući ovaj thread, Slijedite korake putem, možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili osloboditi od oni bez maramice, no ja bih preporučio uklanjanje Norton svi zajedno i premjesti na besplatni Anti-Virus poput Avast.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 10. studenog 2008, 03:12
Donatorska Grupa

Default Tona viruse '

Da, trebate pogledati na thread thingie posted. AntiVirus xp2008 virus je sama za sebe, moja sestra je to na njoj laptop jednom, i to je uklonjena, tako da ne brini, ovdje su se dečki stvarno dobri u ovoj stvari.
Old 10. studenog 2008, 09:58
Novi član grupe

Default Tona viruse '

sjever? Eww dobiti avast
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.