![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hi im novi u ovom pa mi oprostiš ako ja dont pružiti sve potrebne informacije, i vjerojatno pravedan dont znati što dati, ali moj desktop je trčanje Windows XP Professional, i imam nortons protuvirusni korporativno izdanje, i moj računalo je prešao lud, ja dobijem pop-up sustav protuvirusne xp2008 radiš neke skenirati i njegove prikazuje mene .... preko 2400 infections pokušava pokrenuti sjever ukloniti infekcija ne reagira, ali njegova ..... ja bolje samo wiping out računalo i počevši od nule?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokušajte pogledati uzimajući ovaj thread, Slijedite korake putem, možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili osloboditi od oni bez maramice, no ja bih preporučio uklanjanje Norton svi zajedno i premjesti na besplatni Anti-Virus poput Avast.
|
|||
|
|||
|
Da, trebate pogledati na thread thingie posted. AntiVirus xp2008 virus je sama za sebe, moja sestra je to na njoj laptop jednom, i to je uklonjena, tako da ne brini, ovdje su se dečki stvarno dobri u ovoj stvari.
|
|||
|
|||
|
sjever? Eww dobiti avast
|