mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Tonų virusai "

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 8, 2008, 17:16
Naujas Narys

Default Tonų virusai "

hi im naują šio to forgive me if i dont pateikti visą būtiną informaciją, aš turbūt tik dont know what teikti, bet mano darbastalio Windows XP Professional, o aš nortons antivirusinę Corporate Edition, ir mano kompiuteryje dingo Zwariowany, I get up sistemos antivirusinę xp2008 Pop daryti kai nuskaito ir rodo man per 2.400 infekcijos .... bandant paleisti Norton pašalinti infekcijos, tačiau jos neatsako ..... Aš geriau tiesiog ištrinti visą dėmesį į kompiuterį ir pradedant nuo nulio?
Old Lapkritis 8, 2008, 17:24
Donorų grupės

Default Tonų virusai "

Gauta atsižvelgiant ieškoti šioje temoje, Atlikite šiuos veiksmus naudojant, jums gali būti suteikta galimybė atsikratyti tų be reikalo sunaikinti, tačiau aš norėčiau rekomenduoti pašalinti Norton visi kartu ir pereiti į anti-virusinė kaip Avast.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 10, 2008, 03:12
Donorų grupės

Default Tonų virusai "

Taip, reikia pažvelgti thread thingie išsiųsta. AntiVirus xp2008 yra virusas pats, mano sesuo turėjo jai ant laptopo kartą, ir jis gavo nuimti, todėl nesijaudinkite, vaikinai, čia yra tikrai geras šiuo stuff.
Old Lapkritis 10, 2008, 09:58
Naujas Narys

Default Tonų virusai "

Norton? Eww gauti avast
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.