![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
hi im naują šio to forgive me if i dont pateikti visą būtiną informaciją, aš turbūt tik dont know what teikti, bet mano darbastalio Windows XP Professional, o aš nortons antivirusinę Corporate Edition, ir mano kompiuteryje dingo Zwariowany, I get up sistemos antivirusinę xp2008 Pop daryti kai nuskaito ir rodo man per 2.400 infekcijos .... bandant paleisti Norton pašalinti infekcijos, tačiau jos neatsako ..... Aš geriau tiesiog ištrinti visą dėmesį į kompiuterį ir pradedant nuo nulio?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gauta atsižvelgiant ieškoti šioje temoje, Atlikite šiuos veiksmus naudojant, jums gali būti suteikta galimybė atsikratyti tų be reikalo sunaikinti, tačiau aš norėčiau rekomenduoti pašalinti Norton visi kartu ir pereiti į anti-virusinė kaip Avast.
|
|||
|
|||
|
Taip, reikia pažvelgti thread thingie išsiųsta. AntiVirus xp2008 yra virusas pats, mano sesuo turėjo jai ant laptopo kartą, ir jis gavo nuimti, todėl nesijaudinkite, vaikinai, čia yra tikrai geras šiuo stuff.
|
|||
|
|||
|
Norton? Eww gauti avast
|