![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi im nový tejto tak mi odpustí, ak I dont poskytnúť všetky potrebné informácie, snáď len i dont vedieť, čo je poskytnúť, ale môj pracovnej plochy so systémom Windows XP Professional a mám nortons Anti-Virus Corporate Edition, a môj počítač je preč cvoknutý, i získať pop systém antivírus xp2008 robia niektorí scan a jej preukazovaní mi cez 2400 infekciám .... pokúša spustiť Norton odstrániť infekcie ale nereaguje ..... mám lepšie len stieracie z počítača a začína od nuly? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste pozornosť toto vlákno, Postupujte pomocou by ste mohli byť schopní sa zbaviť tých, bez toho aby ste museli utierať, však bych odporučiť odstránenie Norton všetko dohromady a prechod k voľnému Anti-Virus, ako Avast.
| |||
| |||
| Áno, mali by ste sa pozrieť na vlákno thingie vyslaný. AntiVirus xp2008 je vírus sám o sebe, moja sestra, keby na ňu laptop raz, a to mám odstrániť, takže sa nemusíte báť, že kluci tady sú naozaj dobrí v tejto veci.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Norton? Eww dostať avast |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vírusy môžu skutočne ukradnúť ID informácie? | jill8beans2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 16. marca 2009 05:21 |
| Mysli môjho PC boli infikované chyby / vírusy! Akákoľvek pomoc? | Theresonly1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 21 | 2. februára 2009 13:34 |
| Ton vírusy, myslím! | Koncepcia | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 15. mája 2008 13:12 |
| Vírusy | rsteenoven | Virus, spyware a bezpečnosť | 23 | 22. marca 2008 20:05 |
| Vírusy? | virusinfected | Virus, spyware a bezpečnosť | 39 | 1. august 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |