мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Тона вирусе '

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8 сту 2008, 17:16
Нови члан групе

хи им нови у овом па ми опростиш ако ја донт пружити све потребне информације, и вероватно праведан донт кноткле шта дати, али мој десктоп је трчање Уиндоуси КСП Профессионал, и имам нортонс антивирусни корпоративно издање, и мој рачунар је прешао луд, ја добијем поп-уп систем антивирусни ксп2008 радиш неке скенирати и његове приказује мене .... преко 2400 инфецтионс покушава покренути север уклоните инфекција не реагује, али његова ..... ја боље само уипинг оут рачунар и почевши од нуле?
Old 8. Мар 2008, 17:24
Донаторска Група

Покушајте погледати узимајући овај тхреад, Пратите кораке путем, можда ћете бити у могућности да бисте добили ослободити од они без марамице, али ја бих препоручио уклањање Нортон сви заједно и премјести на бесплатни Анти-Вирус попут Аваст.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 10. Мар 2008, 03:12
Донаторска Група

Да, треба погледати на тхреад тхингие постед. Антивирусни ксп2008 вирус је сама за себе, моја сестра је то на њој лаптоп једном, и то је уклоњена, тако да не брини, овде су се момци стварно добри у овој ствари.
Old 10. Мар 2008, 09:58
Нови члан групе

север? Еуу добити аваст
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц