![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи им нови у овом па ми опростиш ако ја донт пружити све потребне информације, и вероватно праведан донт кноткле шта дати, али мој десктоп је трчање Уиндоуси КСП Профессионал, и имам нортонс антивирусни корпоративно издање, и мој рачунар је прешао луд, ја добијем поп-уп систем антивирусни ксп2008 радиш неке скенирати и његове приказује мене .... преко 2400 инфецтионс покушава покренути север уклоните инфекција не реагује, али његова ..... ја боље само уипинг оут рачунар и почевши од нуле? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте погледати узимајући овај тхреад, Пратите кораке путем, можда ћете бити у могућности да бисте добили ослободити од они без марамице, али ја бих препоручио уклањање Нортон сви заједно и премјести на бесплатни Анти-Вирус попут Аваст.
| |||
| |||
| Да, треба погледати на тхреад тхингие постед. Антивирусни ксп2008 вирус је сама за себе, моја сестра је то на њој лаптоп једном, и то је уклоњена, тако да не брини, овде су се момци стварно добри у овој ствари.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| север? Еуу добити аваст |