![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт їм нові для цього так вибачте мене, якщо я не надаємо всю необхідну інформацію, я, мабуть, просто не знаю, що це таке, але мій робочий стіл під управлінням Windows XP Professional, і я nortons Anti-Virus Corporate Edition, і мій комп'ютер пройшов пришелепкуватий, я отримую спливаючому система антивірусного xp2008 Деякі роблять сканування і показуючи мені більше 2400 інфекцій .... спробі запустити Нортон для видалення інфекції але його не вдається ..... я просто кращий знищити комп'ютер і починаючи з нуля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте глянути на цій темі, Виконайте наступні дії шляхом, ви могли б позбутися від тих, без того, щоб знищити, однак я б рекомендував видалення Нортона всі разом і перейти на вільне антивірусне як Avast.
| |||
| |||
| Так, ви повинні дивитися на потоці Написав штучка. AntiVirus xp2008 є вірус, моя сестра, якщо б на своєму ноутбуці один раз, і отримав видалений, так що не хвилюйтеся, хлопці тут дійсно гарні на цей матеріал.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Нортон?? Eww отримати Avast |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може віруси дійсно ID крадіжки інформації? | jill8beans2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 16 березня 2009 05:21 |
| Думаю, що мій настільний комп'ютер був інфікований помилками / віруси! Будь-яка допомога? | Theresonly1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 2 лютого 2009 13:34 |
| Тонни віруси, я думаю! | Концепція | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 15 травня 2008 13:12 |
| Віруси | rsteenoven | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 23 | 22 березня 2008 20:05 |
| Віруси?? | virusinfected | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 39 | 1 серпня 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |