![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима вама, први пост овде. Мој проблем је овај, имам био окужен код тројански зове Бацкдоор.Ирцбот.мде. Желиш ли знати ако има било који слободан ремоверс за ову книд од Тројанац. Имам Прос Антивирусни али то не може избрисати или поправити га. Хвала за било какву помоћ. Пхил |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| требало преузети ХијацкТхис и пост лог. неко ће бити уз вас за помоћ
| |||
| |||
| покушајте: хттп://ууу.сымантец.цом/нортон/сецур...мовалтоолс.јсп или: хттп://сервице1.сымантец.цом/СУППОРТ...99051911110813 Надати се данашји воља шкрипац проблем. |
|
| |||
| |||
| Хвала, али ја сам свесна тог програма и он исфар за мене превише компликован за коришћење. Ако избришете криви ствари сте здравице! превише напредно за мене. Било која друга опција, мање компликовано? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морате следити данашји водич ако желите смјернице за уклањање злонамерних програма.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тројански Коњ & црв! | цт122592 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 27 април 2009 21:52 |
| Тројански коњ | ѝа̀н̃а̀ | Вирус, Спыуаре и безбедност | 11 | 29 мај 2008 00:40 |
| Тројански коњ БХО.ЦВКС је украден мој рачунар !!!!! | глиб | Вирус, Спыуаре и безбедност | 34 | 28 децембар 2007 09:05 |
| АВГ извјештавања тројанских коња БХО.ЦВКС - Помоћ молим | цхрислеецх11 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 24 | 20 децембар 2007 11:17 |
| Тројански Коњ и АВГ | цхуцкерук | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 2. јула 2007 10:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |