![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám trojon pár dní a já uzdravil pomocí AVG, to mi řekl, restartujte počítač, aby udělal, ale pak se vrátil až rčení bylo nakažených znovu, takže tuto dobu jsem se přestěhoval do viru valut a odstraní ho, to zastavil se slovy, že to byl napaden, ale teď jsem si chybu mesage přišel říct, že soubor, který byl virus nemohl najít a acess i popřel, má trojon změnil můj registru Windows a nyní nemohou najít virus, i dont vědět? To je ale divné, jak vidíte níže je můj start baru, když se podíváte na nxt hodiny, všechny ikony už srandovní, to se stalo, když jsem recived se trojon. ![]() může mi někdo pomoci opravit tuto ikonu problémy, jak je dostat na mé nervy, zbytek je počítač funguje jako normální, jen své věci, i cant open WHN i minmize a přestěhovat se do zásobníku, a že by ji také být možné doporučit kde můžu jít, aby zajistila, že tento dvojí trojon odešla jako já vím, že mohou themelves zpět nahoru a pak jej nahradit zpět o místě po origanel byla smazána. Omlouváme se za případné pravopisné chyby, nebo to bylo umístěno na špatném místě, ale to bylo v důsledku tojon na mých znalostí. můj počítač je takto: 800MHz procesor P3 512 MB RAM 30GB pevný disk Windows XP profesional |
|
| |||
| |||
| Vítejte na CJ. Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan uloženy v 19:59:33 dne 21/04/2008 Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Zavádecí mód: Normální Běžící procesy: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe C: \ WINDOWS \ Explorer.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ devldr32.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe C: \ Program Files \ LimeWire \ limewire.exe C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ infocard.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Průvodce připojením, ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Nastavení, ProxyOverride = *. místní O2 - BHO: (bez názvu) - (3CAB59B4-55A3-4737-9FD5-B93C6430BF75) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vmudtcfc.dll O2 - BHO: SSVHelper třídy - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek) O2 - BHO: (bez názvu) - (8ED10090-2269-4205-82A8-C74E1F6A7E5A) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ddcCTmKC.dll (soubor chybí) O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: (bez názvu) - (EE5A1465-1E73-4784-8F63-45983FDF0DB8) - C: \ WINDOWS \ system32 \ awtusqOf.dll (soubor chybí) O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / StartUp O4 - HKLM \ .. \ Run: [COMODO Firewall Pro] "C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe" / pozadí O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Úkol] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Host procesu] C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [BM639603ab] Rundll32.exe "C: \ WINDOWS \ system32 \ ygtmlndf.dll", s O4 - HKCU \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'místních') O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'místních') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Network Service') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [program Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Program Ctfmon.exe (User 'Výchozí uživatel') O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportovat do aplikace Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra tlačítka: (bez názvu) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra tlačítka: Výzkum - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ miliontin ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra tlačítka: (bez názvu) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostické \ xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostické \ xpnetdiag.exe O9 - Extra tlačítka: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (A90A5822-F108-45AD-8482-9BC8B12DD539) (Rozhodující cpcScan) -- http://www.crucial.com/controls/cpcScanner.cab O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Upozornění: awtusqOf - awtusqOf.dll (soubor chybí) O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Comodo Aplikace Agent (CmdAgent) - COMODO - C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe -- Konec souboru - 6141 bytes |
|
| |||
| |||
| Máš ještě nějaké dost špatný infekcí. Musíme běžet několik nástrojů, které pomáhají s odstraněním. Stáhnout SDFix.exe a uložte jej na plochu. Dvojitým kliknutím SDFix.exe a bude extrahovat soubory do% systemdrive% (Disk, který obsahuje Windows Directory, typicky C: \ SDFix) Prosím, potom restartujte počítač v Nouzový režim pomocí následujících možností:
---------- Stáhněte si prosím Combofix subs by z jednoho z níže uvedených odkazů. (Zkuste všechny tři v případě potřeby)Důležité! Combofix.exe MUSÍ uložit a běžel od Desktop.
---------- Další příspěvek, prosím přidejte SDFix log Combofix log |
|
| |||
| |||
| Promiň, ale můžu to udělat právě teď, to byla přátelé, ale i počítač, musí jít zpátky na příští pátek a bude se pokračovat. |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, budeme se zde. |
|
| |||
| |||
| ahoj im zpět, ukáže i měl volné místo dnes, tak jsem se vrátil na tu až do konce se svými přáteli počítač, teď jsem udělal první polovině věc. bit pomocí SDfix věc je řazený mé zásobník na začátku baru děkuji, ale i to, že po restartu bit vracím do normálního okna z nouzového režimu, to přišel říct, že byla kontrola malware a bude trvat asi 5 minut jak jsi říkal, ale já jsem ji za více než jednu hodinu, a nic, je to, že konečné skenování opravdu zapotřebí? to vše mám v tomto log souboru : SDFix: Version 1.173 Úcastníku Katie dne 22/04/2008 v 18:41 Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600] Spuštění Od: C: \ SDFix Kontrola Služby : Obnovení systému Windows Registry Hodnoty Obnovení systému Windows Výchozí soubor Hosts Restartem Kontrola souborů : Trojan Soubory Nalezeno: C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe - Zrušen C: \ WINDOWS \ system32 \ pac.txt - Zrušen Odstranění Temp Soubory Kontrola ADS : |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| sdfix neudělali combo dosud, budu dělat teď? |
|
| |||
| |||
| Ano stop SDFix když je stále běží a udělat Combofix scan. Nainstalujte ho na plochu a spouštět ho takhle. Stáhněte si prosím Combofix subs by z jednoho z níže uvedených odkazů. (Zkuste všechny tři v případě potřeby)Důležité! Combofix.exe MUSÍ uložit a běžel od Desktop.
![]()
Nepoužívejte myš-klikněte combofix okna, pokud je v chodu. To může způsobit, že na stánku. * ComboFix bude automaticky restartuje vašem počítači, když Killall switch se používá. Combofix (CF) odpojí počítač od internetu. Spojení je automaticky obnoven před CF dokončil svůj běh. Pokud CF běží v nesnázích a končí předčasně, Spojení může být manuálně obnoveno po restartování počítače. Post celé Combofix log v příštím odpověď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Infikovaných Trojon.Vundo.H. Nejsou schopni vyčistit. | janeswami | Virus, spyware a bezpečnost | 20 | 25. května 2009 11:49 |
| Mirascan nebudou odstraněny Přes Přidat / Odebrat nebo Windows Instalace CleanUp! | stephencastellani | Operační systémy Windows | 1 | 8. května 2009 17:11 |
| Vundo O největší pravděpodobností odstranit, ale jen aby se ujistil, ... | Kalle | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 3. ledna 2009 13:09 |
| Virus / Worm / Trojon Killing Počítač! | MichaelCrichton12 | Virus, spyware a bezpečnost | 16 | 29. říjen 2008 13:42 |
| Stačí odstranit ZoneAlarm | Mike0001 | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 15. Červenec 2008 02:42 |
| Thread Nástroje | |
| |