![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam trojon nekoliko dana i ja ozdravio koristeći AVG, on mi je rekao da ponovo pokrenete računalo učini tako, a onda se vratio se govoreći: "to je bio okužen opet, pa ovaj put sam ga preselili na virus valut i brišu se, ovaj zaustavio ga rekavši da je okužen, ali sada ja dobiti greška Upis izlazi u kojem se kaže da je datoteka koju je virus ga nije mogao naći i ja acess denied ima trojon promijenio moj registery i sada Windows ne može pronaći virus, ja dont know? ali to je čudno, kao što možete vidjeti u nastavku se nalazi moj start bar, ako nxt gledati na sat, sve ikone su otišli smiješno, to se dogodilo kada sam recived je trojon. ![]() može netko pomoć mene popraviti ovu ikonu poteškoća kao što je dobivanje na moj živac, ostatak je računalo radi kao normalan, njegova samo ja licemjerje otvoren stvari whn i minmize i oni premjestiti na poslužavnik, i koji bi također biti moguće preporučiti gdje ja mogu ići kako bi bili sigurni da je ovaj bračni trojon otisla kao da znam da oni mogu vratiti themelves gore, a zatim zamijenite ga nazad o licu mjesta nakon origanel je izbrisan. ispričavam za bilo kakvu pogrešku ili pravopisne se to ne stavlja u pogrešnom mjestu, ali to je bio uzrokovan tojon na moje znanje. moj računalo je kako slijedi: P3 procesor 800Mhz 512MB RAM 30GB hard disk Windows XP profesionalni |
|
| |||
| |||
| Dobrodošli na CJ. Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan spremljena u 19:59:33, dana 21/04/2008 Platforma: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal Pokretanje procesa: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe C: \ Program Files \ COMODO \ Firewall \ cmdagent.exe C: \ WINDOWS \ explorer.exe C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ Program Files \ COMODO \ Firewall \ CPF.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ devldr32.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe C: \ Program Files \ limewire \ limewire.exe C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ infocard.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Connection Wizard, ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Postavke, ProxyOverride = *. lokalne O2 - BHO: (no name) - (3CAB59B4-55A3-4737-9FD5-B93C6430BF75) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vmudtcfc.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O2 - BHO: (no name) - (8ED10090-2269-4205-82A8-C74E1F6A7E5A) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ddcCTmKC.dll (file missing) O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: (no name) - (EE5A1465-1E73-4784-8F63-45983FDF0DB8) - C: \ WINDOWS \ system32 \ awtusqOf.dll (file missing) O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / StartUp O4 - HKLM \ .. \ Run: [COMODO Firewall Pro] "C: \ Program Files \ COMODO \ Firewall \ CPF.exe" / background O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Host Process] C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [BM639603ab] Rundll32.exe "C: \ WINDOWS \ system32 \ ygtmlndf.dll", a O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user') O8 - Extra kontekst meni stavka: E & zvezi u Microsoft Excel - res: / / C: \ programa ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Research - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ programa ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: (no name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (A90A5822-F108-45AD-8482-9BC8B12DD539) (presudno cpcScan) -- http://www.crucial.com/controls/cpcScanner.cab O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Obavijesti: awtusqOf - awtusqOf.dll (file missing) O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, sro - C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, sro - C: \ programa ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: COMODO Application Agent (CmdAgent) - COMODO - C: \ Program Files \ COMODO \ Firewall \ cmdagent.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe -- End of file - 6141 bytes |
|
| |||
| |||
| Još uvijek imaju neke prilično loš infekcija. Nam je potrebna za pokretanje nekoliko alata koji će pomoći pri uklanjanju. Preuzimanje SDFix.exe i spremite je na svoj Desktop. Dvaput kliknite na SDFix.exe i ona će ekstrakt datoteke u% systemdrive% (Pogon koji sadrži Windows Directory, obično C: \ SDFix) Molimo, a zatim ponovo pokrenuti računalo u Safe Mode tako da učinite sljedeće:
---------- Molimo, preuzmite Combofix by sUBs jedan od linkova ispod. (Isprobajte sve tri ako je potrebno)Važno! Combofix.exe MORA biti spremljene i otrča iz Desktop.
---------- Next post molimo dodaj SDFix log Combofix log |
|
| |||
| |||
| ispričavam se, ali ja mogu to učiniti upravo sada, bilo je to računalo, ali i prijatelja mora ići, sada se vratila na sljedeći petak za nastavak. |
|
| |||
| |||
| Nema problema, mi ćemo biti ovdje. |
|
| |||
| |||
| hej im leđa, ispada sam imao slobodnog mjesta danas, tako da sam se vratio na ovdje da biste završili s mojim prijateljima računalo, a sada sam u prvoj polovini stvar. bita koristeći SDfix stvar, to je moj razvrstani plato na start bar hvala ti, ali nakon što sam učinio da ponovo pokrenuti pomalo vraćaju na normalne prozore iz safe modu, ona izađe govoreći, bila je provjera za štetne sadržaje, i koje bi poduzeti oko 5 mins kao što si rekao, ali sam ga za lijevu i preko sat vremena, a ništa, je da je konačni scan stvarno potrebna? tako da sam se u log datoteku : SDFix: 1,173 Version Trčanje po Katie na 22/04/2008 at 18:41 Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] Running From: C: \ SDFix Provjera Usluge : Vraćanjem Windows Registry Values Vraćanjem sustava Windows Default Hosts File Postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust Provjera Files : Trojanski Files Pronađeno: C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe - Obrisana C: \ WINDOWS \ system32 \ pac.txt - Obrisana Uklanjanje Temp Files Provjerite REKLAME : |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| sdfix kombinirani još nisu učinili, za tebe mogu učiniti sada? |
|
| |||
| |||
| Da prestanu SDFix ako se i dalje prikazuju, a to Combofix scan. Instalirajte ga na desktop i pokrenite ga ovako. Molimo, preuzmite Combofix by sUBs jedan od linkova ispod. (Isprobajte sve tri ako je potrebno)Važno! Combofix.exe MORA biti spremljene i otrča iz Desktop.
![]()
Ne miša kliknite combofix's prozor dok je pokrenut. Svibanj uzrokovati da ga zatajiti. * ComboFix će automatsko ponovno pokretanje kada je vaš stroj KillAll je parametar koji se koristi. Combofix (CF) disconnects vašem računalu s Interneta. Se veza automatski obnovljena prije završi CF svojoj vožnji. Ako CF teče u poteškoće prestaje i preuranjeno, Veza može biti ručno restored by ponovnog vaš stroj. Post cijeli Combofix prijavite u sljedećem odgovoru. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| By zara Trojon.Vundo.H. Ne može to čist Internet. | janeswami | Virus, Spyware i sigurnost | 20 | 25. svibanj 2009 11:49 |
| Mirascan neće biti uklonjena Via Dodaj / Ukloni ili Windows Install Cleanup Utility! | stephencastellani | Windows Operating Systems | 1 | 8. svibanj 2009 17:11 |
| Vundo H najvjerojatnije uklonjene, ali samo kako bi bili sigurni da ... | Kalle | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 3. siječanj 2009 13:09 |
| Virus / crv / Trojon Ubistvo Računalo! | MichaelCrichton12 | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 29. listopad 2008 13:42 |
| Dovoljno je uklonjena ZoneAlarm | Mike0001 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 15. srpnja 2008 02:42 |
| Thread Tools | |
| |