kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Trojon gondoltam, meg kell szüntetni, de .....

Reply

Téma eszközök
Old Április 21 2008, 11:50
Csoport tagja

Default Trojon gondoltam, meg kell szüntetni, de .....

Van egy trojon pár nap, és én használ AVG meggyógyult, azt mondta, hogy indítsa újra a számítógépet, hogy igen, de akkor jött vissza, mondván, hogy a fertőzött újra, így ebben az időben költöztem, hogy a vírus valut, és hagyni, hogy ez a abbahagyta azt mondván, hogy fertőzött, de most én kap egy hiba mesage jön ki, mondván, hogy a fájl, hogy a vírus nem tud talál és acess i tagadta, a trojon changed my registry, és most a Windows nem találja a vírust, i dont know?

de ez a furcsa, mint láthatod alább ott van a start bár, ha úgy nézel ki, NXT, hogy az óra, az ikonok már vicces, ez történt, amikor recived a trojon.

Tud valaki segíteni nekem ez a javítás ikon baj, mert kezd az én ideg-, a többit a számítógép működik, mint a normál, hogy csak én vidám nyitott dolgok whn i minmize és mozgatni a tálcát, és az is lehet, hogy javasolják hol megy, hogy két biztos, hogy ez trojon ment, ahogy én tudom, hogy vissza themelves fel, majd a helyébe vissza o a helyszíni után origanel törlésre került.

sajnálom a helyesírási hibát, vagy ez helyezni a rossz helyen, de ez már okozott tojon tudomásom.

a számítógépet a következő:
800MHz P3 processzor
512MB RAM
30GB hard drive
windows xp profesional
Old Április 21 2008, 11:53
Moderátor Csoport

Üdvözöljük CJ.
Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Bezár HijackThis és nevezze.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt Hijackthis.
  • Ha a használó Windows Vista, Kattintson a jobb gombbal, és Run As Administrator
  • Kattints Van egy rendszer scan, és mentse a log file
  • Hijackthis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalma a napló a postán.
    • Ne Hijackthis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Megjegyzés: Bár már átnevezték Hijackthis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint Hijackthis vagy HJT.

Old Április 21 2008, 12:01
Csoport tagja

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 19:59:33, a 21/04/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe
C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ devldr32.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ wuauclt.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe
C: \ Program Files \ LimeWire \ limewire.exe
C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ infocard.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe.exe
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Connection Wizard, ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = *. helyi
O2 - BHO: (no name) - (3CAB59B4-55A3-4737-9FD5-B93C6430BF75) - C: \ WINDOWS \ System32 \ vmudtcfc.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)
O2 - BHO: (no name) - (8ED10090-2269-4205-82A8-C74E1F6A7E5A) - C: \ WINDOWS \ System32 \ ddcCTmKC.dll (fájl hiányzik)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: (no name) - (EE5A1465-1E73-4784-8F63-45983FDF0DB8) - C: \ WINDOWS \ System32 \ awtusqOf.dll (fájl hiányzik)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / Indítópult
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Comodo Firewall Pro] "C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe" / háttér
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Host Process] C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [BM639603ab] Rundll32.exe "C: \ WINDOWS \ System32 \ ygtmlndf.dll", s
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O16 - DPF: (A90A5822-F108-45AD-8482-9BC8B12DD539) (Crucial cpcScan) -- http://www.crucial.com/controls/cpcScanner.cab
O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab
O20 - Winlogon Notify: awtusqOf - awtusqOf.dll (fájl hiányzik)
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe
O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: Comodo Application Agent (CmdAgent) - Comodo - C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
--
End of file - 6141 bytes
Old Április 21 2008, 12:09
Moderátor Csoport

Még mindig van néhány nagyon rossz fertőzések. Meg kell futtatni néhány eszközt, amely segít az eltávolítást.

Letöltés SDFix.exe és menthetjük az asztalra.

Double click SDFix.exe és azt a fájlokat a% systemdrive%
(Meghajtó, amely tartalmazza a Windows könyvtárban, jellemzően C: \ SDFix)

Kérem, majd újraindítani a számítógépet Safe Mode by doing a következők:
  • Indítsa újra a számítógépet
  • Meghallgatását követően a számítógépen sípolás induláskor, de mielőtt a Windows-ikon jelenik meg, érintse meg az F8 billentyűt folyamatosan;
  • Ehelyett a Windows loading mint a normál, az Advanced Options menü jelenik meg;
  • Válasszuk ki az első lehetőség, hogy a Windows csökkentett módban, majd nyomja meg Enter.
  • Válassz szokásos számláját.
  • Nyissuk meg a mappát, és ki SDFix duplakattintásra RunThis.bat kezdeni a forgatókönyvet.
  • Típus Y kezdődik a cleanup folyamat.
  • Ez eltávolít minden Trojan Szolgáltatások és bejegyzéseit, hogy úgy találja, majd gyorsan nyomjuk meg a gombot, újraindít.
  • Nyomja meg bármelyik gombot, és akkor újra a számítógéphez.
  • Amikor a számítógép újraindul a Fixtool fog újra és teljes az eltávolítási folyamat akkor kijelző BefejezettNyomjuk meg a gombot, hogy vessen véget a forgatókönyvet és a terhelés az asztalon az ikonokat.
  • Amint az asztali ikonok betölteni a SDFix jelentést fog megnyílni a képernyőn, és mentse a SDFix mappát Report.txt
    (Report.txt is másolt a vágólapra.)
  • Végül adjuk hozzá a tartalmát a Report.txt a következő post.

----------

Kérjük, töltse le a köv Combofix az egyik a lenti linkeket.
(Próbáld meg mind a három, ha szükséges)Fontos! Combofix.exe KELL menti és kirohant a Desktop.
  • Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) Combofix megkezdése előtt.
  • Fontos! Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, szkript blokkoló és minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot.
    • Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.
    • Ha a tiéd nem szerepel, és nem tudod, hogyan kell kikapcsolni, akkor kérje.
  • Figyelmeztetés: Combofix lekapcsolja a számítógépet az internetről. A kapcsolat automatikusan visszaáll előtt Combofix befejeztével távon.
  • Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.
    • Válassza az Igen, hogy elfogadja a Disclaimers.[
  • Ha kész, akkor egy log for you.
  • Post hogy jelentkezzen be, a következő választ.
Figyelmeztetés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló
  • Ha Combofix fut a nehéz és idő előtt befejeződik, a kapcsolat kézzel visszaállítani a számítógép újraindításával.
  • Fontos: Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware előtt újra az internetre.

----------

Következő utáni kérjük add
SDFix napló
Combofix napló

Old Április 21 2008, 12:23
Csoport tagja

Bocs, de én ezt most, hogy a barátok számítógép de most mennem kell vissza a következő péntek folytatását.
Old Április 21 2008, 12:24
Moderátor Csoport

Nem gond, mi lesz itt.

Old 22. április 2008, 12:00
Csoport tagja

hey im vissza, kiderül, hogy volt egy szabad hely ma, ezért jöttem vissza ide, hogy befejezze a barátaimmal számítógép, most volt az első felében a dolog. bit segítségével SDfix dolog, hogy én sorrendje tálca meg a start bar köszönöm, de én tettem, hogy indítsa újra bit jön vissza a rendes windows-ra csökkentett módban, akkor merült fel mondván, hogy ellenőrzése malware, és körülbelül 5 perc ahogy mondod, de én hagyta el a több mint egy óra alatt, és semmi sem az, hogy végső letapogatású igazán szükség?

így megvan az, hogy a naplófájl :

SDFix: Version 1,173
Által működtetett, a Katie 22/04/2008 at 18:41
Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600]
Running From: C: \ SDFix
Checking Szolgáltatások :

Restoring Windows Registry Values
Restoring Windows Default Hosts File
Újraindítás

Checking Files :
Trojan Files Found:
C: \ Documents and Settings \ Katie \ Svchost.exe - Törölve
C: \ WINDOWS \ System32 \ pac.txt - Törölve

Removing Temp Files
ADS Check :
Old Április 22 2008, 12:03
Moderátor Csoport

Idézet:
ez jött ki mondta, hogy ellenőrizni malware, és körülbelül 5 perc
Melyik scan? SDFix vagy Combofix.

Old Április 22 2008, 12:05
Csoport tagja

sdfix combo még nem történt meg, a most?
Old Április 22 2008, 12:11
Moderátor Csoport

Igen stop SDFix ha még mindig működik, és nem a Combofix vizsgálatból.

Telepítse azt az asztali és fuss ez így.

Kérjük, töltse le a köv Combofix az egyik a lenti linkeket.
(Próbáld meg mind a három, ha szükséges)Fontos! Combofix.exe KELL menti és kirohant a Desktop.
  • Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) Combofix megkezdése előtt.
  • Győződjön meg róla, hogy combofix fekszik az asztalon.
  • Most STOP minden megfigyelési programok
  • Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.
  • Kattintson a START gombot, és válassza Fut. Majd copy / paste a teljes tartalma a következő Codebox (beleértve a "" jelek és a szimbólum) a run négyzetet.
    Kód:
    "% userprofile% \ Desktop \ ComboFix.exe" / killall

• Kattints OK és ez fogja kezdeni combofix különleges módon.
  • Ha kész, akkor egy naplót.
  • Kérem jelentkezzen be, hogy mentse a Jegyzettömb Fájl és azt a következő választ.
Megjegyzés:
Ne kattintson az egér-combofix ablakban miközben fut. Ez okozhatja, hogy az istálló.

* ComboFix fog Automatikus újraindítás a géped, ha a Killall kapcsolót kell használni.

Combofix (CF) lekapcsolja a készülék az internethez. A kapcsolat automatikusan visszaáll előtt CF befejeztével távon.
Ha CF fut be nehéz és az idő előtt megszűnik,A kapcsolat lehet manuálisan helyreállítani a gép újraindítása.

Posta az egész Combofix napló a következő választ.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Fertőzött Trojon.Vundo.H. Nem tudja tisztítsa meg. janeswami Vírus, kémprogram és biztonság 20 25. május 2009 11:49
Mirascan nem lesz eltávolítva Via hozzáadása / eltávolítása vagy a Windows Install Cleanup Utility! stephencastellani A Windows operációs rendszerek 1 8. május 2009 17:11
Vundo H legvalószínűbb eltávolítani, de csak, hogy biztosan ... Kalle Vírus, kémprogram és biztonság 9 3. január 2009 13:09
Virus / Worm / Trojon Killing Számítógép! MichaelCrichton12 Vírus, kémprogram és biztonság 16 29. október 2008 13:42
Csak eltávolítani a ZoneAlarm Mike0001 Vírus, kémprogram és biztonság 2 15. július 2008 02:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.