![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I got trojon kelias dienas ir aš išgydyti naudojant AVG, ji man papasakojo, kad iš naujo paleisti kompiuterį taip ir padarė, tačiau vėliau jis grįžo iki sakydamas, kad tai buvo infekuota dar kartą, kad šį kartą aš perkėlė ją į virusas valut ir ištrynė jį, tai nutraukiamas, tai sako, kad ji buvo infekuota, o dabar gaunu klaida mesage artėja sakydamas, kad byla, kad buvo virusas, ji negali surasti ir acess Aš neigia, turi trojon pakeitė mano registery, o dabar Windows negali rasti virusą, i dont know? bet tai keistai, kaip matote žemiau yra mano pradžia baras, jei jums atrodo NXT į laikrodį, visas piktogramas nuėjo juokinga, tai atsitiko kai aš recived trojon. ![]() Ar kas nors man padėti pataisyti šią piktogramą problemų, nes ji tampa mano nervus, ir poilsio kompiuteris veikia kaip įprasta, jos tiesiog i cant atidaryti ką whn i minmize ir jie perkelti į plokštelę, ir tai ji taip pat galima rekomenduoti kur galėčiau kreiptis, norint įsitikinti, kad šis dvigubas trojon praėjo, kaip aš žinau, kad jie galėtų grįžti themelves viršų ir pakeiskite jį atgal o vietoje po origanel buvo ištrintas. Atsiprašome už rašybos klaida ar tai yra dedamas į neteisingą vietą, tačiau tai sukėlė tojon mano žiniomis. Mano kompiuteris yra toks: 800MHz P3 procesorius 512MB RAM 30GB standusis diskas Windows XP profesional |
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į CJ. Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Skaitymo išsaugotas 19:59:33, on 21/04/2008 Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal Veikia procesus: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe C: \ WINDOWS \ explorer.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ devldr32.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe C: \ Program Files \ LimeWire \ limewire.exe C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Framework \ v3.0 \ Windows Communication Foundation \ infocard.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ svchost.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Connection Wizard, ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005 R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Žiniasklaida ernet Nustatymai, ProxyOverride = *. vietos O2 - BHO: (no name) - (3CAB59B4-55A3-4737-9FD5-B93C6430BF75) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vmudtcfc.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O2 - BHO: (no name) - (8ED10090-2269-4205-82A8-C74E1F6A7E5A) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ddcCTmKC.dll (file missing) O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: (no name) - (EE5A1465-1E73-4784-8F63-45983FDF0DB8) - C: \ WINDOWS \ system32 \ awtusqOf.dll (file missing) O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG7_CC] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgcc.exe / autostart O4 - HKLM \ .. \ Run: [COMODO Firewall] C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ CPF.exe "/ background O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Host Process] C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [BM639603ab] rundll32.exe "C: \ WINDOWS \ system32 \ ygtmlndf.dll" S O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [AVG7_Run] C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgw.exe / RunOnce (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user') O8 - Extra kontekstinio meniu punktą: E & Eksportuoti į "Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Research - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: (no name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: @ Xpsp3res.dll, -20.001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (A90A5822-F108-45AD-8482-9BC8B12DD539) (Crucial cpcScan) -- http://www.crucial.com/controls/cpcScanner.cab O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab Ø20 - Winlogon Notify: awtusqOf - awtusqOf.dll (file missing) O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgamsvr.exe O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - Grisoft, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ Grisoft \ AVG7 \ avgupsvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Comodo taikymas Konsultantas (CmdAgent) - COMODO - C: \ Program Files \ Comodo \ Firewall \ cmdagent.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe -- End of file - 6.141 baitų |
|
| |||
| |||
| Jūs vis dar yra keletas gana neblogai infekcijos. Mums reikia paleisti keletą įrankių, kurie padės su pašalinimo. Atsisiųsti SDFix.exe ir išsaugokite jį darbalaukyje. Dukart spustelėkite SDFix.exe ir jis bus išskleisti failus į% SystemDrive% (Diskas, kuriame yra Windows kataloge, paprastai tai C: \ SDFix) Prašome tada perkraukite kompiuterį Safe Mode atlikdami šiuos veiksmus:
---------- Atsisiųskite Combofix iki einantys iš vienos iš žemiau nuorodų. (Pabandykite visi trys, jei reikia)Svarbu! Combofix.exe TURI išsaugota ir bėgo nuo Desktop.
---------- Sekantis prašome pridėti SDFix Prisijungti Combofix Prisijungti |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, bet galiu tai padaryti dabar, tai buvo draugų, kompiuterio, bet aš turiu eiti atgal į kitą penktadienį toliau. |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, mes čia. |
|
| |||
| |||
| hey im back, pasirodo turėjau laisvą vietoje šiandien priėjau vėl čia baigti su draugais kompiuterį, dabar aš padariau pirmąjį pusmetį dalykas. bitų, naudojant SDfix dalykas, ji turi išrūšiuoti mano plokštelę ant start juostoje ačiū, bet po to aš padariau, kad iš naujo truputį grįžta į įprastą "Windows" iš Safe Mode, jis atėjo pasakyti, kad buvo tikrinti dėl kenkėjiškų programų ir galėtų priimti apie 5 mins kaip ir sakei, bet man paliko jį daugiau kaip valandą, ir nieko, tai, kad galutinis nuskaitymo tikrai reikia? taigi visi aš toje žurnalo failą : SDFix: Versija 1,173 Pradėti Katie ant 22/04/2008 at 18:41 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Running From: C: \ SDFix Tikrinimas Paslaugos : Restoring Windows registro vertybės Restoring Windows nutylėjimą Hosts File Paleista Tikrinimas Failai : Trojos Failai Rasta: C: \ Documents and Settings \ Katie \ svchost.exe - Panaikinta C: \ WINDOWS \ system32 \ pac.txt - Panaikinta Šalinama Temp failai ADS keista : |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| sdfix nepadarėte Combo dar turi man dabar daryti? |
|
| |||
| |||
| Taip sustoti SDFix jei jis vis dar veikia ir padaryti Combofix nuskaitymas. Įdiekite ją prie darbastalio ir paleisti jį panašaus. Atsisiųskite Combofix iki einantys iš vienos iš žemiau nuorodų. (Pabandykite visi trys, jei reikia)Svarbu! Combofix.exe TURI išsaugota ir bėgo nuo Desktop.
![]()
Ar ne pelės paspaudimu combofix lango kol jis veikia. Tai gali sukelti ją gardas. * ComboFix bus automatiškai paleisti į kompiuterį Killall jungiklis naudojamas. Combofix (CF) atjungia kompiuterį nuo interneto. Ry ¹ ys automati ¹ kai atkurtas iki CF baigia paleisti. Jei CF eina į sunkumus ir baigiasi anksčiau, Ryšys gali būti rankiniu būdu atstatyta iš naujo paleisti kompiuterį. Skelbti visą Combofix Prisijungti šalia atsakymo. |