![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам тројон неколико дана и ја оздравио помоћу АВГ, он ми је рекао да поново покренете рачунар учини тако, а онда се вратио се говорећи: "то је био окужен опет, па овај пут сам га преселили на вирус валуте и бришу се, овај зауставио га рекавши да је окужен, али сада ја добити грешка Упис излази у којем се каже да је датотека коју је вирус га није могао наћи и ја ацесс дениед има тројон променио мој регистеры и сада Уиндоус не може пронаћи вирус, ја донт кноу? али то је чудно, као што можете видети у наставку се налази мој старт бар, ако нкст гледати на сат, све иконе су отишли смешно, то се догодило када сам рецивед је тројон. ![]() може неко помоћ мене поправити ову икону потешкоћа као што је добијање на мој нерв, остатак је рачунар ради као нормалан, његова само ја лицемјерје отворен ствари ухн и минмизе и они покрет на послужавник, и који би такође бити могуће препоручити где ја могу да иду како би били сигурни да је овај брачни тројон отисла као да знам да они могу вратити тхемелвес горе, а затим замените га назад о лицу мјеста након ориганел је избрисан. извињавамо за било какву грешку или правописне се то не ставља у погрешном месту, али то је био узрокован тојон на моје знање. мој рачунар је како следи: П3 процесор 800Мхз 512МБ РАМ 30ГБ хард диск Уиндоус КСП професионални |
|
| |||
| |||
| Добродошли на ЦЈ. Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
|
|
| |||
| |||
| Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2 Сцан сачувана у 19:59:33, дана 21/04/2008 Платформа: Уиндоус КСП СП2 (уиннт 5.01.2600) МСИЕ: Интернет Експлорер в7.00 (7.00.6000.16640) Боот моде: Нормал Покретање процеса: Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ смсс.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Споолсв.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Аппле \ Мобиле Девице Суппорт \ бин \ АпплеМобилеДевицеСервице.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгамсвр.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгупсвц.ексе Ц: \ Програм Филес \ Боњоур \ мДНСРеспондер.ексе Ц: \ Програм Филес \ ЦОМОДО \ Фиреуалл \ цмдагент.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Експлорер.ексе Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгцц.ексе Ц: \ Програм Филес \ ЦОМОДО \ Фиреуалл \ ЦПФ.ексе Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ јусцхед.ексе Ц: \ Програм Филес \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Катица \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе Ц: \ Програм Филес \ иПод \ бин \ иПодСервице.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ девлдр32.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ууауцлт.ексе Ц: \ Програм Филес \ Интернет Експлорер \ ИЕКСПЛОРЕ.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ Уиндоус Ливе \ УЛЛогинПроксы.ексе Ц: \ Програм Филес \ лимеуире \ лимеуире.ексе Ц: \ УИНДОУС \ Мицрософт.НЕТ \ Фрамеуорк \ в3.0 \ Уиндоус Цоммуницатион Фоундатион \ инфоцард.ексе Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис \ снипер.ексе.ексе Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Сеарцх Паге = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=54896 Р0 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Старт Паге = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=69157 Р1 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Дефаулт_Паге_УРЛ = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=69157 Р1 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Дефаулт_Сеарцх_УРЛ = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=54896 Р1 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Сеарцх Паге = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=54896 Р0 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Старт Паге = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=69157 Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Цоннецтион Уизард, СхеллНекст = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=74005 Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Уиндоус \ ЦуррентВерсион \ Инт ернет Подешавања, ПроксыОверриде = *. локалне О2 - БХО: (но наме) - (3ЦАБ59Б4-55А3-4737-9ФД5-Б93Ц6430БФ75) - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ вмудтцфц.длл О2 - БХО: ССВХелпер Цласс - (761497ББ-Д6Ф0-462Ц-Б6ЕБ-Д4ДАФ1Д92Д43) - Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ ссв.длл О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе) О2 - БХО: (но наме) - (8ЕД10090-2269-4205-82А8-Ц74Е1Ф6А7Е5А) - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ддцЦТмКЦ.длл (филе миссинг) О2 - БХО: Уиндоус Ливе Сигн-ин Хелпер - (9030Д464-4Ц02-4АБФ-8ЕЦЦ-5164760863Ц6) - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ Уиндоус Ливе \ УиндоусЛивеЛогин.длл О2 - БХО: (но наме) - (ЕЕ5А1465-1Е73-4784-8Ф63-45983ФДФ0ДБ8) - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ аутускОф.длл (филе миссинг) О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [АВГ7_ЦЦ] Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгцц.ексе / Стартуп О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ЦОМОДО Фиреуалл Про] "Ц: \ Програм Филес \ ЦОМОДО \ Фиреуалл \ ЦПФ.ексе" / бацкгроунд О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СунЈаваУпдатеСцхед] "Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ јусцхед.ексе" О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [КуицкТиме Таск] "Ц: \ Програм Филес \ КуицкТиме \ КТТаск.ексе"-атбооттиме О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [иТунесХелпер] "Ц: \ Програм Филес \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе" О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Хост Процесс] Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Катица \ Свцхост.ексе О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [БМ639603аб] Рундлл32.ексе "Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ыгтмлндф.длл", а О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ Рун: [АВГ7_Рун] Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгу.ексе / РунОнце (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'НЕТУОРК СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-18 \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'СЫСТЕМ') О4 - ХКУС \. ДЕФАУЛТ \ .. \ Рун: [Цтфмон.ексе] Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе (Усер 'Дефаулт усер') О8 - Екстра контекст мени става: Е & звези у Мицрософт Ексцел - рес: / / Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ ЕКСЦЕЛ.ЕКСЕ/3000 О9 - Екстра буттон: (но наме) - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Сун Јава Цонсоле - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес \ Јава \ јре1.6.0_05 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра буттон: Ресеарцх - (92780Б25-18ЦЦ-41Ц8-Б9БЕ-3Ц9Ц571А8263) - Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ РЕФИЕБАР.ДЛЛ О9 - Екстра буттон: (но наме) - (е2е2дд38-д088-4134-82б7-ф2ба38496583) - Ц: \ УИНДОУС \ Нетуорк диагностиц \ кспнетдиаг.ексе О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: @ кспсп3рес.длл, -20001 - (е2е2дд38-д088-4134-82б7-ф2ба38496583) - Ц: \ УИНДОУС \ Нетуорк диагностиц \ кспнетдиаг.ексе О9 - Екстра буттон: Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Уиндоус Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О16 - ДПФ: (А90А5822-Ф108-45АД-8482-9БЦ8Б12ДД539) (пресудно цпцСцан) -- хттп://ууу.цруциал.цом/цонтролс/цпцСцаннер.цаб О16 - ДПФ: (Д27ЦДБ6Е-АЕ6Д-11ЦФ-96Б8-444553540000) (Схоцкуаве Фласх Објецт) -- хттп://фпдоунлоад2.мацромедиа.цом/ге...сх/суфласх.цаб О20 - Уинлогон Обавјештења: аутускОф - аутускОф.длл (филе миссинг) О23 - Сервице: Аппле Мобиле Девице - Аппле, Инц - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Аппле \ Мобиле Девице Суппорт \ бин \ АпплеМобилеДевицеСервице.ексе О23 - Сервице: АВГ7 Алерт Манагер Сервер (Авг7Алрт) - ГРИСОФТ, сро - Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгамсвр.ексе О23 - Сервице: АВГ7 Упдате Сервице (Авг7УпдСвц) - ГРИСОФТ, сро - Ц: \ програма ~ 1 \ Грисофт \ АВГ7 \ авгупсвц.ексе О23 - Сервице: Боњоур Сервице - Аппле Инц - Ц: \ Програм Филес \ Боњоур \ мДНСРеспондер.ексе О23 - Сервице: ЦОМОДО Апплицатион Агент (ЦмдАгент) - ЦОМОДО - Ц: \ Програм Филес \ ЦОМОДО \ Фиреуалл \ цмдагент.ексе О23 - Сервице: иПод Сервице - Аппле Инц - Ц: \ Програм Филес \ иПод \ бин \ иПодСервице.ексе -- Енд оф филе - 6141 бытес |
|
| |||
| |||
| Још увек имају неке прилично лош инфекција. Нам је потребна за покретање неколико алата који ће помоћи при уклањању. Скидати СДФикс.ексе и сачувајте је на свој Десктоп. Двапут кликните на СДФикс.ексе и она ће екстракт датотеке у% сыстемдриве% (Погон који садржи Уиндоус Дирецторы, обично Ц: \ СДФикс) Молимо, а затим поново покренути рачунар у Сафе Моде тако да урадите следеће:
---------- Молимо, преузми Цомбофикс бы субс један од линкова испод. (Испробајте све три ако је потребно)Важно! Цомбофикс.ексе МОРА бити сачуване и отрча из Десктоп.
---------- Некст пост молимо додај СДФикс лог Цомбофикс лог |
|
| |||
| |||
| извињавамо се, али ја могу то учинити управо сада, било је то рачунар, али и пријатеља мора ићи, сада се вратила на следећи петак за наставак. |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, ми ћемо бити овде. |
|
| |||
| |||
| хеј им леђа, испада сам имао слободног места данас, тако да сам се вратио на овде да бисте завршили са мојим пријатељима рачунар, а сада сам у првој половини ствар. бита помоћу СДфикс ствар, то је мој разврстани плато на старт бар хвала ти, али након што сам учинио да поново покренути помало враћају на нормалне прозоре из сафе моду, она изађе говорећи, била је провера за штетне садржаје, и које би предузети око 5 минс као што си рекао, али сам га за леву и преко сат времена, а ништа, је да је коначни Сцан стварно потребна? тако да сам се у лог датотеку : СДФикс: 1,173 Версион Трчање по Катица на 22/04/2008 ат 18:41 Мицрософт Уиндоус КСП [Версион 5/1/2600] Руннинг Фром: Ц: \ СДФикс Провјера Услуге : Враћањем Уиндоус Регистры Валуес Враћањем система Уиндоус Дефаулт хостс Филе Поступак поновног покретања оперативног сушта Провјера Филес : Тројански Филес Пронађено: Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Катица \ Свцхост.ексе - Избрисана Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ пац.ткст - Избрисана Уклањање Темп Филес Проверите РЕКЛАМЕ : |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| сдфикс комбиновани још нису урадили, за тебе могу да урадим сада? |
|
| |||
| |||
| Да престану СДФикс ако се и даље приказују, а то Цомбофикс Сцан. Инсталирајте га на десктоп и покрените га овако. Молимо, преузми Цомбофикс бы субс један од линкова испод. (Испробајте све три ако је потребно)Важно! Цомбофикс.ексе МОРА бити сачуване и отрча из Десктоп.
![]()
Не миша кликните цомбофикс'с прозор док је покренут. Мај узроковати да га затајити. * ЦомбоФикс ће аутоматско поновно покретање када је ваш машина КиллАлл је параметар који се користи. Цомбофикс (ЦФ) дисцоннецтс вашем рачунару са Интернета. Се веза аутоматски обновљена пре заврши ЦФ својој вожњи. Ако ЦФ тече у потешкоће престаје и преурањено, Веза може бити ручно Ресторед бы поновног ваш машина. Пост цео Цомбофикс пријавите у следећем одговору. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бы зара Тројон.Вундо.Х. Не може то чист Интернет. | јанесуами | Вирус, Спыуаре и безбедност | 20 | 25 мај 2009 11:49 |
| Мирасцан неће бити уклоњена Виа Додај / Уклони или Уиндоус Инсталл цлеануп Утилиты! | степхенцастеллани | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 8 мај 2009 17:11 |
| Вундо Х највероватније уклоњене, али само како би били сигурни да ... | Калле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 3 јануар 2009 13:09 |
| Вирус / црв / Тројон Убиство Рачунар! | МицхаелЦрицхтон12 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 16 | 29 октобар 2008 13:42 |
| Довољно је уклоњена ЗонеАларм | Мике0001 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 15. јула 2008 02:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |