![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм тичане XP Home относно Acer TravelMate 2420. Аз наскоро се завтече Север LiveUpdate (Имам Antivirus 2007 г.) и след това аз бях се бараж на Symantec изскачащи прозорци в долната дясна част на екрана, казвайки: "сканиране съобщение 1 от 1. Съм направил едно търсене в Google за проблема и да видите някои доста сложни решения, но трябва някои насоки за най-добрия курс на действие да предприеме. Всички съвети ще бъде много по-ценен, да ме уведомите, ако имате нужда от повече информация Благодарности Мадс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Бих искал да изтеглите HijackThis и генериране на доклад по него, така че можем да го анализира и да Ви посъветва какво да правя. Изтеглям HijackThis на вашия работен плот. Щракнете върху файла, който просто са изтеглили. Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате. Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място. При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас. Сега затворете HijackThis да преименувате го да се анализира. Важна Преименувайте на Hijackthis.exe файл към analyze.exe. Това е важно, тъй като някои форми на зловреден софтуер може да скрие от HijackThis. Кликнете с десния бутон на HijackThis.exe файл в C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis Избирам Преименувайте. Въведете analyze.exe и натиснете въведете ключ. Кликнете с десния бутон на analyze.exe файл и изпрати на работния плот за да създадете пряк път. Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон. HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad. В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop. Моля, запазете дневника като текст (. тXT) Файл или. Дневник Правя НЕ приложете MS-Word . DOC файлове, те няма да се разглежда! В публикацията си, добавете влезте като Приложение. * Не са Hijackthis определи още нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. ** Не използвайте Анализира Този бутон. Той констатациите са опасни, ако неправилно изтълкувани. Ръководство за прикрепване логове на пост
|
| |||
| |||
| Здрасти Моля, вижте приложен. Благодарности, Мадс |
|
| |||
| |||
| Моля, изтеглете Combofix от sUBs от двете тук или тук Запази Combofix.exe да ви вашия Desktop. 1. Щракнете два пъти combofix.exe & следвайте указанията. (от клавиатурата изберете 1 и натиснете Enter) 2. Когато приключи, той ще представи дневник за вас. 3. Прикрепете, че влизате в следващата си реплика. Забележка: Не mouseclick combofix на прозорец, докато се изпълняват. Това може да доведе до вашия компютър до загубване на скорост Следващ пост моля приложете combofix.txt Дневник НОВИ HijackThis дънер |
|
| |||
| |||
| Здрасти Благодаря за отговора. Моля, вижте приложен трупи. С уважение, Мадс |
|
| |||
| |||
| Аз не виждам нещо, което може да се причинява Symantec да се сканиране. Използвате ли тези? Boonty игри Кон-Тики <- Това би могло да бъде проблем, тя изпраща данни само аз не знам дали това е автоматична или ако трябва да го каже или да го позволи. Отворете HijackThis и изберете Направи система, сканира само и поставете отметка до: O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) Сега кликнете Fix проверени Ако компютърът е все още сканиране съобщения, които ще трябва да пуснете сканиране в този пост и да представят трупите. |
|
| |||
| |||
| Здравейте Благодаря някога толкова много за помогне с това. Странното изскачащи прозорци вече са спрени, за което съм много благодарен. Много благодаря още веднъж и всичко най-хубаво, Мадс XXX |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, ние трябва да деинсталирате combofix и я оставете да чисти след себе си. Отиди на Започвам > Бягам и да копирате и поставите следващата команда в полето: ComboFix / ф ![]() Уверете се, че има интервал между Combofix и / Тогава хит Въведете. Това ще деинсталирате Combofix, изтриване на свързаните с нея папки и файлове, върнете вашия часовник настройки, скрий файлови разширения, скриете система / скрити файлове и нулира System Restore отново Проверете този пост за някои безплатни програми за повишаване на сигурността на вашия компютър. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Затруднено Symantec Изтриване на файлове | cooker562 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 22-ри ноември 2009 година 10:24 |
| Необичайни Звук Проблем | PewterScreaminMach | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 9 | 7 април 2008 13:38 |
| Нестандартни Звуци за лаптоп | targh | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 22 | 8 Март 2008 18:09 |
| Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. | jackson12 | Windows операционни системи | 2 | 17 май 2007 г. 02:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |