![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, I'm running XP home na Acer TravelMate 2420. Nedávno jsem se běžel Norton LiveUpdate (mám Antivirus 2007) a od té doby jsem stále záplavě Symantec pop-up okna v pravé dolní části obrazovky rčení 'skenování zpráva 1 z 1'. Udělal jsem vyhledávání Google na problém a vidět některé poměrně složité řešení, ale je třeba určitý návod, jak se nejlépe postupovat, aby přijaly. Any advice by moc líbí, dejte mi vědět, pokud budete potřebovat více info Díky Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar Rád bych si můžete stáhnout HijackThis a generovat zprávy o to, aby se můžeme analyzovat, a poradí, co dělat. Stáhnout HijackThis do počítače. Double-klikněte na soubor, který jste právě stáhli. Klikněte na "Instalace"Tlačítko nainstalovat. Bude implicitně nainstaluje do adresáře -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosíme, neměňte výchozí instalaci umístění. Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás. Nyní blíží HijackThis přejmenovat ji analyzovat. Důležité Přejmenovat o Hijackthis.exe obrázek do analyze.exe. To je důležité proto, že některé formy malware může skrývat z HijackThis. Klikněte pravým tlačítkem na soubor v HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Vybrat Přejmenovat. Zadejte analyze.exe a stiskněte klávesu Enter. Klikněte pravým tlačítkem na analyze.exe obrázek a poslat na desktop vytvořit zkratku. Dále klikněte na "Do systému kontroly a uložit log soubor " tlačítko. HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku. V levém horním rohu okna klikněte notepad "Soubor" > "Uložit jako" název hijackthis a uložte jej do Desktop. Prosím uložte jako textový log (. txt) Nebo souboru. Log Dělat NE attach MS-Word . DOC soubory nebudou pohlížet! Za svůj příspěvek, přidejte se přihlásit jako Přílohu. * Nemáte Hijackthis opravit něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. ** Nepoužívejte Analyse Toto tlačítko. Jeho závěry jsou nebezpečné, když nesprávně vyložil. Průvodce pro přichycení přihlásí na pracovní místo
|
| |||
| |||
| Nazdar Viz přiložený. Díky, Mads |
|
| |||
| |||
| Stáhněte si Combofix, které buď z subs tady nebo tady Uložit Combofix.exe na vaši plochu. 1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovat pokyny. (z klávesnice zvolte 1 a stiskněte klávesu Enter) 2. Po skončení se vytvoří log pro vás. 3. Přiložit že přihlásit další odpověď. Poznámka: Don't mouseclick combofix okna a zároveň je to běží. , Které mohou způsobit, že počítač stání Další post přiložte combofix.txt log NOVÉ HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Nazdar Díky za odpověď. Viz přiložený protokolů. Pozdravy, Mads |
|
| |||
| |||
| Nevidím nic, co by mohlo být příčinou Symantec má být skenování. Používáte je? Boonty Games Kontiki <- To by mohl být problém, odešle data jen já nevím, jestli to je automatické, nebo máte-li to říct, nebo jí umožňují. HijackThis a zvolte Otevřít Do systému kontrolovat jen a umístit zatržítko vedle: O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek) Nyní klikněte na Fix kontrolovány Pokud je počítač stále prohledávání zpráv, budete muset spustit skenování v tento post a předložit protokoly. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Díky strašně moc za pomoc s tímto. Podivné pop up již zastavil, za což jsem velmi vděčný. Díky moc ještě jednou a vše nejlepší, Mads xxx |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, je třeba odinstalovat ComboFix a nechat ho po sobě uklidit. Přejít na Začít > Běžet a zkopírovat a vložit následující příkaz v oblasti: ComboFix / u ![]() Ujistěte se, že tam je prostor mezi Combofix a / Poté stiskněte Vstup. To bude odinstalovat Combofix, odstranit jeho související složky a soubory, resetujte vaše nastavení hodin, skryje souborů, skrýt systému / skryté soubory a resetuje Obnovení systému znovu Podívejte se tento post Pro některé programy zdarma ke zvýšení bezpečnosti na vašem počítači. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odstranění potíží Symantec souborů | cooker562 | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 22.listopadu 2009 10:24 |
| Neobvyklé Øresundu Problem | PewterScreaminMach | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 9 | 7 dubna 2008 13:38 |
| Neobvyklé zvuky na notebook | targh | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 8. března 2008 18:09 |
| Může mi někdo průvodce jak mohu obnovit některé z mých smazané soubory. | jackson12 | Operační systémy Windows | 2 | 17. května 2007 02:21 |
| Thread Nástroje | |
| |