μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Unusual Symantec pop-up - πρέπει κάποιος να μου οδηγό μέσω Σύνδεση αρχεία κ.λπ.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 10:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Unusual Symantec pop-up - πρέπει κάποιος να μου οδηγό μέσω Σύνδεση αρχεία κ.λπ.

Όλα Hi,

Τρέχω XP σπίτι σε ένα Acer Travelmate 2420. Έτρεξα πρόσφατα το Norton LiveUpdate (έχω Antivirus 2007) και από τότε έχω πάρει ένα φράγμα της Symantec pop-ups στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης ρητό «σάρωση μήνυμα 1 από 1 '. Έχω κάνει μια αναζήτηση Google για το πρόβλημα και να δείτε μερικές μάλλον περίπλοκες λύσεις, αλλά χρειάζονται κάποια καθοδήγηση ως προς την καλύτερη πορεία δράσης για να λάβει.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί πολύ, επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες

Ευχαριστώ

Mads
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 12:19
Συντονιστής Ομάδας

Default Unusual Symantec pop-up - πρέπει κάποιος να μου οδηγό μέσω Σύνδεση αρχεία κ.λπ.

Γεια σου

Θα θέλατε να κατεβάσετε HijackThis και να δημιουργήσουν μια έκθεση σχετικά με αυτό, ούτως ώστε να μπορούμε να αναλύσει και να σας συμβουλέψει για το τι πρέπει να κάνουμε.

Λήψη HijackThis στην επιφάνεια εργασίας σας.
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις τηλεφορτωθούν.
Κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση"Το κουμπί, για να εγκαταστήσετε.
Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε στον κατάλογο -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Παρακαλώ μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση τοποθεσία.
Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
Τώρα κοντά HijackThis να μετονομάσετε να αναλύσετε.

Σημαντική
Μετονομασία το Hijackthis.exe αρχείου κατά analyze.exe.
Αυτό είναι σημαντικό διότι ορισμένες μορφές κακόβουλου λογισμικού μπορεί να κρύβονται από HijackThis.
Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο της HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Επιλέγω Μετονομασία.
Πληκτρολογήστε analyze.exe και πατήστε το πλήκτρο ENTER.
Δεξί κλικ στο analyze.exe αρχείο και αποστέλλει στην επιφάνεια εργασίας για να δημιουργήσετε μια συντόμευση.

Επόμενη κλικ στην "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο " κουμπί.
HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
Στο επάνω αριστερά του παραθύρου κάντε κλικ στο σημειωματάριο "Φάκελος" > "Αποθήκευση ως" όνομα hijackthis και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στο Desktop.
Παρακαλώ αποθηκεύστε το κείμενο ως log (. txt) Ή το αρχείο. Συνδεθείτε
Κάνω ΔΕΝ επισυνάψτε το MS-Word . DOC αρχεία, δεν θα εξεταστεί!
Στη θέση σας, προσθέστε το αρχείο καταγραφής ως Κατάσχεση.
* Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis κάτι ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
** Να μη χρησιμοποιείτε το να αναλυθεί αυτό το κουμπί. Είναι ευρήματα είναι επικίνδυνα αν παρερμηνευθεί.

Οδηγός για την σύνδεση των κορμών σε θέση

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 13:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου

Παρακαλώ δείτε το συνημμένο.

Ευχαριστώ,
Mads
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt hijackthis.txt (8,6 KB, 14 εμφανίσεις)
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 13:47
Συντονιστής Ομάδας

Παρακαλούμε κατεβάστε Combofix από SUBS είτε από εδώ ή εδώ

Αποθήκευση Combofix.exe σας για να σας Desktop.

1. Κάντε διπλό κλικ combofix.exe & ακολουθήσετε τις υποδείξεις. (από το πληκτρολόγιο, επιλέξτε 1 και πατήστε enter)
2. Όταν τελειώσετε, θα παράγουν ένα ημερολόγιο για εσάς.
3. Επισύναψη ότι συνδεθείτε την επόμενη απάντηση.

Σημείωση:
Μην mouseclick combofix το παράθυρο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή σας σε stall

Επόμενη θέση να επισυναφθεί
combofix.txt log
NEW HijackThis log

Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 14:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρακαλώ δείτε συνημμένο κορμών.

Χαιρετισμοί,
Mads
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt log.txt (7,2 KB, 17 εμφανίσεις)
File Type: txt hijackthis2.txt (8,5 KB, 11 εμφανίσεις)
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 15:08
Συντονιστής Ομάδας

Δεν βλέπω τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει η Symantec να σάρωσης.

Να χρησιμοποιείτε αυτά;
Boonty Παιχνίδια
Kontiki <- Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, στέλνει τα δεδομένα μόνο δεν ξέρω αν είναι αυτόματο ή αν πρέπει να το πει ή να επιτρέψουν να.

Open HijackThis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα και να τοποθετήσετε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε:

O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (δεν αρχείου)

Τώρα πατήστε Fix ελέγχονται

Εάν ο υπολογιστής είναι ακόμη σάρωσης μηνυμάτων που θα πρέπει να εκτελέσετε το σαρώνει το αυτήν την ανάρτηση και να υποβάλουν τα αρχεία καταγραφής.

Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 15:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου

Ευχαριστώ ποτέ τόσο πολύ για τη βοήθειά σας με αυτό. Το περίεργο pop ups έχουν πλέον σταματήσει, για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι και ό, τι καλύτερο,
Mads xxx
Old 2 Δεκεμβρίου 2007, 15:37
Συντονιστής Ομάδας

Δεν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να απεγκαταστήσετε combofix και αφήστε το να καθαρίσει από μόνη της.

Πηγαίνετε στο Εκκίνηση > Τρέχω και αντιγραφής και επικόλλησης επόμενη εντολή στον τομέα:

ComboFix / u

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κενό μεταξύ Combofix / και
Τότε που επλήγησαν Εισάγετε.

Αυτό θα απεγκαταστήσετε Combofix, διαγράψτε τις συνδεδεμένες με φακέλους και αρχεία, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας ρολόι, Απόκρυψη επεκτάσεων αρχείων, το σύστημα απόκρυψη / κρυφά αρχεία και επαναφέρει ξανά την Επαναφορά Συστήματος

Check out αυτήν την ανάρτηση για κάποια δωρεάν προγράμματα για την αύξηση της ασφάλειας στον υπολογιστή σας.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα Διαγραφή Symantec Αρχεία cooker562 Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 22 Νοεμβρίου 2009 10:24
Unusual Sound Problem PewterScreaminMach Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 9 7 Απρ 2008 13:38
Unusual Ήχοι για Laptop targh Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 8η Μαρ 2008 18:09
Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. jackson12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17η Μαΐου 2007 02:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.