manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Neobična Symantecovu skoène - trebate nekoga da mi vodič kroz Log-datoteka i sl.

Reply

Thread Tools
Old 2. prosinca 2007, 10:37
Novi član grupe

Default Neobična Symantecovu skoène - trebate nekoga da mi vodič kroz Log-datoteka i sl.

Hi All,

Im 'trčanje XP Home na Acer TravelMate 2420. Nedavno sam trčao Sjever LiveUpdate (imam Antivirus 2007) i od tada sam bio dobivanje baraž Symantec pop-up prozora u donjem desnom dijelu ekrana govoreći: 'skeniranje poruke 1 od 1'. I've done Google pretraživanje na problem i može vidjeti neke prilično kompliciran rješenja, ali trebaju neke smjernice kako da najbolje tijekom akcije poduzeti.

Bilo koji savjet bi bilo mnogo poštovati, pustiti mene znati ako trebate bilo kakve detaljnije

Hvala

Mads
Old 2. prosinca 2007, 12:19
Moderator / ica grupe

Default Neobična Symantecovu skoène - trebate nekoga da mi vodič kroz Log-datoteka i sl.

Bok

Ja biste željeli preuzeti HijackThis i generirati izvješće o tome kako možemo analizirati i savjetovati vas o tome što učiniti.

Preuzimanje HijackThis na radnu površinu.
Dvaput kliknite na datoteku koju ste upravo preuzeli.
Kliknite na "Instalacija"Button to install.
To će po defaultu instalirati na katalog -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Molimo vas da ne promjenu zadane instalacije.
Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas.
Sada blizu HijackThis da biste preimenovali ga analizirati.

Važno
Preimenovanje taj Hijackthis.exe datoteku za analyze.exe.
To je važno jer neke oblike štetnih sadržaja može sakriti od HijackThis.
Desnom tipkom miša kliknite na datoteku u HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Izabrati Preimenovanje.
Upišite analyze.exe i pritisnite tipku Enter.
Desni klik analyze.exe datoteku i poslati na desktopu stvoriti prečac.

Sljedeći kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log file " gumb.
HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad.
U gornjem lijevom dijelu prozora kliknite na notepad "File" > "Save As" imenom hijackthis i onda ste na Desktop.
Molimo, prijavite se spremiti kao tekst (. tXT) Ili datoteku. Log
Učiniti NE pridaju MS-Word . DOC slika, one neće biti Pogledamo!
U svoj post i dodajte se prijavite kao Prilog.
* Nemate Hijackthis popraviti ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna.
** Ne koristite Analyse Ovaj gumb. To je opasno, ako se nalaze misinterpreted.

Vodič za pridaje se prijavljuje na post

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 2. prosinca 2007, 13:14
Novi član grupe

Bok

Molimo, pogledajte u prilogu.

Hvala,
Mads
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt (8.6 KB, 14 pogleda)
Old 2. prosinca 2007, 13:47
Moderator / ica grupe

Molimo, preuzmite Combofix by sUBs od bilo ovdje ili ovdje

Spremi Combofix.exe na svoj vaš Desktop.

1. Dvaput kliknite combofix.exe i slijedite upute. (iz tipkovnice odaberite 1 i pritisnite ENTER)
2. Kada završite, on će proizvesti prijava za vas.
3. Priloži da se prijavite u vaš sljedeći odgovor.

Napomena:
Ne mouseclick combofix's prozor dok je pokrenut. To svibanj nanijeti tvoj računalo to zatajiti

Slijedeći post priložite
combofix.txt log
NOVO HijackThis log

Old 2. prosinca 2007, 14:27
Novi član grupe

Bok

Hvala za odgovor. Molimo, pogledajte u prilogu zapisnicima.

Pozdravi,
Mads
Attached Files
File Type: txt log.txt (7.2 KB, 17 pogleda)
File Type: txt hijackthis2.txt (8.5 KB, 10 pogleda)
Old 2. prosinca 2007, 15:08
Moderator / ica grupe

Ja ne vidim ništa što bi mogao biti uzrok Symantec se skeniranje.

Imate li koristiti ove?
Boonty Igre
Kontiki <- To bi mogao biti problem, on šalje podatke samo ne znam ako je automatski ili ako imate za reći ili dozvoliti.

Otvori HijackThis i odaberite Da li je sustav skenirati samo i staviti kvačica pored:

O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)

Sada kliknite na Fix checked

Ako računalo još uvijek je skeniranje poruke, morat ćete pokrenuti skeniranje u ovaj post dostaviti i logove.

Old 2. prosinca 2007, 15:19
Novi član grupe

Hi there

Hvala ikada toliko za pomoći s ovim. Čudno POP UPS sada su prestali, za koje sam vrlo zahvalan.

Many thanks još jednom i sve najbolje,
Mads xxx
Old 2. prosinca 2007, 15:37
Moderator / ica grupe

Nema problema, potrebno je deinstalirati combofix i neka ga počistiti iza sebe.

Idi na Početak > Pokrenuti i kopirajte i zalijepite slijedeću naredbu u polje:

ComboFix / u

Provjerite da li postoji razmak između Combofix i /
Tada hit Enter.

To će Combofix deinstalaciju, brisanje mape i njegove povezane datoteke, resetujete sat postavke, sakrij nastavke, sakriti sistem / skrivene datoteke i presloži System Restore ponovo

Check out ovaj post za neke besplatne programe za povećanje sigurnosti na Vašem računalu.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trouble Brisanje Symantec Files cooker562 Virus, Spyware i sigurnost 2 22 studeni 2009 10:24
Neobična Sound Problem PewterScreaminMach Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 9 7. travanj 2008 13:38
Neobične zvukove na Laptop targh Virus, Spyware i sigurnost 22 8. ožujak 2008 18:09
Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. jackson12 Windows Operating Systems 2 17. svibanj 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.