![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Im 'trčanje XP Home na Acer TravelMate 2420. Nedavno sam trčao Sjever LiveUpdate (imam Antivirus 2007) i od tada sam bio dobivanje baraž Symantec pop-up prozora u donjem desnom dijelu ekrana govoreći: 'skeniranje poruke 1 od 1'. I've done Google pretraživanje na problem i može vidjeti neke prilično kompliciran rješenja, ali trebaju neke smjernice kako da najbolje tijekom akcije poduzeti. Bilo koji savjet bi bilo mnogo poštovati, pustiti mene znati ako trebate bilo kakve detaljnije Hvala Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok Ja biste željeli preuzeti HijackThis i generirati izvješće o tome kako možemo analizirati i savjetovati vas o tome što učiniti. Preuzimanje HijackThis na radnu površinu. Dvaput kliknite na datoteku koju ste upravo preuzeli. Kliknite na "Instalacija"Button to install. To će po defaultu instalirati na katalog -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Molimo vas da ne promjenu zadane instalacije. Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas. Sada blizu HijackThis da biste preimenovali ga analizirati. Važno Preimenovanje taj Hijackthis.exe datoteku za analyze.exe. To je važno jer neke oblike štetnih sadržaja može sakriti od HijackThis. Desnom tipkom miša kliknite na datoteku u HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Izabrati Preimenovanje. Upišite analyze.exe i pritisnite tipku Enter. Desni klik analyze.exe datoteku i poslati na desktopu stvoriti prečac. Sljedeći kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log file " gumb. HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad. U gornjem lijevom dijelu prozora kliknite na notepad "File" > "Save As" imenom hijackthis i onda ste na Desktop. Molimo, prijavite se spremiti kao tekst (. tXT) Ili datoteku. Log Učiniti NE pridaju MS-Word . DOC slika, one neće biti Pogledamo! U svoj post i dodajte se prijavite kao Prilog. * Nemate Hijackthis popraviti ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. ** Ne koristite Analyse Ovaj gumb. To je opasno, ako se nalaze misinterpreted. Vodič za pridaje se prijavljuje na post
|
| |||
| |||
| Bok Molimo, pogledajte u prilogu. Hvala, Mads |
|
| |||
| |||
| Molimo, preuzmite Combofix by sUBs od bilo ovdje ili ovdje Spremi Combofix.exe na svoj vaš Desktop. 1. Dvaput kliknite combofix.exe i slijedite upute. (iz tipkovnice odaberite 1 i pritisnite ENTER) 2. Kada završite, on će proizvesti prijava za vas. 3. Priloži da se prijavite u vaš sljedeći odgovor. Napomena: Ne mouseclick combofix's prozor dok je pokrenut. To svibanj nanijeti tvoj računalo to zatajiti Slijedeći post priložite combofix.txt log NOVO HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Bok Hvala za odgovor. Molimo, pogledajte u prilogu zapisnicima. Pozdravi, Mads |
|
| |||
| |||
| Ja ne vidim ništa što bi mogao biti uzrok Symantec se skeniranje. Imate li koristiti ove? Boonty Igre Kontiki <- To bi mogao biti problem, on šalje podatke samo ne znam ako je automatski ili ako imate za reći ili dozvoliti. Otvori HijackThis i odaberite Da li je sustav skenirati samo i staviti kvačica pored: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Sada kliknite na Fix checked Ako računalo još uvijek je skeniranje poruke, morat ćete pokrenuti skeniranje u ovaj post dostaviti i logove. |
|
| |||
| |||
| Hi there Hvala ikada toliko za pomoći s ovim. Čudno POP UPS sada su prestali, za koje sam vrlo zahvalan. Many thanks još jednom i sve najbolje, Mads xxx |
|
| |||
| |||
| Nema problema, potrebno je deinstalirati combofix i neka ga počistiti iza sebe. Idi na Početak > Pokrenuti i kopirajte i zalijepite slijedeću naredbu u polje: ComboFix / u ![]() Provjerite da li postoji razmak između Combofix i / Tada hit Enter. To će Combofix deinstalaciju, brisanje mape i njegove povezane datoteke, resetujete sat postavke, sakrij nastavke, sakriti sistem / skrivene datoteke i presloži System Restore ponovo Check out ovaj post za neke besplatne programe za povećanje sigurnosti na Vašem računalu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trouble Brisanje Symantec Files | cooker562 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 22 studeni 2009 10:24 |
| Neobična Sound Problem | PewterScreaminMach | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 9 | 7. travanj 2008 13:38 |
| Neobične zvukove na Laptop | targh | Virus, Spyware i sigurnost | 22 | 8. ožujak 2008 18:09 |
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17. svibanj 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |