![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, I'm running XP Home egy Acer Travelmate 2420. Nemrég futott Norton LiveUpdate (Van Antivirus 2007), és azóta Ive 'szerzés egy gát-ból Symantec pop-up az alján a képernyő jobb mondás: "letapogató üzenet: 1 / 1. Én csináltam egy Google-keresés a problémát, és lehet látni egy meglehetősen bonyolult megoldásokat, de szükség van némi útmutatással szolgál a legjobb, amit tehet, hogy tegyen. Valamilyen tanácsot lenne sok elismerést, hadd tudjam meg, ha szüksége van bármilyen további infó Köszönöm Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Szeretném, ha a letölteni HijackThis, és létrehoz egy jelentést, s így tudjuk elemezni, és tanácsot ad, hogy mit kell tennie. Letöltés HijackThis az asztalra. Kattintson duplán a fájl csak letöltött. Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés. Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét. A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára. Most közel HijackThis, hogy nevezze át elemezni. Fontos Átnevezés a Hijackthis.exe fájl hogy analyze.exe. Ez azért fontos, mert egyes formáinak malware elrejtheti a HijackThis. Kattintson a jobb gombbal a fájl HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Választ Átnevezés. Írd be analyze.exe és nyomjuk meg az Enter gombot. Kattintson a jobb gombbal a analyze.exe fájlt, és Küldje az asztalon hogy hozzon létre egy parancsikont. Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra. HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben. A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop. Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txt) Fájl vagy. Napló Tesz NEM csatolja MS-Word . DOC kép, akkor nem kell vizsgálni! Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment. * Még nincs Hijackthis meg még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. ** Ne használjuk a Analyse A gomb. A leletek a veszélyes, ha félreértelmezhető. Guide for kapcsolódó naplófájlokhoz a postán
|
| |||
| |||
| Szia Please see attached. Köszönöm, Mads |
|
| |||
| |||
| Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt Mentés Combofix.exe az Ön asztalára. 1. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. (a billentyűzeten, és válasszuk ki az ENTER-1) 2. Ha kész, akkor egy log for you. 3. Mellékelje, hogy jelentkezzen be, a következő választ. Megjegyzés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben fut. Ezt okozhatja a számítógépet stall Next post csatolja combofix.txt napló ÚJ HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Szia Kösz a választ. Kérjük, olvassa el mellékelt tuskók. Üdvözlettel, Mads |
|
| |||
| |||
| Én nem látok semmit, ami okozza a Symantec, hogy szkennelés. Használnak ezek? Boonty Játékok Kontiki <- Ez lehet a probléma, akkor küldi az adatokat csak én nem tudom, ha ez automatikus, vagy ha meg kell mondanod, vagy hagyja őket. Open HijackThis, és válasszuk Nem a rendszer csak scan és egy pipa mellett: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Most kattintson a Fix ellenőrizni Ha a számítógép még szkennelés üzenet lesz szükség-hoz fuss a beolvasni a képeket ez felad és benyújtja a rönköket. |
|
| |||
| |||
| Hello Köszönet tehát sok még a segítséget ebben. A furcsa pukkanás felemel most megállt, amelyek nagyon hálás vagyok. Sok köszönet mégegyszer és minden jót, Mads xxx - |
|
| |||
| |||
| Nem probléma, meg kell távolítani combofix és hagyjuk, hogy tisztítsák meg maga után. Menj a Start > Fut és a másolás és beillesztés következő parancsot a téren: ComboFix / u ![]() Győződjön meg róla, hogy van egy szóköz Combofix és / Aztán hit Enter. Ez uninstall Combofix, törölje a hozzá kapcsolódó fájlok és mappák, állítsa vissza a beállításokat óra, Fájlkiterjesztések elrejtése, elrejti a rendszer / rejtett fájlok és visszaállítja a rendszer-visszaállítás újra Kijelentkezés ez felad Néhány ingyenes programok a biztonság növelése a számítógépen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trouble Symantec fájlok törlése | cooker562 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | November 22, 2009 10:24 |
| Szokatlan Sound Problem | PewterScreaminMach | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 9 | 7. április 2008 13:38 |
| Szokatlan hangzik a Laptop | targh | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 8. március 2008 18:09 |
| Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. | jackson12 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. május 2007 02:21 |
| Téma eszközök | |
| |