![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Hi All, אני רץ הביתה XP על Acer TravelMate 2420. לאחרונה אני רץ LiveUpdate נורטון (יש לי אנטי וירוס 2007) ומאז אני מקבל מטח של סימנטק חלונות קופצים בפינה הימנית התחתונה של המסך אומר "סריקה של 1 הודעה 1 '. עשיתי חיפוש בגוגל על הבעיה יכול לראות כמה פתרונות קצת מסובך אבל צריך קצת הדרכה לגבי הקורס הטוב ביותר של פעולה לנקוט. כל עצה יהיה להערכה רבה, תודיע לי אם אתה צריך מידע נוסף תודה Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי הייתי רוצה אותך HijackThis להוריד להפיק דוח על זה כדי שנוכל לנתח אותו לייעץ לך מה לעשות. להוריד HijackThis לשולחן העבודה שלך. לחץ לחיצה כפולה על הקובץ שהורד פשוט. לחץ על "התקן"על מנת להתקין. כברירת מחדל, זה יהיה כדי להתקין את הספרייה -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis אנא אל תשנה את מיקום ההתקנה של ברירת המחדל. על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך. כעת קרוב של HijackThis כדי לשנות את זה כדי לנתח. חשוב שנה שם ה Hijackthis.exe קובץ אל analyze.exe. זה חשוב כי כמה צורות של תוכנה זדונית יכולה להסתיר מ HijackThis. קליק ימני על הקובץ HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis בחר שנה שם. הקלד analyze.exe ו הקש ENTER. נכון לחץ על analyze.exe הקובץ שלח אל שולחן העבודה כדי ליצור קיצור דרך. הבא לחץ על "האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן " כפתור. HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות. בחלק השמאלי העליון של החלון לחץ על פנקס רשימות "קובץ" > "שמירה בשם" שם זה hijackthis ולאחר מכן לשמור את זה שולחן עבודה. אנא שמור את היומן בתור טקסט (. Txt) או קובץ. התחבר לעשות לא לצרף את MS-Word . DOC קבצים, הם לא יהיו הסתכל! ב ההודעה שלך, הוסף את היומן כקובץ קובץ מצורף. * אין לך שום דבר עדיין Hijackthis לתקן. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה. ** אין להשתמש Analyse לחצן זה. זה מסוכן, אם הממצאים הם misinterpreted. מדריך מצרף את יומני פוסט
|
| |||
| |||
| הי עיין המצורפת. תודה, Mads |
|
| |||
| |||
| אנא הורד Combofix על ידי sUBs משני כאן או כאן שמור Combofix.exe את שולחן העבודה שלך. 1. לחץ לחיצה כפולה על combofix.exe & פעל לפי ההנחיות. (מן המקלדת לבחור 1 והקש ENTER) 2. כאשר סיים, הוא יהיה להפיק יומן עבורך. 3. צרף את היומן הבא שלך תגובה. הערה: אל mouseclick combofix של החלון בזמן שהוא רצה. זה עלול לגרום למחשב אורוה הבא פירסום צרף combofix.txt יומן HijackThis חדש ביומן |
|
| |||
| |||
| הי תודה על התשובה. עיין יומני המצורפת. דרישת שלום, Mads |
|
| |||
| |||
| אני לא רואה שום דבר שיכול להיות הגורם Symantec להיות סריקה. האם אתה משתמש אלה? משחקים Boonty Kontiki <- זו יכולה להיות בעיה, זה שולח נתונים רק אני לא יודע אם הוא אוטומטי או אם אתה צריך להגיד את זה או לאפשר אותה. פתח HijackThis ובחר האם מערכת סריקה בלבד ומקום סימון ליד: O2 - BHO: (ללא שם) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ללא קובץ) כעת לחץ על תקן בדק אם המחשב סריקה הודעות עדיין תצטרך להפעיל את הסריקות ב על הודעה זו ולהגיש את יומני. |
|
| |||
| |||
| אהלן פעם כל כך הרבה תודה על העזרה שלך עם זה. חלונות קופצים מוזר לי עכשיו עצר, ועל כך אני אסיר תודה. תודה רבה שוב וכל טוב, XXX Mads |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, אנחנו צריכים להסיר combofix ולתת לו לנקות אחרי עצמו. עבור אל התחלה > ריצה ולהעתיק ולהדביק ליד הפקודה בתחום: ComboFix / U ![]() ודא כי יש רווח בין Combofix ו / לאחר מכן פגע הזן. פעולה זו תגרום Combofix להסיר את ההתקנה, למחוק את התיקיות והקבצים הקשורים, לאפס את הגדרות השעון, הסתר סיומות, להסתיר את מערכת / קבצים מוסתרים ו-System Restore שוב מאפס בדוק על הודעה זו עבור תוכניות מסוימות בחינם כדי להגביר את האבטחה על המחשב שלך. |