mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Neparasti Symantec pop-up - ir nepieciešams kāds, lai vadītu mani caur Log-files utt

Reply

Thread Tools
Old Decembris 2, 2007, 10:37
New Member Group

Default Neparasti Symantec pop-up - ir nepieciešams kāds, lai vadītu mani caur Log-files utt

Hi All,

Es skrienu XP mājas Acer TravelMate 2.420. Es nesen vadīja Norton LiveUpdate (Man ir Antivirus 2007) un kopš tā laika esmu bijis kļūst pārāk daudzām Symantec pop-ups in labajā apakšējā ekrāna teiciens "skenēšana 1 ziņojuma 1." Es esmu darījusi Google meklēšanu problēma, kas var apskatīt diezgan sarežģīti risinājumi, bet tie daži norādījumi par labāko rīcības veikt.

Kāds padoms būtu ļoti appreciated, dariet man zināmu, ja jums nepieciešams vairāk info

Pateicība

Mads
Old Decembris 2, 2007, 12:19
Moderator Group

Default Neparasti Symantec pop-up - ir nepieciešams kāds, lai vadītu mani caur Log-files utt

Čau

Es gribētu lejupielādēt HijackThis un radīt ziņojumu par to, lai mēs varam analizēt to un ieteikt Jums par to, ko darīt.

Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda.
Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt.
Click on "Install"Button to install.
Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu.
Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums.
Drīzumā HijackThis pārdēvēt to analizēt.

Svarīgs
Pārdēvēt Hijackthis.exe failu uz analyze.exe.
Tas ir svarīgi tāpēc, ka daži no malware veidlapas var paslēpties no HijackThis.
Right click HijackThis.exe failu C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Izvēlēties Pārdēvēt.
Tips analyze.exe un nospiediet taustiņu Enter.
Labais klikšķis analyze.exe failu un nosūtīt desktop lai izveidotu saīsni.

Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu.
HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad.
Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop.
Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. tXT) Fails vai. Log
Darīt NAV pievienot MS-Word . DOC failus, tie nevar aplūkot!
In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu.
* Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama.
** Nelietot Analyse Šī poga. Tā konstatējumi ir bīstami, ja nepareizi interpretēt.

Rokasgrāmata pievienot žurnālus, lai pēc

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Decembris 2, 2007, 13:14
New Member Group

Čau

Lūdzu skatīt pievienoto.

Pateicība,
Mads
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt (8.6 KB, 14 skatījumi)
Old Decembris 2, 2007, 13:47
Moderator Group

Lūdzu, lejupielādējiet Combofix ar subs vai nu no šeit vai šeit

Saglabāt Combofix.exe uz jūsu darbvirsmas.

1. Dubultklikšķi combofix.exe un sekojiet norādījumiem. (no klaviatūras lieties 1 un nospiediet Enter)
2. Kad pabeigts, tas rada log for you.
3. Pievienot šo log jūsu nākamo atbildi.

Piezīme:
Nav mouseclick combofix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt Jūsu datora stends

Next post lūdzu, pievienojiet
combofix.txt log
NEW HijackThis log

Old Decembris 2, 2007, 14:27
New Member Group

Čau

Paldies par atbildi. Lūdzam skatīt pievienoto apaļkokiem.

Sveicieni,
Mads
Attached Files
File Type: txt log.txt (7.2 KB, 17 skatījumi)
File Type: txt hijackthis2.txt (8.5 KB, 10 skatījumi)
Old Decembris 2, 2007, 15:08
Moderator Group

Es neredzu neko, ko varētu izraisīt Symantec ir skenēšanu.

Vai jūs izmantojat šos?
Boonty Spēles
Kontiki <- Tas varētu būt problēmas, tā nosūta datus tikai es nezinu, ja tā ir automātiska vai ja Jums pateikt, vai tas varētu.

Open HijackThis un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu tikai un vieta atzīmi blakus:

O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file)

Tagad noklikšķiniet Fix pārbaudīja

Ja dators ir vēl skenēšanas sludinājumi Jums būs nepieciešams palaist skenē in šo ziņu un iesniegt apaļkokiem.

Old Decembris 2, 2007, 15:19
New Member Group

Hi there

Pateicoties arvien so much for your help ar to. Dīvains pop ups tagad ir apturēta, par ko es esmu ļoti pateicīgs.

Liels paldies vēlreiz un visu labāko,
Mads xxx
Old Decembris 2, 2007, 15:37
Moderator Group

Nav problēmu, mums ir nepieciešams atinstalēt combofix un ļaujiet tai sakopt aiz sevis.

Doties uz Sākums > Skriet un kopēt un ielīmēt nākamo komandu jomā:

ComboFix / u

Pārliecinieties, ka tur starp Combofix un telpas /
Tad hit Enter.

Tas būs atinstalēt Combofix, dzēst ar to saistītās mapes un failus, atiestatīt jūsu pulksteņa uzstādījumus, paslēpt failu paplašinājumus, paslēpt sistēmas / slēptos failus un nodzēš System Restore atkal

Izbraukšana šo ziņu kādu bezmaksas programmu, lai uzlabotu drošību uz Jūsu datora.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.