![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Es skrienu XP mājas Acer TravelMate 2.420. Es nesen vadīja Norton LiveUpdate (Man ir Antivirus 2007) un kopš tā laika esmu bijis kļūst pārāk daudzām Symantec pop-ups in labajā apakšējā ekrāna teiciens "skenēšana 1 ziņojuma 1." Es esmu darījusi Google meklēšanu problēma, kas var apskatīt diezgan sarežģīti risinājumi, bet tie daži norādījumi par labāko rīcības veikt. Kāds padoms būtu ļoti appreciated, dariet man zināmu, ja jums nepieciešams vairāk info Pateicība Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čau Es gribētu lejupielādēt HijackThis un radīt ziņojumu par to, lai mēs varam analizēt to un ieteikt Jums par to, ko darīt. Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda. Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt. Click on "Install"Button to install. Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu. Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums. Drīzumā HijackThis pārdēvēt to analizēt. Svarīgs Pārdēvēt Hijackthis.exe failu uz analyze.exe. Tas ir svarīgi tāpēc, ka daži no malware veidlapas var paslēpties no HijackThis. Right click HijackThis.exe failu C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Izvēlēties Pārdēvēt. Tips analyze.exe un nospiediet taustiņu Enter. Labais klikšķis analyze.exe failu un nosūtīt desktop lai izveidotu saīsni. Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu. HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad. Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop. Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. tXT) Fails vai. Log Darīt NAV pievienot MS-Word . DOC failus, tie nevar aplūkot! In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu. * Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. ** Nelietot Analyse Šī poga. Tā konstatējumi ir bīstami, ja nepareizi interpretēt. Rokasgrāmata pievienot žurnālus, lai pēc
|
| |||
| |||
| Čau Lūdzu skatīt pievienoto. Pateicība, Mads |
|
| |||
| |||
| Lūdzu, lejupielādējiet Combofix ar subs vai nu no šeit vai šeit Saglabāt Combofix.exe uz jūsu darbvirsmas. 1. Dubultklikšķi combofix.exe un sekojiet norādījumiem. (no klaviatūras lieties 1 un nospiediet Enter) 2. Kad pabeigts, tas rada log for you. 3. Pievienot šo log jūsu nākamo atbildi. Piezīme: Nav mouseclick combofix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt Jūsu datora stends Next post lūdzu, pievienojiet combofix.txt log NEW HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Čau Paldies par atbildi. Lūdzam skatīt pievienoto apaļkokiem. Sveicieni, Mads |
|
| |||
| |||
| Es neredzu neko, ko varētu izraisīt Symantec ir skenēšanu. Vai jūs izmantojat šos? Boonty Spēles Kontiki <- Tas varētu būt problēmas, tā nosūta datus tikai es nezinu, ja tā ir automātiska vai ja Jums pateikt, vai tas varētu. Open HijackThis un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu tikai un vieta atzīmi blakus: O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Tagad noklikšķiniet Fix pārbaudīja Ja dators ir vēl skenēšanas sludinājumi Jums būs nepieciešams palaist skenē in šo ziņu un iesniegt apaļkokiem. |
|
| |||
| |||
| Hi there Pateicoties arvien so much for your help ar to. Dīvains pop ups tagad ir apturēta, par ko es esmu ļoti pateicīgs. Liels paldies vēlreiz un visu labāko, Mads xxx |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, mums ir nepieciešams atinstalēt combofix un ļaujiet tai sakopt aiz sevis. Doties uz Sākums > Skriet un kopēt un ielīmēt nākamo komandu jomā: ComboFix / u ![]() Pārliecinieties, ka tur starp Combofix un telpas / Tad hit Enter. Tas būs atinstalēt Combofix, dzēst ar to saistītās mapes un failus, atiestatīt jūsu pulksteņa uzstādījumus, paslēpt failu paplašinājumus, paslēpt sistēmas / slēptos failus un nodzēš System Restore atkal Izbraukšana šo ziņu kādu bezmaksas programmu, lai uzlabotu drošību uz Jūsu datora. |