menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Neobvyklé Symantec pop-up - potrebujú niekoho, aby mi sprievodca prostredníctvom Log-súbory atď

Reply

Thread Tools
Old 2.prosince 2007, 10:37
Nový člen skupiny

Default Neobvyklé Symantec pop-up - potrebujú niekoho, aby mi sprievodca prostredníctvom Log-súbory atď

Zdravím všetkých,

I'm running XP home na Acer TravelMate 2420. Nedávno som sa bežal Norton LiveUpdate (mám Antivirus 2007) a od tej doby som stále záplave Symantec pop-up okná v pravej dolnej časti obrazovky porekadlo 'skenovania správa 1 z 1'. Urobil som vyhľadávania Google na problém a vidieť niektoré pomerne zložité riešenie, ale treba určitý návod, ako sa najlepšie postupovať, aby prijali.

Any advice by moc páči, dajte mi vedieť, ak budete potrebovať viac info

Vďaka

Mads
Old 2.prosince 2007, 12:19
Moderátor skupiny

Default Neobvyklé Symantec pop-up - potrebujú niekoho, aby mi sprievodca prostredníctvom Log-súbory atď

Nazdar

Rád by som si môžete stiahnuť HijackThis a generovať správy o to, aby sa môžeme analyzovať, a poradí, čo robiť.

Stiahnuť HijackThis do počítača.
Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali.
Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať.
Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie.
Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
Teraz blíži HijackThis premenovať ju analyzovať.

Dôležité
Premenovať o Hijackthis.exe obrázok do analyze.exe.
To je dôležité preto, že niektoré formy malware môže skrývať z HijackThis.
Kliknite pravým tlačidlom na súbor v HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Vybrať Premenovať.
Zadajte analyze.exe a stlačte kláves Enter.
Kliknite pravým tlačidlom na analyze.exe obrázok a poslať na desktop vytvoriť skratku.

Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo.
HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop.
Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log
Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať!
Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu.
* Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil.

Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 2.prosince 2007, 13:14
Nový člen skupiny

Nazdar

Pozri priložený.

Vďaka,
Mads
Priložené súbory
File Type: txt hijackthis.txt (8.6 KB, 14 zobrazení)
Old 2.prosince 2007, 13:47
Moderátor skupiny

Stiahnite si ComboFix, ktoré buď z subs tady alebo tady

Uložiť Combofix.exe na vašu plochu.

1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovať inštrukcie. (z klávesnice vyberte 1 a stlačte kláves Enter)
2. Po skončení sa vytvorí log pre vás.
3. Priložiť že prihlásiť ďalšie odpoveď.

Poznámka:
Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. , Ktoré môžu spôsobiť, že počítač státí

Ďalšie post priložte
combofix.txt log
NOVÉ HijackThis log

Old 2.prosince 2007, 14:27
Nový člen skupiny

Nazdar

Vďaka za odpoveď. Pozri priložený protokolov.

Pozdravy,
Mads
Priložené súbory
File Type: txt log.txt (7.2 KB, 17 zobrazení)
File Type: txt hijackthis2.txt (8.5 KB, 11 zobrazení)
Old 2.prosince 2007, 15:08
Moderátor skupiny

Nevidím nič, čo by mohlo byť príčinou Symantec má byť skenovanie.

Používate ich?
Boonty Games
Kontiki <- To by mohol byť problém, odošle dáta len já nevím, jestli to je automatické, alebo ak máte to povedať, alebo jej umožňujú.

HijackThis a vyberte Otvoriť Do systému kontrolovať len a umiestniť zatržítko vedľa:

O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok)

Teraz kliknite na Fix kontrolované

Ak je počítač stále prehľadávanie správ, budete musieť spustiť skenovanie v tento post a predložiť protokoly.

Old 2.prosince 2007, 15:19
Nový člen skupiny

Ahoj

Vďaka strašne moc za pomoc s týmto. Podivné pop up už zastavil, za čo som veľmi vďačný.

Díky moc ešte raz a všetko najlepšie,
Mads xxx
Old 2.prosince 2007, 15:37
Moderátor skupiny

Žiadny problém, je potrebné odinštalovať ComboFix a nechať ho po sebe upratať.

Prejsť na Začať > Plynúť a skopírovať a vložiť nasledovný príkaz v oblasti:

ComboFix / u

Uistite sa, že tam je priestor medzi ComboFix a /
Potom stlačte Vstup.

To bude odinštalovať ComboFix, odstrániť jeho súvisiace zložky a súbory, reštartujte Vaše nastavenia hodín, skryje súborov, skryť systému / skryté súbory a resetuje Obnovovanie systému znova

Pozrite sa tento post Pre niektoré programy zadarmo na zvýšenie bezpečnosti na vašom počítači.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Odstránenie problémov Symantec súborov cooker562 Virus, spyware a bezpečnosť 2 22.listopadu 2009 10:24
Neobvyklé Soundu Problem PewterScreaminMach Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 9 7 apríla 2008 13:38
Neobvyklé zvuky na notebook targh Virus, spyware a bezpečnosť 22 8. marca 2008 18:09
Môže mi niekto sprievodca ako môžem obnoviť niektoré z mojich zmazané súbory. jackson12 Operačné systémy Windows 2 17. mája 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.