![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, I'm running XP home na Acer TravelMate 2420. Nedávno som sa bežal Norton LiveUpdate (mám Antivirus 2007) a od tej doby som stále záplave Symantec pop-up okná v pravej dolnej časti obrazovky porekadlo 'skenovania správa 1 z 1'. Urobil som vyhľadávania Google na problém a vidieť niektoré pomerne zložité riešenie, ale treba určitý návod, ako sa najlepšie postupovať, aby prijali. Any advice by moc páči, dajte mi vedieť, ak budete potrebovať viac info Vďaka Mads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar Rád by som si môžete stiahnuť HijackThis a generovať správy o to, aby sa môžeme analyzovať, a poradí, čo robiť. Stiahnuť HijackThis do počítača. Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali. Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať. Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie. Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás. Teraz blíži HijackThis premenovať ju analyzovať. Dôležité Premenovať o Hijackthis.exe obrázok do analyze.exe. To je dôležité preto, že niektoré formy malware môže skrývať z HijackThis. Kliknite pravým tlačidlom na súbor v HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Vybrať Premenovať. Zadajte analyze.exe a stlačte kláves Enter. Kliknite pravým tlačidlom na analyze.exe obrázok a poslať na desktop vytvoriť skratku. Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo. HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok. V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop. Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať! Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu. * Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. ** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil. Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto
|
| |||
| |||
| Nazdar Pozri priložený. Vďaka, Mads |
|
| |||
| |||
| Stiahnite si ComboFix, ktoré buď z subs tady alebo tady Uložiť Combofix.exe na vašu plochu. 1. Dvojitým kliknutím combofix.exe & sledovať inštrukcie. (z klávesnice vyberte 1 a stlačte kláves Enter) 2. Po skončení sa vytvorí log pre vás. 3. Priložiť že prihlásiť ďalšie odpoveď. Poznámka: Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. , Ktoré môžu spôsobiť, že počítač státí Ďalšie post priložte combofix.txt log NOVÉ HijackThis log |
|
| |||
| |||
| Nazdar Vďaka za odpoveď. Pozri priložený protokolov. Pozdravy, Mads |
|
| |||
| |||
| Nevidím nič, čo by mohlo byť príčinou Symantec má byť skenovanie. Používate ich? Boonty Games Kontiki <- To by mohol byť problém, odošle dáta len já nevím, jestli to je automatické, alebo ak máte to povedať, alebo jej umožňujú. HijackThis a vyberte Otvoriť Do systému kontrolovať len a umiestniť zatržítko vedľa: O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) Teraz kliknite na Fix kontrolované Ak je počítač stále prehľadávanie správ, budete musieť spustiť skenovanie v tento post a predložiť protokoly. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Vďaka strašne moc za pomoc s týmto. Podivné pop up už zastavil, za čo som veľmi vďačný. Díky moc ešte raz a všetko najlepšie, Mads xxx |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, je potrebné odinštalovať ComboFix a nechať ho po sebe upratať. Prejsť na Začať > Plynúť a skopírovať a vložiť nasledovný príkaz v oblasti: ComboFix / u ![]() Uistite sa, že tam je priestor medzi ComboFix a / Potom stlačte Vstup. To bude odinštalovať ComboFix, odstrániť jeho súvisiace zložky a súbory, reštartujte Vaše nastavenia hodín, skryje súborov, skryť systému / skryté súbory a resetuje Obnovovanie systému znova Pozrite sa tento post Pre niektoré programy zadarmo na zvýšenie bezpečnosti na vašom počítači. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odstránenie problémov Symantec súborov | cooker562 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 22.listopadu 2009 10:24 |
| Neobvyklé Soundu Problem | PewterScreaminMach | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 9 | 7 apríla 2008 13:38 |
| Neobvyklé zvuky na notebook | targh | Virus, spyware a bezpečnosť | 22 | 8. marca 2008 18:09 |
| Môže mi niekto sprievodca ako môžem obnoviť niektoré z mojich zmazané súbory. | jackson12 | Operačné systémy Windows | 2 | 17. mája 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |