![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Ја сам КСП Хоме ради на Ацер Травелмате 2420. Недавно сам ишла Нортон ЛивеУпдате (имам Антивирусни 2007) и од тада сам добијам бараж Сымантец поп-уп прозора у доњем десном углу екрана говоре 'скенирања поруке 1 од 1'. Урадили сам Гоогле претраге на проблем и да видите неке прилично компликовано решење, али треба неке смернице како да се најбољи правац деловања да. Било који савет би био много цењен, јави ми ако вам треба више информација Хвала Мадс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Ја желите да преузмете ХијацкТхис и генерисање извештаја на томе како можемо анализирати и саветовати вам о томе шта да урадите. Скидати ХијацкТхис на радну површину. Двапут кликните на датотеку коју сте управо преузели. Кликните на "Инсталација"Буттон то инсталл. То ће по дефаулту инсталирати на каталог -- Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис Молимо вас да не промену подразумеване инсталације. Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас. Сада затворити ХијацкТхис да преименујете га анализирати. Важно Преименовање тај Хијацктхис.ексе датотеку за аналызе.ексе. То је важно јер неке облике штетних садржаја може сакрити од ХијацкТхис. Десним тастером миша кликните на датотеку у ХијацкТхис.ексе Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис Изабрати Преименовање. Унесите аналызе.ексе и притисните тастер Ентер. Десни клик аналызе.ексе датотеку и послати на десктопу створити пречицу. Следећи кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог филе " дугме. ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад. У горњем левом делу прозора кликните на нотепад "Филе" > "Саве Ас" именом хијацктхис и онда сте на Десктоп. Молимо, пријавите се сачувати као текст (. ТКСТ) Или датотеку. Лог Учинити НЕ придају МС-Уорд . ДОЦ слика, оне неће бити Погледамо! У свој пост и додајте се пријавите као Прилог. * Немате Хијацктхис поправити ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. ** Не користите Аналысе Овај дугме. То је опасно, ако се налазе мисинтерпретед. Водич за придаје се пријављује на пост
|
| |||
| |||
| Бок Молимо вас видети у прилогу. Хвала, Мадс |
|
| |||
| |||
| Молимо, преузми Цомбофикс бы субс од било овде или овде Сачувај Цомбофикс.ексе на свој ваш Десктоп. 1. Двапут кликните цомбофикс.ексе и следите упутства. (из тастатуре изаберите 1 и притисните ЕНТЕР) 2. Када завршите, он ће произвести пријава за вас. 3. Приложи да се пријавите за твој следећи одговор. Напомена: Не моусецлицк цомбофикс'с прозор док је покренут. То мај нанесу твој рачунар то затајити Следећи пост молимо приложите цомбофикс.ткст лог НОВИ ХијацкТхис Лог |
|
| |||
| |||
| Бок Хвала за одговор. Молимо Вас погледајте приложени логове. Поздрави, Мадс |
|
| |||
| |||
| Не видим ништа што може бити узрок Сымантец бити скенирање. Да ли користите ове? Боонты Игре Контики <- Ово би могао бити проблем, то шаље податке само не знам да ли је аутоматска или ако имате да то кажете, или дозволите да он ствара. Отвори ХијацкТхис и изаберите Да ли је систем скенирати само и ставити квачица поред: О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе) Сада кликните на Фикс цхецкед Ако рачунар и даље скенира поруке, мораћете да покренете скенирања у овај пост и пошаљите логове. |
|
| |||
| |||
| Хи тхере Хвала пуно за све ваше помоћи са овим. Чудно поп-уп су сада престали, за које сам веома захвалан. Много хвала јос једном и све најбоље, Мадс кскскс |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, треба да деинсталирам цомбофикс и нека га поспремити по себи. Иди на Почетак > Покренути и копирајте и налепите следећу команду у поље: ЦомбоФикс / у ![]() Проверите да ли постоји размак између Цомбофикс и / Тада хит Ентер. То ће Цомбофикс деинсталацију, брисање фасцикле и његове повезане датотеке, ресетујете сат подешавања, сакриј наставке, сакрити систем / скривене датотеке и Преуреди Сыстем Ресторе поново Цхецк оут овај пост за неке бесплатне програме за повећање безбедности на рачунару. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Невоља Сымантецову Брисање датотеке | цоокер562 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 22. новембар 2009 10:24 |
| Необична Соунд Проблем | ПеутерСцреаминМацх | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 9 | 7 април 2008 13:38 |
| Необичне звуке на Лаптоп | таргх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 22 | 8 март 2008 18:09 |
| Може ли ико водич мене како могу опоравити неке од мојих слика избрисана. | јацксон12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 мај 2007 02:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |