![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет All, Я біжу XP Home на Acer TravelMate 2420. Нещодавно я побіг Нортон LiveUpdate (я маю Antivirus 2007) і з тих пір я отримую шквал Symantec спливаючих вікон у нижньому правому куті екрану говорять 'сканування повідомлень 1 з 1. Я зробив пошук Google з цієї проблеми і можете побачити деякі досить складні рішення, але необхідно деякий керівництво щодо найкращий курс дії слід вжити. Будь-які консультації були б дуже корисними, дайте мені знати, якщо Вам потрібно більше інформації Спасибо Мадс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Я хотів завантажити HijackThis і сформувати звіт про його таким чином, ми можемо аналізувати її і повідомити вам про те, що робити. Завантаження HijackThis на робочому столі. Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили. Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити. Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Будь ласка, не змінити стандартну установку місці. Після установки, HijackThis має відкрити для вас. Тепер закрийте HijackThis перейменувати його аналізувати. Важлива Перейменувати Hijackthis.exe файлу до analyze.exe. Це важливо, оскільки деякі види шкідливих програм може сховатися від HijackThis. Клацніть правою кнопкою на файлі в HijackThis.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Вибирати Перейменувати. Введіть analyze.exe та натисніть клавішу вводу. Клацніть правою кнопкою миші analyze.exe файлів і Відправити на робочий стіл Щоб створити ярлик. Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки. HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті. У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop. Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на! У повідомленні, додати журналу, як Додаток. * Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. ** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені. Керівництво для кріплення журнали на посаду
|
| |||
| |||
| Привіт Будь ласка, див. доданий. Спасибі, Мадс |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, скачайте Combofix по SUBS небудь з тут або тут Збережіть Combofix.exe на ваш робочий стіл. 1. Двомісні combofix.exe натисніть & виконайте вказівки на екрані. (з клавіатури, виберіть 1 і натисніть Enter) 2. Коли закінчили, вона буде виробляти журнал для вас. 3. Прикріпити, що увійти ваш наступний відповідь. Примітка: Чи не MouseClick ComboFix вікном, поки вона виконується. Це може призвести до комп'ютера зрив Наступне повідомлення, будь ласка додайте combofix.txt журналу NEW журналу HijackThis |
|
| |||
| |||
| Привіт Спасибо за ответ. Будь ласка, див прикладену журнали. Привіт, Мадс |
|
| |||
| |||
| Я не бачу нічого, що може бути причиною Symantec для сканування. Чи користуєтеся ви цим? Boonty Ігри Kontiki <- Це може бути проблемою, він відправляє дані тільки я не знаю, якщо воно є автоматичним, або якщо ви повинні сказати їй або дозволити його. Відкрите HijackThis і виберіть Виконайте перевірку системи тільки та встановіть прапорець поруч із: O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) Тепер натисніть Фікс перевірили Якщо комп'ютер ще сканування повідомлень, які необхідно буде виконати сканування в цей пост і представити ці журнали. |
|
| |||
| |||
| Привіт там Завдяки ніколи стільки за вашу допомогу в цьому. Дивною поп-UPS вже зупинилися, за що я дуже вдячний. Велике спасибі ще раз, і все найкраще, Мадс XXX |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, ми повинні видалити ComboFix і хай воно чистим після себе. Перейти на Початок > Тікати скопіювати і вставити наступну команду в полі: ComboFix / U ![]() Переконайтеся, що існує прогалина між Combofix та / Потім натисніть Увійти. Це дозволить видалити Combofix, видаліть її відповідні папки та файли, для скидання налаштувань годин, приховувати розширення файлів, що приховувати системи / приховані файли і скидає "Відновлення системи" знову Від'їзд цей пост для деяких безкоштовних програм для підвищення рівня безпеки на вашому комп'ютері. |