![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам progam нарича Mozy инсталирани на моя лаптоп. За съжаление, аз наистина не знам много за този progam на всички защото не съм дори леко технически. Доколкото аз разбирам, това е интернет-базирани начин за спестяване на нещата на друго работно място / сървър. Очевидно тя е била спестяване всичко на моя лаптоп към отдалечен сървър Mozy (за които не са на паролата, тъй като не е бил регистриран в моето име). Първоначално намерението беше за някой друг да има резервно копие на моята работа в случай, че някак си не успя да го спаси подходящ за лаптоп съм у дома. Сега вече осъзнаваме, че не само "нормалните" Word документи, са били прехвърлени, но всичко за лаптоп, без мое знание, да не говорим разрешение - включително лични имейли др Настройките са вероятно с някои промени, високо-квалифицирани IT лице, като в същото време ми лаптоп е без надзор. Аз не мисля, че настройките по подразбиране за Mozy ще остави всички кутии ядосан за копиране, така че поема той е бил съзнателно решение от това лице. Моля те, помогни ми. Има ли някакъв начин да разберете дали това е вярно, че този определен човек наистина не разполага с достъп до всяка парола, която ще им даде достъп до тази информация? Той не прави смисъл за мен - защо някой ще искам да имам копие на нещо, което нито един от нас може да намерите? |
|
| |||
| |||
| За съжаление няма достатъчно ние можем да направим. Това е между вас, ИТ човек и Mozy. Предлагам да се свържете с Mozy и виждам това, което предлагаме. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Това не звучи много сигурна или сигурна, за да бъдем честни maki Бих промяната всички потребителски имена и пароли, където някога е възможно, това означава, че копието Mozy че сте там сървъри е безполезно, дори ако тя е била използвана в грешни ръце аз все още ще следват той с тях, тъй като това от някои сметка не е трябвало да бъде разрешено да се случва в първото място. |
|
| |||
| |||
| Благодарим Ви за съвет. Имам вече възстановите паролата си. Въпреки това, когато аз го правя това ново съобщение излезе: "Моля, започнете MozyHome конфигурацията на всеки компютър, на сметката, за да въведете нова парола." Това означава ли, че има определено е повече от това просто да си лаптоп за този профил, или е просто стандартна съобщение? По принцип съм се чудех как мога да бъда сигурен, че е сторил това парола обновяване сигурно? Много съм притеснен като имейл акаунт, който бе използван за създаване MozyHome на моя лаптоп е този, който е бил в hacked на първо място! Не мога да намеря паролата за този имейл адрес, но аз не се нуждае от парола за имейл акаунт, за да промените паролата за MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Добре всичко, което би направил той просто ООН Mozy инсталирате тази програма и след това се уверете, че всички ваши apsswords са се променили и написан на ръка върху лист хартия, а след това направи същото по дума тук, но мястото на файла в папката, защитена с парола . Аз наистина силно препоръчваме да не използвате тази програма отново звучи за нестабилни, както и всяка друга страна могат да получат достъп играчка ни имейл и след това може би причината банкови проблеми и пари проблеми се надявам това да помогне отношение Роб. |
|
| |||
| |||
| Трябва ли да изчакаме да чуем какво Mozy подкрепа на хората казват, преди да деинсталирате него? В противен случай няма да имат право да им помогне - или да получава никакви доказателства за полицията, ще ми? Ако всички вреди, е направено, там не е много повече от това да направиш. Аз съм притеснен съм, няма да бъде в състояние да докаже нищо. Mozy трябва поне да бъдат в състояние да ми кажете, ако е налице действителна опит да изтегля информация, няма да те? Знам, че въпросното лице го направя разрешен трансфер на данни чрез блог бях писмено февруари - той вероятно е създаване на копие от него, но аз не съм много сигурен. |
|
| |||
| |||
| Ами във всички честност, Евън, ако те не се опитват да вземат информация от вашата система, за какво ще те спечелят като ви казва на крайния потребител??? нищо не те ще бъдат отговорни и да не слизат добре. Така че аз DONT даже мисля, че ще разкрие дали е имало нарушение на не виждам, тъй като те са малко време дружеството. |
|
| |||
| |||
| Можете да преформатирате и преинсталиране. Ако всеки, който те с Mozy сметка тогава те могат да имат също инсталирали keylogger. По-добре, отколкото сигурна съжалявам. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че ще имате инсталиран ключова дървар това е така, защото сте инсталирали има проблеми и съхраните паролите ръчно да има правилни? ако не и това го прави автоматично, след което 99% някои има ключова дървар. |
|
| |||
| |||
| Ами, аз бях в състояние да промени Mozy парола ръчно от тук, но кой знае, ако може да се направи на друго място на друг компютър? Аз наистина не знаем достатъчно за него. (Бих никога дори чувал за "ключ дървар" преди. Това е нещо различно език!) Лицето, който може (или не?) Имат достъп до моя информация - Аз съм все още предстои да чуем Mozy - би Определено не допусне това. Но аз съм с надеждата Mozy да ми кажете дали това е направено или не, дори и ако аз не съм човекът, който първоначално се абонирали за него. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mozy онлайн архивиране Проблеми | infomax467 | Общи Софтуер Чат | 0 | 24-ти Август, 2009 14:21 |
| Router Проблем! Можете да се свържете Без един неизвестен мрежова сигурност Ключ. | uselesswithcomputers | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-ти август 2009 02:15 |
| Спешна HDD проблем - Vista спира товарене | pennk01 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 21 май 2009 г. 11:39 |
| Спешна Sony VAIO лаптоп проблем! * Моля, помогнете * | МакКлейн | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 6 април 2009 00:48 |
| Windows сигурност обновяване проблем | lloydwoodford91 | Windows операционни системи | 6 | 13 април 2008 15:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |