menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Urgentní bezpečnostní problém s Mozy

Reply

Thread Nástroje
Old 27. června 2009, 16:23
Člen Skupina

Default Urgentní bezpečnostní problém s Mozy

Mám progam nazývá Mozy instalované na mém notebooku. Bohužel, já vážně nevím nic o této progam vůbec, jak jsem ani trochu technické. Pokud jde o Chápu to, je to internet-založený způsob ukládání věcí do jiné stanice nebo serveru.

Zřejmě to byla úspora všechno na mém notebooku ke vzdálené Mozy serveru (na který nemám heslo jelikož nebylo registrováno v mé jméno). Původním záměrem bylo, aby se někdo jiný, že má náhradní kopii mé práce v případě jsem jaksi nepodařilo zachránit ji správně na notebooku jsem doma. Teď jsem si, že nejen "normální" Word dokumenty byly převedeny, ale všechno na notebooku, a to bez mého vědomí natož oprávnění - včetně osobní e-maily apod.

Nastavení bylo pravděpodobně měnit určité, vysoce kvalifikované IT-osobu, zatímco můj notebook byl bez dozoru. Nemyslím si, že výchozí nastavení pro Mozy by opustit všechny krabice odškrtl pro kopírování, tak jsem Předpokládáme bylo záměrné rozhodnutí, že osoba. Prosím, prosím, pomozte mi.

Existuje nějaký způsob, jak bych mohl zjistit, jestli je to pravda, že tato určitá osoba opravdu nemá přístup k žádné heslo, které by jim přístup k těmto informacím? To nedává smysl, aby mi - proč by někdo chtěl mít kopii čehokoliv, že ani jeden z nás může přístup?
Old 27. června 2009, 17:36
Moderátor skupiny

Bohužel není mnoho, co můžeme udělat. To je od vás, IT osobu a Mozy.

Doporučuji kontaktovat Mozy a vidět to, co naznačují. http://mozy.com/support/contact

Old 27. června 2009, 18:26
Dárce Skupina

To zní velmi bezpečný nebo není bezpečná, musí být poctiví maki bych změnit všechna uživatelská jména a hesla, pokud vůbec možná to znamená, že výtisk, který mozy mít na serverech tam je zbytečný, a to iv případě, že byla použita při špatných rukou bych ještě následovat to se jim také, jak to někteří říkají, neměly by bylo umožněno, aby se stalo v první řadě.
Old 28. června 2009, 03:08
Člen Skupina

Děkujeme Vám za Vaši radu. Mám teď resetovat heslo. Nicméně, když jsem to udělat novou zprávu přišel: "Prosím MozyHome config spustit na každém počítači, na účtu za účelem zadání nového hesla." Znamená to, že tam je určitě víc, než jen můj notebook na tento účet, nebo je to jen standardní zprávu? V podstatě jsem zvědav, jak mohu mít jistotu jsem udělal toto heslo aktualizace bezpečně?

Jsem velmi obává jako e-mailový účet, který byl použit k vytvoření MozyHome na mém notebooku je ten, který byl do hacknutý na prvním místě! Nemůžu najít heslo pro tento e-mailovou adresu, ale jsem nepotřeboval heslo pro e-mailový účet s cílem změnit heslo na MozyHome.
Old 28. června 2009, 03:44
Dárce Skupina

Ok vše udělal bych to prostě OSN instalaci tohoto mozy program a pak se ujistil všechny své apsswords se změnilo a napsáno rukou na kus papíru, a pak udělat totéž na dokument ve Wordu, ale místo souboru v heslem chráněné složky . Opravdu velmi doporučujeme, abyste raději nepoužívejte tento program opět to vypadá na nestabilní, a někdo by mohl získat přístup hračka našeho e-mailu a potom možná příčina problémů bank a finančních problémů, doufám, že tento pomáhá jde vykrást.
Old 28. června 2009, 07:21
Člen Skupina

Mám jen čekat na to, co slyšíte Mozy podporu říkají před odinstalací to? Jinak nebudou mít nárok na pomoc - nebo jak se jakýkoli důkaz pro policii, budu? Pokud žádné škody byla provedena, není mnohem více, že to dělat. Mám strach, nebudu schopen ukázat cokoli. Mozy by měli být schopni alespoň mi říct, když tam byl skutečný pokus získat informace, nebude to? Já vím, že dotyčná osoba se do povoleného přenosu dat prostřednictvím blogu jsem psal v únoru - byl pravděpodobně vytvořit kopii, ale opravdu si nejsem jistý.
Old 28. června 2009, 07:50
Dárce Skupina

I ve všech poctivost, Evan, pokud se pokusí přijmout informace ze systému, co by se jim zisk by ti koncový uživatel? Nic by pak třeba zaplatit, a to by nemělo jít až do jamky. Takže já dont dokonce domnívají, že by se zveřejnit, pokud došlo k porušení není vidět, jak jsou malé doby společnost.
Old 28. června 2009, 08:40
Moderátor skupiny

Můžete přeformátovat a přeinstalovat. Pokud ten, kdo tě krok s Mozy účet pak může mít rovněž instalován keylogger. Lépe bezpečný než litovat.

Old 28. června 2009, 10:08
Dárce Skupina

Nemyslím si, že by mohl být instalován hlavní logger je to kvůli instalaci tam problémy a uąetříte hesla ručně na tu správnou? pokud ne, a to automaticky, potom 99% některé je klíč logger.
Old 28. června 2009, 10:18
Člen Skupina

No, byl jsem schopen změnit Mozy heslo ručně odsud, ale kdo ví, pokud může být provedena kdekoli na jiném PC? To vážně nevím dost o tom. (Já bych nikdy ani neslyšeli o "klíčové logger" dříve. Je to jiný jazyk!)

Osoba, která může (nebo nemusí?) Mít přístup k mým info - jsem ještě slyšet od Mozy - by určitě ne Přiznávám to. Ale já jsem doufal, že Mozy můžete mi říct, zda byla provedena, nebo ne, i když já nejsem ten, kdo se původně upsal na to.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mozy Online Back-Up Problémy infomax467 Obecné Software Chat 0 24.srpna 2009 14:21
Router Problem! Nelze se připojit Bez Neznámý Network Security Key. uselesswithcomputers Sítě, Modemy & VoIP 7 16.srpna 2009 02:15
Urgent HDD problém - Vista zastaví nakládky pennk01 Drives & Removable Media 1 21. května 2009 11:39
Urgent Sony Vaio Laptop problém! * Prosím Nápověda * McClane Notebooky, Mobily a PDA 2 6. Duben 2009 00:48
Aktualizace zabezpečení systému Windows problém lloydwoodford91 Operační systémy Windows 6 13. dubna 2008 15:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.