![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα progam ονομάζεται Mozy εγκαταστήσει στον φορητό υπολογιστή μου. Δυστυχώς Πραγματικά δεν ξέρω πολλά γι αυτό σε όλα τα progam όπως δεν είμαι ακόμη λίγο τεχνικά. Σε ό, τι καταλαβαίνω, είναι μια βάση τρόπος εξοικονόμησης πράγματα σε άλλη θέση εργασίας / διακομιστή. Προφανώς έχει την εξοικονόμηση πάντα για φορητό υπολογιστή μου σε ένα απομακρυσμένο server Mozy (με την οποία δεν έχω τον κωδικό πρόσβασης που δεν είχε καταχωρηθεί στο όνομά μου). Η αρχική πρόθεση ήταν για κάποιον άλλο για να έχετε έναν εφεδρικό αντίγραφο της δουλειάς μου σε περίπτωση που αποτύχει με κάποιο Ι για να το αποθηκεύσετε σωστά για το φορητό υπολογιστή που έχω στο σπίτι. Τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν είναι μόνον οι "κανονικές" έγγραφα του Word έχουν μεταφερθεί, αλλά τα πάντα για το φορητό υπολογιστή, με τις γνώσεις μου πόσο μάλλον άδεια - συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων κλπ. Οι ρυθμίσεις ήταν πιθανώς άλλαξε από ορισμένα, υψηλής εξειδίκευσης IT πρόσωπο φορητό υπολογιστή μου, ενώ ήταν αφύλακτο. Δεν νομίζω ότι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για Mozy θα σημειώσει όλα τα κουτιά άδεια για την αντιγραφή, οπότε Υποθέτω ήταν μια συνειδητή απόφαση από το εν λόγω πρόσωπο. Παρακαλώ, παρακαλώ να με βοηθήσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος θα μπορούσα να μάθω αν είναι αλήθεια ότι αυτό το πρόσωπο ορισμένων πραγματικά δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα τον κωδικό πρόσβασης που θα τους παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές; Δεν έχει νόημα για εμένα - γιατί κάποιος θα θέλουν να έχουν ένα αντίγραφο του ότι τίποτα δεν μας μπορούν να έχουν πρόσβαση; |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Αυτό είναι ανάμεσα σε εσάς, το πρόσωπο και IT Mozy. Σας προτείνω να επικοινωνήσετε με Mozy και βλέπουμε αυτά που προτείνουμε. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακούγεται πολύ ασφαλή ή μη ασφαλή, για να είμαστε ειλικρινείς Maki Θα αλλάξουν όλα τα ονόματα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του όπου είναι δυνατό, αυτό σημαίνει ότι το αντίγραφο που έχουν στην mozy υπάρχει διακομιστές είναι άχρηστη, ακόμα και αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λάθος χέρια, θα εξακολουθεί να ακολουθήσουν αυτό με αυτά που αυτό από ορισμένους αναμέτρησης δεν έπρεπε να επιτραπεί να συμβεί σε πρώτη φάση. |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Έχω τώρα επαναφέρετε τον κωδικό μου. Ωστόσο, όταν έκανα το κάνουμε ένα νέο μήνυμα ήταν: "Παρακαλώ έναρξη MozyHome config σε κάθε υπολογιστή στο λογαριασμό για να εισάγετε το νέο κωδικό." Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από φορητό μου σε αυτό το λογαριασμό ή ότι είναι απλώς μια τυπική μήνυμα; Βασικά είμαι αναρωτιούνται πώς μπορεί να είναι σίγουρος ότι έχουν κάνει αυτή την ενημέρωση ασφαλή κωδικό πρόσβασης; Είμαι πολύ ανήσυχος με το λογαριασμό email που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία MozyHome για φορητό υπολογιστή μου είναι αυτή που ήταν σε hacked στην πρώτη θέση! Δεν μπορώ να βρω τον κωδικό πρόσβασης για την ηλεκτρονική διεύθυνση, αλλά δεν χρειάζεται τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό email για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης για MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Ok όλα θα ήθελα να το κάνω απλά mozy ΟΗΕ εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι όλα apsswords σας έχουν αλλάξει και γράφονται με το χέρι, σε ένα κομμάτι χαρτί και, στη συνέχεια, κάνει το ίδιο σε ένα έγγραφο του Word αλλά τοποθετήσετε το αρχείο προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε ένα φάκελο . Πραγματικά πολύ Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα και πάλι να ακούγεται ασταθής, και ο καθένας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση παιχνίδι μας email και τότε ίσως προκαλέσει προβλήματα τράπεζα και τα χρήματα προβλήματα ελπίδα αυτό βοηθά αφορά ληστέψετε. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να περιμένω να ακούσω τι λένε Mozy υποστήριξη πριν από την απεγκατάσταση του; Διαφορετικά δεν θα δικαιούνται να τους βοηθήσουν - ή να υπάρξουν αποδεικτικά στοιχεία για την αστυνομία, θα μου; Εάν κάποια ζημιά έχει γίνει, δεν υπάρχει ούτε πολύ περισσότερο από ότι πρέπει να κάνουν. Είμαι ανήσυχος δεν θα είναι σε θέση να αποδειχθεί ο, τιδήποτε. Mozy θα πρέπει τουλάχιστον να είναι σε θέση να μου πει αν υπάρχει μια πραγματική προσπάθεια για να ανακτήσετε πληροφορίες, δεν θα είναι; Γνωρίζω ότι ο ενδιαφερόμενος είχε κάνει εξουσιοδοτημένος μεταφορά δεδομένων μέσω ενός blog ήμουν γραπτώς τον Φεβρουάριο - ήταν πιθανότατα κάνοντας αντίγραφό του, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν με κάθε ειλικρίνεια, Evan όταν προσπάθησε να λάβει πληροφορίες από το σύστημά σας τι θα κερδίσουν από αυτά που σας ενημερώνει τον τελικό χρήστη;;; τότε τίποτα δεν θα είναι υπεύθυνος και δεν θα μείνει για πολύ. Γι 'dont ακόμη πιστεύουν ότι θα αποκαλύψει εάν υπήρξε παράβαση του δεν βλέπω που είναι μια μικρή εταιρεία φορά. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά και ξανά. Εάν οποιοσδήποτε που σας με το Mozy λογαριασμό τότε θα μπορούσε να έχει επίσης εγκαταστήσει ένα keylogger. Βελτίωση της ασφάλειας από ό, τι συγγνώμη. |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω ότι θα εγκαταστήσει ένα βασικό logger αυτό γιατί την εγκατάσταση εκεί προβλήματα και τους κωδικούς πρόσβασης μπορείτε να αποθηκεύσετε το χέρι για να υπάρχει σωστή; αν και δεν το κάνει αυτόματα, τότε το 99% ορισμένων υπάρχει ένα βασικό logger. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, είχα την ευκαιρία να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Mozy χέρι από εδώ, αλλά ποιος ξέρει αν μπορεί να γίνει αλλού, σε άλλο υπολογιστή; Πραγματικά δεν γνωρίζουμε αρκετά γι 'αυτό. (Είχα ακούσει ποτέ δεν του "κλειδί logger" πριν. Είναι σαν μια διαφορετική γλώσσα!) Το πρόσωπο που δύναται (ή δεν μπορούν;) έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες μου - είμαι ακόμα να ακούσω από Mozy - θα σίγουρα δεν παραδέχονται αυτό. Αλλά είμαι ελπίζοντας Mozy μπορεί να μου πείτε αν αυτό έχει γίνει ή μη, έστω και αν δεν είμαι το άτομο που έχει εγγραφεί αρχικά σε αυτήν. |