![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam progam zvan Mozy Installer na moj laptop. Nažalost, ja stvarno ne znam puno o ovoj progam na svim što nisam još malo tehničkog. Dug kao JA shvatiti ga, to je internet-based načina spremanja stvari na drugu radnu / server. Očigledno je i ušteda sve na moj laptop s udaljenim poslužiteljem Mozy (za koje nemam lozinku kako to nije bila registrirana u moje ime). Prvobitna namera bila je za nekog drugog da se rezervne kopije mom radu, u slučaju sam nekako uspjela spasiti ga ispravno na laptop sam kod kuće. Sada sam shvati da nije jedini "normalni" Word dokumente, ali su prenesene sve na laptop, bez mog znanja a kamoli dozvolu - uključujući i osobne e-mailove itd. Postavke su vjerojatno mijenjati određene, visoko kvalificiranu osobu IT dok moj laptop je bio zanemaren. Ne mislim na zadane postavke za Mozy bi ostavite sve ticked kutije za kopiranje, pa sam pretpostaviti da je to bila odluka da hotimičnu osobi. Molimo, ugoditi pomoć mene. Ima li bilo koji način bih mogao saznati ako je istina da ova određena osoba doista neće imati pristup bilo kojem lozinku koja će im dati pristup do te informacije? To ne smisla za mene - zašto bi se netko želi imati kopiju niti išta što od nas možete pristupiti? |
|
| |||
| |||
| Nažalost nema puno što možemo učiniti. Ovo je između vas, IT osobi i Mozy. Predlažem da kontaktirate Mozy i vidjeti što oni sugeriraju. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Ovo zvuči vrlo sigurna ili nije siguran, da budem iskren Maki bih promijeniti sva korisnička imena i lozinke, gdje je moguće sve to znači da je taj primjerak mozy imati na serverima tamo je beskoristan, čak i ako je bila korištena u pogrešne ruke bih i dalje pratiti ona se s njima i kako to neki račun ne bi trebao imati bilo dozvoljeno da se desi na prvo mjesto. |
|
| |||
| |||
| Hvala Vam za Vaš savjet. Sad sam ponovno svoju lozinku. Međutim, kada sam to novu poruku izađe: "Molimo MozyHome početi konfig na svako računalo na račun, kako bi se unio novu lozinku." Da li to znači definitivno ima više od samo moj laptop na ovom računu ili je to samo standardni poruku? Uglavnom sam pitate kako mogu biti sigurni da sam to učinio lozinku ažurirati na sigurnom? Jako sam zabrinut što je račun e-pošte koja je korištena za postavljanje MozyHome na moj laptop je onaj koji je bio sjeckan u na prvom mjestu! Ne mogu pronaći lozinku za tu adresu e-pošte, ali ja nisam potrebna lozinka za korisnički račun e-pošte kako bi se promijeniti lozinku na MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Ok sve bih to učiniti jednostavno UN mozy instalirate ovaj program, a zatim provjerite je li sve vaše apsswords se promijenilo i otpisuje rukom na komadu papira, a zatim učinite isto na Word dokumentu, ali mjesto datoteke zaštićene zaporkom u mapu . Ja stvarno visoko preporučiti da ne koristite ovaj program još nestabilan da zvuci, i svatko bi mogao dobiti pristup igračka našeg e-pošte, a zatim možda uzrok problema u banci i novac problema nade ovo pomaže pozdrav poharati. |
|
| |||
| |||
| Trebam li samo čekati da čuju šta Mozy podršku ljudi kažu prije deinstaliranju to? Inače ja neću imati pravo na njihovu pomoć - ili da dobije sve potrebne dokaze za policiju, hoće li? Ako štetu je učinio, nema mnogo toga za napraviti. Im 'zabrinut neću moći dokazati svašta. Mozy bi trebali barem biti u mogućnosti reći mene ako je došlo do stvarnu pokušavati dohvatiti info, neće oni? Znam da je to učinio dotićno ovlaštenom prijenos podataka putem blog mi je u pisanju Feb - on je vjerojatno izradu kopija, ali stvarno nisam siguran. |
|
| |||
| |||
| Pa u svim iskrenost, Evan ako oni pokušati uzeti info iz svog sustava što bi oni dobit vam krajnjeg korisnika? ništa što bi onda biti odgovorni i ne bi sići na dobro. Na taj način JA dont misliti oni bi čak i objaviti ako je bilo kršenja ne vidim kako su one malo vremena tvrtka. |
|
| |||
| |||
| Možete reformatizovati i reinstalirati. Ako vas tko se set up sa Mozy račun onda su možda također instalirali keylogger. Bolji siguran nego žao. |
|
| |||
| |||
| Ne mislim da će imati instaliran ključ drvosječa je to zato što ste instalirali tu vjerojatno i vi ste se lozinke ručno da postoji ispravan? ako ne i to je automatski 99% onda postoji određeni ključ drvosječa. |
|
| |||
| |||
| Kvalitetno, Sam bio u mogućnosti to promijeniti lozinku ručno Mozy odavde, ali tko zna ako se može obaviti negdje drugdje na nekom drugom računalu? Ja stvarno ne znam dovoljno o tome. (Ja bih nikad ni čuo za "ključ drvosječa" prije. To je poput različitih jezika!) Osoba koja svibanj (ili svibanj ne?) Imati pristup mom info - Ja sam još to čuti od Mozy - bi definitivno Ne priznati to. Ali Im 'nadajući Mozy može mi reći da li je to uraditi ili ne, čak i ako ja nisam osoba koja je izvorno pretplaćeni na nju. |