kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Sürgős biztonsági probléma a Mozy

Reply

Téma eszközök
Old Június 27 2009, 16:23
Csoport tagja

Van egy úgynevezett Program Mozy telepítette a laptop. Sajnos tényleg nem sokat tudnak Program e egyáltalán, mint én vagyok, nem is kicsit technikai jellegű. Amennyire én értem, ez egy internet alapú, így a megtakarítás, hogy a dolgok másik munkaállomás / szerver.

Állítólag már megtakarítás minden én laptop a távoli Mozy szerver (amelyet nem a jelszót, mert nem regisztrált az én nevemben.) Az eredeti szándék az volt, hogy valaki másnak, hogy egy tartalék másolatot munkám abban az esetben, ha én valahogy nem sikerült megmenteni azt a laptop van otthon. Most tudom, hogy nem csak a "szokásos" Word dokumentum került át, de mindent a laptop, tudtom nemhogy engedélyt - beleértve a személyes e-mailek, stb

A beállítások is valószínűleg megváltozott egy bizonyos, a magasan képzett IT személy volt, míg én laptop őrizetlenül. Nem hiszem, hogy az alapértelmezett beállításokat Mozy hiányában minden doboz pipálni a másolás, úgyhogy vállalnak Ez egy tudatos döntése, hogy a személy. Kérem, kérem, segítsen nekem.

Van-e bármilyen módon tudtam kideríteni, ha ez igaz, hogy ez a bizonyos személy valóban nincs hozzáférésük olyan jelszót, amely lehetővé teszi az ezeket az információkat? Nem értek - miért akar valaki szeretné, hogy egy-egy példányát, hogy semmit sem tud nekünk való?
Old Június 27 2009, 17:36
Moderátor Csoport

Sajnos nem sokat tudunk tenni. Ez a te, az informatikai és Mozy személy.

Azt javasoljuk, Mozy és látta, hogy mit javasoljuk. http://mozy.com/support/contact

Old Június 27 2009, 18:26
Donor Group

Ez jól hangzik nagyon biztonságos, vagy nem biztos, hogy őszinte legyek én Maki változás valamennyi felhasználónevet és jelszót, ha lehetséges ez azt jelenti, hogy a másolat, hogy mozy van ott szerverek értéktelen, még akkor is, ha azt használják a rossz kezekbe azt is kövesse hogy velük is ez a néhány kiszámítása nem lett volna szabad engedni, hogy megtörténjen az első helyen.
Old Június 28 2009, 03:08
Csoport tagja

Köszönöm a tanácsot. Most már orrgazdaság a jelszavamat. Ugyanakkor, ha én ezt egy új üzenet jött ki: "Kérjük, start MozyHome config minden számítógépet a számlára, hogy adja meg új jelszavát." Ez azt jelenti, hogy nincs feltétlenül több, mint csak a laptop az erre a számlára, vagy az, hogy csak egy üzenetet? Alapvetően kíváncsi vagyok, hogyan lehet biztos én ezt a jelszót biztonságos frissítés?

Én nagyon aggódom, mint az e-mail fiókot, amit használnak, hogy hozzanak létre MozyHome on my laptop az egyetlen, amely Betörtem az első hely! Nem találom a jelszót, hogy az e-mail címét, de nem kell a jelszót a megadott e-mail fiók megváltoztatása érdekében a jelszót a MozyHome.
Old Június 28 2009, 03:44
Donor Group

Ok Én is ezt egyszerűen ENSZ telepítéséhez mozy programot, majd győződjön meg róla, hogy a apsswords is megváltozott, és írják le kézzel egy darab papírra, majd ugyanezt teszi egy Word dokumentumot, de a kép helyén egy jelszóval védett mappa . Tényleg nagyon ajánlom, hogy ne használja ezt a programot úgy hangzik, hogy nem stabil, és bárki hozzáférjen a játék e-mail, majd a bank talán okozhat problémákat, és pénzt remél ez segít a problémák tekintetében Rob.
Old Június 28 2009, 07:21
Csoport tagja

Kell várni, hogy hallják, amit mond Mozy személyeket eltávolítása előtt meg? Egyébként én nem jogosult arra, hogy a segítségükre - vagy kapok semmilyen bizonyítékot a rendőrség, majd én? Ha bármilyen sérülés nem történt, nem sokkal többet, hogy tegyek. Aggódom én nem lesz képes bebizonyítani bármi. Mozy legalább tudja mondani, ha nem volt a tényleges próbálja letölteni információ, nem igaz? Tudom, hogy az érintett személy nem volt az engedélyezett adatok keresztül blogba írtam a február - õ volt az egy-egy példányát, de nem vagyok igazán biztos.
Old Június 28 2009, 07:50
Donor Group

Hát minden tisztesség, Evan, ha nem próbálja meg, hogy az információ a rendszer, amit ők is nyerhetnek, mondom a végfelhasználó??? nem ők lennének a felelősek, és ez nem megy le jól. Úgyhogy ne is gondolj akkor nyilvánosságra, ha a megsértését nem látok, mint ők egy kis idő társaság.
Old Június 28 2009, 08:40
Moderátor Csoport

Akkor újra és újra. Ha bárki is küldtem a Mozy figyelembe, akkor talán azt is beiktatott egy keylogger. Jobb, mint megijedni.

Old Június 28 2009, 10:08
Donor Group

Nem hiszem, hogy lenne telepítve a kulcs tuskózó ez azért van, mert ott valószínűleg telepítését, és mentse a jelszavakat kézzel ott helyes? ha nem, és azt automatikusan, akkor 99% bizonyos van egy kulcs tuskózó.
Old Június 28 2009, 10:18
Csoport tagja

Nos, képes volt megváltoztatni a jelszót Mozy kézzel, de ki tudja, ha lehet máshol más pc? Tényleg nem tudom, elég rá. (Én még sosem hallottam "kulcs tuskózó" előtt. Olyan, mint egy másik nyelvet!)

Az a személy, aki lehet (vagy nem?) Elért én info - Én még hallani Mozy - lenne Határozottan nem enged meg. De remélem Mozy tudja megmondani, hogy ez megtörtént, akár nem, még akkor is, ha nem vagyok az a személy, aki az eredetileg jegyzett be.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.