![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy úgynevezett Program Mozy telepítette a laptop. Sajnos tényleg nem sokat tudnak Program e egyáltalán, mint én vagyok, nem is kicsit technikai jellegű. Amennyire én értem, ez egy internet alapú, így a megtakarítás, hogy a dolgok másik munkaállomás / szerver. Állítólag már megtakarítás minden én laptop a távoli Mozy szerver (amelyet nem a jelszót, mert nem regisztrált az én nevemben.) Az eredeti szándék az volt, hogy valaki másnak, hogy egy tartalék másolatot munkám abban az esetben, ha én valahogy nem sikerült megmenteni azt a laptop van otthon. Most tudom, hogy nem csak a "szokásos" Word dokumentum került át, de mindent a laptop, tudtom nemhogy engedélyt - beleértve a személyes e-mailek, stb A beállítások is valószínűleg megváltozott egy bizonyos, a magasan képzett IT személy volt, míg én laptop őrizetlenül. Nem hiszem, hogy az alapértelmezett beállításokat Mozy hiányában minden doboz pipálni a másolás, úgyhogy vállalnak Ez egy tudatos döntése, hogy a személy. Kérem, kérem, segítsen nekem. Van-e bármilyen módon tudtam kideríteni, ha ez igaz, hogy ez a bizonyos személy valóban nincs hozzáférésük olyan jelszót, amely lehetővé teszi az ezeket az információkat? Nem értek - miért akar valaki szeretné, hogy egy-egy példányát, hogy semmit sem tud nekünk való? |
|
| |||
| |||
| Sajnos nem sokat tudunk tenni. Ez a te, az informatikai és Mozy személy. Azt javasoljuk, Mozy és látta, hogy mit javasoljuk. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Ez jól hangzik nagyon biztonságos, vagy nem biztos, hogy őszinte legyek én Maki változás valamennyi felhasználónevet és jelszót, ha lehetséges ez azt jelenti, hogy a másolat, hogy mozy van ott szerverek értéktelen, még akkor is, ha azt használják a rossz kezekbe azt is kövesse hogy velük is ez a néhány kiszámítása nem lett volna szabad engedni, hogy megtörténjen az első helyen. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot. Most már orrgazdaság a jelszavamat. Ugyanakkor, ha én ezt egy új üzenet jött ki: "Kérjük, start MozyHome config minden számítógépet a számlára, hogy adja meg új jelszavát." Ez azt jelenti, hogy nincs feltétlenül több, mint csak a laptop az erre a számlára, vagy az, hogy csak egy üzenetet? Alapvetően kíváncsi vagyok, hogyan lehet biztos én ezt a jelszót biztonságos frissítés? Én nagyon aggódom, mint az e-mail fiókot, amit használnak, hogy hozzanak létre MozyHome on my laptop az egyetlen, amely Betörtem az első hely! Nem találom a jelszót, hogy az e-mail címét, de nem kell a jelszót a megadott e-mail fiók megváltoztatása érdekében a jelszót a MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Ok Én is ezt egyszerűen ENSZ telepítéséhez mozy programot, majd győződjön meg róla, hogy a apsswords is megváltozott, és írják le kézzel egy darab papírra, majd ugyanezt teszi egy Word dokumentumot, de a kép helyén egy jelszóval védett mappa . Tényleg nagyon ajánlom, hogy ne használja ezt a programot úgy hangzik, hogy nem stabil, és bárki hozzáférjen a játék e-mail, majd a bank talán okozhat problémákat, és pénzt remél ez segít a problémák tekintetében Rob. |
|
| |||
| |||
| Kell várni, hogy hallják, amit mond Mozy személyeket eltávolítása előtt meg? Egyébként én nem jogosult arra, hogy a segítségükre - vagy kapok semmilyen bizonyítékot a rendőrség, majd én? Ha bármilyen sérülés nem történt, nem sokkal többet, hogy tegyek. Aggódom én nem lesz képes bebizonyítani bármi. Mozy legalább tudja mondani, ha nem volt a tényleges próbálja letölteni információ, nem igaz? Tudom, hogy az érintett személy nem volt az engedélyezett adatok keresztül blogba írtam a február - õ volt az egy-egy példányát, de nem vagyok igazán biztos. |
|
| |||
| |||
| Hát minden tisztesség, Evan, ha nem próbálja meg, hogy az információ a rendszer, amit ők is nyerhetnek, mondom a végfelhasználó??? nem ők lennének a felelősek, és ez nem megy le jól. Úgyhogy ne is gondolj akkor nyilvánosságra, ha a megsértését nem látok, mint ők egy kis idő társaság. |
|
| |||
| |||
| Akkor újra és újra. Ha bárki is küldtem a Mozy figyelembe, akkor talán azt is beiktatott egy keylogger. Jobb, mint megijedni. |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy lenne telepítve a kulcs tuskózó ez azért van, mert ott valószínűleg telepítését, és mentse a jelszavakat kézzel ott helyes? ha nem, és azt automatikusan, akkor 99% bizonyos van egy kulcs tuskózó. |
|
| |||
| |||
| Nos, képes volt megváltoztatni a jelszót Mozy kézzel, de ki tudja, ha lehet máshol más pc? Tényleg nem tudom, elég rá. (Én még sosem hallottam "kulcs tuskózó" előtt. Olyan, mint egy másik nyelvet!) Az a személy, aki lehet (vagy nem?) Elért én info - Én még hallani Mozy - lenne Határozottan nem enged meg. De remélem Mozy tudja megmondani, hogy ez megtörtént, akár nem, még akkor is, ha nem vagyok az a személy, aki az eredetileg jegyzett be. |