![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי progam קרא Mozy מותקן על הנייד שלי. לצערי אני באמת לא יודע הרבה על זה בכלל progam כפי שאני אפילו לא מעט טכני. ככל שאני מבין את זה, זה אינטרנט מבוססי דרך לשמור דברים אחר עבודה / שרת. כנראה שהוא היה לשמור הכול על הנייד שלי על שרת מרוחק Mozy (שאליה אין לי את הסיסמה כפי שהוא לא היה רשום לי שם). הכוונה המקורית היתה עבור מישהו אחר כדי לקבל העתק של חילוף העבודה שלי במקרה אני נכשל איכשהו לשמור אותה כראוי על הנייד יש לי בבית. עכשיו אני realise שלא רק "רגיל" מסמכי Word הועברו אבל הכל על הנייד, בלי ידע לעזוב לנפשו רשות - כולל דואר אלקטרוני אישי וכו ' ההגדרות היו כנראה שונה לפי מסוים, הפערים אדם מיומן IT תוך הנייד שלי היה ללא השגחה. אני לא חושב את הגדרות ברירת המחדל עבור Mozy מעוניין להשאיר את כל תיבות ticked עבור העתקה, לכן אני להניח זו הייתה החלטה מכוונת על ידי אותו אדם. בבקשה, בבקשה תעזור לי. האם יש דרך שאני יכולה לברר אם זה נכון זה פלוני באמת אין גישה לכל סיסמה יתן להם גישה למידע זה? זה לא הגיוני לי - למה שמישהו רוצה לקבל עותק של דבר כי אנחנו לא יכולים לגשת? |
|
| |||
| |||
| לצערנו אין אנו יכולים לעשות הרבה. זה בינך, ה-IT Mozy אדם. אני מציע לפנות Mozy ואת רואה את מה שהם מציעים. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| זה נשמע מאוד בטוח או לא מאובטח, להיות כנים maki הייתי לשנות את כל שמות משתמש וסיסמה אפשרי שבו אי פעם זה אומר כי עותק mozy על שרתי שם הוא חסר ערך, גם אם נעשה שימוש לא נכון של הידיים הייתי עדיין פעל את זה אתם גם אומד את זה קצת לא היה אמור לקרות מותר על המקום הראשון. |
|
| |||
| |||
| תודה לך על העצה. עכשיו אני צריך לאפס את הסיסמה שלי. עם זאת, כאשר עשיתי את זה עושה הודעה חדשה ניגש: "אנא הפעל MozyHome תצורה על כל מחשב על החשבון, כדי להזין את הסיסמה החדשה." האם זה אומר שיש בהחלט יותר מאשר רק את הנייד על חשבון זה או זה רק הודעה רגילה? למעשה אני תוהה איך אני יכול להיות בטוח שאני צריך לעשות זה עדכון סיסמה מאובטחת? אני מאוד מודאג כמו את חשבון הדוא"ל ששימשה להגדיר MozyHome על הנייד שלי הוא זה שהיה ב hacked לתוך מלכתחילה! אני לא יכול למצוא את הסיסמה כי כתובת הדוא"ל אבל אני לא צריך את הסיסמה של חשבון הדוא"ל, כדי לשנות את הסיסמה על MozyHome. |
|
| |||
| |||
| הכל בסדר, אני אעשה את זה פשוט להתקין את האו"ם mozy התוכנית ולאחר מכן ודא שכל הם שינו את apsswords וכתיבה למטה ביד על פיסת נייר, ואז לעשות את אותו הדבר על מסמך Word אך למקם את הקובץ בתיקייה מוגנת בסיסמה . אני מאוד מאוד ממליץ לך לא להשתמש בתוכנית זו כדי שוב זה נשמע בלתי יציב, וכל אחד יכול לקבל גישה צעצוע הדוא"ל שלנו ואז אולי לגרום לבעיות הבנק וכסף בעיות מקווה שזה יעזור בברכה רוב. |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך לחכות כדי לשמוע מה אנשים אומרים Mozy תמיכה בהסרת ההתקנה לפני זה? אחרת אני לא אהיה זכאי להם עזרה - או כדי לקבל את כל הראיות של המשטרה, האם אני? אם כל הנזק נעשה, אין הרבה יותר מזה לעשות. אני מודאגת, אני לא נוכל להוכיח כל דבר. Mozy צריך לפחות יוכל להגיד לי אם יש כבר ניסיון ממשי כדי לאחזר מידע, הם לא? אני יודע כי בעל דין על מורשה לעשות עשה העברת נתונים באמצעות בלוג הייתי כותב ב פברואר - הוא היה כנראה קבלת עותק של זה, אבל אני לא ממש בטוח. |
|
| |||
| |||
| ובכן בכל בכנות, אם הם עשו את אוון מנסה לקחת מידע מתוך המערכת שלך מה הם היו אומרים לך להרוויח על ידי המשתמש הסופי? לא היו אז והוא עלול להיות לא טוב לרדת ל. אז אני חושב שהם אפילו dont היה לגלות אם יש הפרה של לא רואה כפי שהם חברה קטנה שעה. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לאתחל מחדש ולהתקין מחדש. אם מי בחר אותך עם Mozy חשבון אז אולי הם גם התקנת keylogger. בטוח יותר טוב מאשר מצטער. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שהם היו מותקנים מפתח כורת עצים זאת משום התקנת שם prob, ואתה שמור את הסיסמאות באופן ידני כדי לתקן שם? אם לא, והיא עושה זאת באופן אוטומטי ולאחר מכן 99% מסוימים קיים מפתח כורת עצים. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני יכול לשנות את הסיסמה ידנית Mozy מכאן, אבל מי יודע אם ניתן לעשות זאת אחרת במקום אחר על המחשב? אני באמת לא יודע מספיק על זה. (אני לא מעוניין אפילו שמעתי "מפתח כורת עצים" לפני כן. זה כמו שפה אחרת!) מי עלול (או לא?) יש גישה מידע שלי - אני עדיין לשמוע מ Mozy - היה בהחלט לא מודה בזה. אבל אני מקווה Mozy יכול להגיד לי אם זה נעשה או לא, אפילו אם אני לא האדם אשר במקור מנויים אליו. |