mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Skubus saugumo problema su Mozy

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 27, 2009, 16:23
Narys

Default Skubus saugumo problema su Mozy

Turiu Program vadinamas Mozy įdiegta mano kompiuteryje. Deja, I really don't know much about this visuose Program kaip aš nesu net šiek tiek technikos. Kiek suprantu, tai internetiniam būdas taupyti ką kitą darbo vieta / server.

Matyt buvo taupymas viskas mano nešiojamas su nuotolinio Mozy serveryje (prie kurio neturite slaptažodžio, nes nebuvo registruotas, mano vardas). Pirminiu tikslu buvo skirta kažkam kitam, kad atsarginės kopijos mano darbas tuo atveju, aš kažkaip nepavyko išgelbėti jį tinkamai ant laptopo turiu namuose. Dabar aš suprantu, kad ne tik "normalią" Word "dokumentai buvo perduoti, bet viskas apie nešiojamą kompiuterį, be mano žinios jau nekalbant apie teises - įskaitant asmeninius pranešimus tt

Nustatymai tikriausiai buvo pakeista tam, aukštos kvalifikacijos IT asmuo, o mano nešiojamas kompiuteris buvo be priežiūros. Nemanau numatytuosius parametrus Mozy liktų visas varneles pažymėti kopijavimo, todėl aš prisiimti tai buvo apgalvotas sprendimas, kad asmuo. Please, please help me.

Ar yra kokiu nors būdu galėčiau sužinoti ar tai tiesa, kad tai tam tikras asmuo tikrai neturi prieigos prie jokios slaptažodį, kuris suteikia galimybę naudotis šia informacija? Jis nėra prasmės man - kodėl gi kas nors nori turėti viską, kad nė viena iš mūsų gali gauti kopiją?
Old Birželis 27, 2009, 17:36
Moderatorius Grupė

Deja, nėra daug ką galime padaryti. Tai yra tarp jūsų, IT asmuo ir Mozy.

Siūlau susisiekti Mozy ir pamatysite, ką jie rodo. http://mozy.com/support/contact

Old Birželis 27, 2009, 18:26
Donorų grupės

Tai skamba ne itin saugiai ar saugi, turi būti sąžiningas Maki Norėčiau pakeisti visų vartotojo vardą ir slaptažodį, kai kada galima tai reiškia, kad kopija mozy yra ten serverių yra beverčiai, net jei jis buvo naudojamas blogas rankas, norėčiau dar toliau ji su jais taip pat kaip tai maždaug skaičiavimas neturėtų būti leidžiama vykti į pirmąją vietą.
Old Birželis 28, 2009, 03:08
Narys

Dėkojame už jūsų patarimus. Dabar aš iš naujo savo slaptažodį. Tačiau, kai aš tai padaryti naują pranešimą sugalvojo: "Paleiskite MozyHome config ant kiekvienos sąskaitos kompiuteris siekiant įvesti naują slaptažodį." Ar tai reiškia ten tikrai ne tik mano nešiojamas į šią sąskaitą, arba, kad tiesiog standartinis pranešimas? Iš esmės man įdomu, kaip aš galiu būti tikras, ką aš padariau tai Slaptažodis atnaujinta saugiai?

Esu labai susirūpinęs, kaip elektroninio pašto sąskaita, kuri buvo naudojama sukurti MozyHome mano nešiojamas kompiuteris yra tas, kuris buvo įsilaužta į pirmoje vietoje! Aš negaliu rasti tos pašto adresas Slaptažodis bet man nereikia už pašto paskyros slaptažodį, kad pakeisti dėl MozyHome slaptažodį.
Old Birželis 28, 2009, 03:44
Donorų grupės

Gerai, visi noriu daryti tai tiesiog JT įdiegti mozy programą ir tada įsitikinkite, kad visi jūsų apsswords yra pakeistas ir surašyti ranka ant popieriaus lapo, o tada daryti tą patį su "Word" dokumentą, tačiau vietoje failą slaptažodžiu apsaugotą katalogą . Aš tikrai labai rekomenduojame, kad jūs naudojate šią programą vėl atrodo nestabilios, ir kiekvienas galėtų patekti į žaislo savo elektroninio pašto adresą ir tada sukelti problemų, galbūt bankas ir pinigų problemos Hope this helps susijusios Rob.
Old Birželis 28, 2009, 07:21
Narys

Jeigu aš tik palaukti, kol išgirsti, ką Mozy parama žmonės sako prieš jį pašalinti? Priešingu atveju aš ne teisę į jų pagalbos - arba gauti jokių policijos įrodymų, ar aš? Jei kuri nors žala buvo padaryta, nėra daug daugiau, kad daryti. Aš susirūpinęs ne aš galėti įrodyti bet kas. Mozy turėtų būti bent jau galėtų pasakyti, jei buvo faktinis bandymas išgauti informaciją, ar ne? Žinau, kad asmuo nebuvo leista daryti duomenų perdavimo per blogas buvau raštu Feb - jis greičiausiai buvo todėl ją kopijuoti, but I'm not really sure.
Old Birželis 28, 2009, 07:50
Donorų grupės

Na visų sąžiningumas, Evan, jei jos bandė imtis informacijos iš jūsų sistemos, kas būtų įgyti pagal jos sakau galutiniam vartotojui? nieko jie turėtų būti atsakingi ir ji negali eiti į gerai. So I dont net galvoja, kad jie būtų atskleisti, jei buvo ne matyti, kaip jie yra maži metu bendrovė pažeidimas.
Old Birželis 28, 2009, 08:40
Moderatorius Grupė

Jūs galite formatuoti ir įdiegti iš naujo. Jei kas sukurti tau Mozy sąskaitą tada jie gali taip pat įdiegti keylogger. Better safe than sorry.

Old Birželis 28, 2009, 10:08
Donorų grupės

Nemanau, kad jie būtų įdiegtas pagrindinis logger tai, nes įdiegti yra Prob ir įrašote slaptažodžius rankiniu būdu yra teisingas? Jei ne, ir jis automatiškai tada 99% tam yra raktas logger.
Old Birželis 28, 2009, 10:18
Narys

Na, man pavyko pakeisti Mozy slaptažodį rankomis iš čia, bet kas žino, ar tai galima padaryti kur nors kitur į kitą kompiuterį? Aš tikrai nieko nežinome apie tai. (Man niekada net girdėjote apie "raktų logger" anksčiau. Tai tarsi skirtingų kalbų!)

Asmuo, kuris gali (arba ne?) Buvo atvertas mano informacija - aš dar išgirsti iš Mozy - būtų tikrai negali priimti šio. Bet aš tikiuosi Mozy gali pasakyti, ar tai buvo padaryta, ar ne, net jei aš nesu asmuo, kuris iš pradžių pagal užsakymą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mozy online Back-up problems infomax467 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 0 Rugpjūtis 24, 2009 14:21
Router Problem! Nepavyko prisijungti be Nežinomas tinklo saugumo kodą. uselesswithcomputers Networking, Modems & VoIP 7 Rugpjūtis 16, 2009 02:15
Skubus HDD problema - Vista stotelių pakrovimo pennk01 Drives & Removable Media 1 Gegužė 21, 2009 11:39
Skubiai Sony Vaio Laptop Problem! * Prašome Pagalba * McClane Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 6 balandis 2009 00:48
"Windows" saugumo atnaujinimo problemos lloydwoodford91 Windows "operacinės sistemos 6 Balandis 13, 2008 15:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.