![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir progam aicināja Mozy uzstādīta uz manu portatīvo datoru. Diemžēl es tiešām nezinu daudz par šo progam visu kā es neesmu pat nedaudz tehniski. Cik es saprotu, tas ir interneta veids, kā ietaupīt lietas uz citu iecirkni / serveri. Acīmredzot tas ir glābšanas viss par manu klēpjdatoru tālvadības Mozy serveri (uz kuru man nav parole jo tas netika reģistrēts manu vārdu). Sākotnējais nodoms bija kādam citam ir rezerves kopiju manu darbu, ja man kaut kā neizdevās saglabāt to pareizi klēpjdators esmu mājās. Tagad es saprotu, ka ne tikai "normālas" Word dokumenti ir nodoti, bet viss uz laptop, bez manas zināšanas, nemaz nerunājot par atļauju - arī personas e-pasta uc Uzstàdïjumi ir iespējams mainīt noteiktu, augsti kvalificētu IT persona tajā pašā laikā mans klēpjdators bija bez uzraudzības. Es nedomāju noklusējuma iestatījumus Mozy atstās visi lodziņi atķeksēts kopēšanai, tāpēc es uzņemties tas bija apzināts lēmums, ko šī persona. Lūdzu, lūdzu palīdziet man. Vai ir kāds veids, kā es varētu uzzināt, vai tā ir taisnība, ka šo dažu personu tiešām nav pieejama visa paroli, kas dotu viņiem piekļuvi šai informācijai? Tajā nav jēgas man - kāpēc būtu kāds vēlas, lai būtu kopiju kaut ka neviens no mums var piekļūt? |
|
| |||
| |||
| Diemžēl nav daudz mēs varam darīt. Tas ir starp jums, IT personu un Mozy. Mēs iesakām sazināties ar Mozy un redzēt, ko viņi iesaka. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Tas izklausās ne pārāk drošs vai drošu, ja godīgi maki Es vēlos mainīt visus lietotājvārdus un paroles, kur vien iespējams, tas nozīmē, ka eksemplārs, kas mozy ir uz ka serveriem ir nevērtīgs, pat ja tas tika izmantots nepareizajās rokās es vēl pēc to ar tiem arī kā šīs dažas ieskaita nebūtu bijis atļauts notiktu vispirms. |
|
| |||
| |||
| Paldies par jūsu ieteikumiem. Man ir tagad atiestatīt savu paroli. Tomēr, ja es to darīt jaunā ziņa parādījās: "Lūdzu, sākumā MozyHome config uz katra datora vērā, lai ievadītu jauno paroli." Vai tas nozīmē, ka noteikti ir vairāk nekā tikai savu portatīvo datoru uz šo kontu vai arī tas ir tikai standarta ziņa? Būtībā es esmu jautājums, kā es varu būt pārliecināts, ka man ir izdarījusi paroli update droši? Es esmu ļoti norūpējies par e-pasta kontu, kas tika izmantota, lai izveidotu MozyHome par manu klēpjdatoru, kas tika hacked spēkā ir pirmajā vietā! Es nevaru atrast paroles, ka e-pasta adresi, bet man nebija vajadzīga parole, lai e-pasta kontu, lai mainītu paroli MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Ok, es darītu tā vienkārši ANO instalētu šo mozy programmu un pēc tam pārliecinieties, ka visi jūsu apsswords tiek mainīti un norakstītas ar roku uz papīra un pēc tam to pašu par Word dokumentu, bet vieta failu aizsargāts ar paroli mapei . Es patiešām ļoti iesakām, lai jūs neizmantojiet šo programmu vēlreiz izklausās pie nestabilām, un kāds varētu piekļūt rotaļu mūsu e-pasta un pēc tam radīt varbūt bankas problēmām un naudas problēmas, hope this helps uz aplaupīt. |
|
| |||
| |||
| Vai man tikai gaidīt, lai dzird, ko Mozy atbalstīs cilvēkus, ti, pirms atinstalējot to? Citādi es nebūs tiesību to help - vai saņemt nekādus pierādījumus policijai, man? Ja kāds zaudējums ir izdarīts, tur nav daudz vairāk par šo izdarīt. Es esmu norūpējies es nevar pierādīt jebkas. Mozy būtu vismaz varētu man pateikt, ja ir bijusi faktiski mēģinājums iegūt info, būs tie? Es zinu, ka attiecīgā persona bija darīt atļauts pārsūtīt datus, izmantojot emuāru es biju rakstiski Feb - viņš, iespējams, padarot tā kopiju, bet es neesmu īsti pārliecināts. |
|
| |||
| |||
| Arī visus godīgums, evan ja viņi mēģina ņemt info no jūsu sistēmas, kāda būtu tās iegūt, stāsta jums gala lietotājs? neko viņi tad būtu jāmaksā, un tas neietu uz leju, lai labi. So I dont pat domāju, ka viņi varētu atklāt ja tur bija pārkāpums, kas nav redzēt, jo tie ir neliels laika sabiedrība. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat pārformatēt un pārinstalēt. Ja tas, kurš noteikts Jūs varat iepazīties ar Mozy kontā pēc tam tās varētu būt arī uzstādīts keylogger. Labāk nodrošināties, nekā vēlāk nožēlot. |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka tie ir uzstādīti galvenie logger tas ir tāpēc, ka jums instalēt tur prob un Jūs ietaupāt paroles manuāli, lai tur pareizi? ja nav un tas tiek darīts automātiski, tad 99%, dažiem ir galvenais logger. |
|
| |||
| |||
| Nu, man bija iespēja mainīt Mozy paroli manuāli no šejienes, bet, kas zina, ja to var izdarīt citur uz citu datoru? Es tiešām nezinu pietiekami daudz par IT. (Es nekad pat dzirdējis par "vadošo logger" pirms tam. Tā kā dažādās valodās!) Persona, kas var (vai nevar?) Ir pieejams mans info - es esmu vēl dzirdēt no Mozy - būtu noteikti nevar atzīt to. Bet es esmu ceru Mozy varat man pateikt, vai tas ir ticis darīts, vai ne, pat ja es neesmu persona, kas sākotnēji abonents. |
![]() |
|
| Bookmarks |