![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un progam numit Mozy instalat pe sistemul meu laptop. Din păcate, eu chiar nu stiu prea multe despre acest progam de la toate ca nu sunt chiar uşor tehnice. În ceea ce am înţeles, este bazată pe Internet un mod de economisire lucrurile la un alt post de lucru / server. Se pare că acesta a fost de economisire tot pe sistemul meu laptop la o distanţă Mozy server (la care nu am parola, deoarece nu a fost înregistrată în numele meu). Originalul a fost intenţia ca altcineva să aibă o copie de rezervă în cazul în care munca mea am cumva nu a reuşit să-l salvaţi în mod corespunzător pe laptop am acasă. Acum imi dau seama ca nu numai "normale" de documente Word au fost transferate, dar tot de pe laptop, fără ştirea mea să nu mai vorbim de permisiune - inclusiv personal de e-mail-uri, etc Setările probabil s-au schimbat de-o anumită, extrem de calificare IT persoană în acelaşi timp, sistemul meu laptop a fost nesupravegheat. Nu cred că setările implicite pentru Mozy ar pleca bifat toate casetele de copierea, aşa că am asuma a fost o decizie deliberată de către persoana respectivă. Vă rog, vă rog să-mi ajute. Există vreun fel am putut afla dacă este adevărat că această anumită persoană cu adevărat nu are acces la orice parolă care să le ofere acces la aceste informaţii? Ea nu are sens pentru mine - de ce ar vrea cineva să aibă o copie a ceva care nu ne pot accesa? |
|
| |||
| |||
| Din păcate, nu există o putem face. Acest lucru este între tine, IT şi Mozy persoană. Am sugerăm să contactaţi Mozy şi să vadă ce se sugerează. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Acest lucru nu sună foarte sigur sau sigur, să fiu sincer Maki I s-ar schimba toate de nume de utilizator şi parola în cazul în care vreodată posibil acest lucru înseamnă că, în copie, care mozy au existat pe servere este lipsit de valoare, chiar dacă acesta a fost utilizată în mâini greşite Aş încă urmaţi -te cu ei de asemenea, ca această notă de plată de către unele ar trebui să nu s-au permis să se întâmple, în primul rând. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc pentru sfaturi. Am acum reseta parola. Cu toate acestea, atunci când am făcut acest lucru un mesaj nou venit: "Vă rugăm să înceapă MozyHome config pe fiecare computer pe seama, în scopul de a introduce o parolă nouă." Asta înseamnă că nu există cu siguranţă mai mult decât meu laptop de pe acest cont, sau că este doar un mesaj standard? Practic Sunt întrebam cum pot fi sigur că am făcut acest lucru în siguranţă actualizare parola? Sunt foarte ingrijorat ca cont de e-mail care a fost utilizat pentru a configura MozyHome pe laptop-ul meu este cel care a fost în tocat, în primul rând! Nu pot găsi parola pentru că adresa de e-mail dar nu am nevoie de parola pentru contul de email, pentru a schimba parola de pe MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Ok toate, aş face-o, pur şi simplu ONU a instala această mozy program şi apoi asiguraţi-vă că toate apsswords sunt modificate şi scrise de mână, pe o bucată de hârtie, apoi face acelaşi lucru cu privire la un document Word, dar locul de fişier într-un dosar protejată prin parolă . I într-adevăr foarte recomandăm să nu folosiţi acest program din nou, că pare să instabil, şi pe oricine ar putea avea acces jucărie noastre de e-mail şi apoi banca poate provoca probleme de bani şi probleme sper acest lucru vă va ajuta ceea ce priveşte Rob. |
|
| |||
| |||
| Ar trebui să mă aştept doar să aud ce Mozy suport oamenii spun, înainte de dezinstalarea-o? Altfel, eu nu va avea dreptul de a le ajuta - sau la obtinerea nici o dovadă de la poliţie, voi? Dacă prejudiciul a fost făcut, nu există mult mai mult de faptul că pentru a face. Sunt ingrijorat I nu va fi capabilă să dovedi orice. Mozy cel puţin ar trebui să fie capabile să-mi spuneţi dacă a existat o reală încercare de a prelua info, nu vor ei? Ştiu că persoana în cauză nu a făcut un autorizat transferul de date prin intermediul unui blog am fost scris în februarie - el a fost, probabil, a face o copie a acestuia, dar nu sunt foarte sigur. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, în toate onestitate, Evan în cazul în care a încercat să ia info din sistem ceea ce le-ar obţine de care vă spun utilizatorului final? nimic nu le-ar fi, apoi, de natură şi nu ar merge în jos pentru a bine. Asa ca am dont chiar cred că le-ar dezvălui dacă a existat o încălcare a nu vedeti ca sunt un mic timp companiei. |
|
| |||
| |||
| Puteţi reformat şi reinstalaţi. Dacă oricine te cuplez cu Mozy cont atunci ei ar putea avea de asemenea, a instalat un Keylogger. Sigur mai bine decât rau. |
|
| |||
| |||
| Nu cred că l-ar fi instalat un cheie logger aceasta se datorează faptului că există o problemă ce instalaţi şi să salvaţi manual parole pentru a corecta acolo? dacă nu şi-l face automat, apoi 99% anumite există o cheie logger. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, nu a fost capabil de a schimba parola Mozy manual de aici, dar cine ştie, dacă se poate face în altă parte pe un alt PC? Eu chiar nu ştiu destul despre asta. (Aş niciodată auzit de "key logger" înainte. Este ca o altă limbă!) Persoana care poate (sau poate nu?) Au accesat meu Info - Sunt încă să aud de la Mozy - ar categoric nu recunosc acest lucru. Dar eu sunt în speranţa Mozy pot să-mi spui dacă acest lucru a fost făcut sau nu, chiar dacă nu sunt persoana care iniţial sunt abonate la el. |
![]() |
|
| Marcaje |