menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Urgentná bezpečnostný problém s Mozy

Reply

Thread Tools
Old 27. júna 2009, 16:23
Člen Skupina

Default Urgentná bezpečnostný problém s Mozy

Mám progam nazýva Mozy inštalované na mojom notebooku. Bohužiaľ, ja vazne neviem nič o tejto progam vôbec, ako som ani trochu technickej. Pokiaľ ide o Chápem to, je to internet-založený spôsob ukladania vecí do inej stanice alebo servera.

Zrejme to bola úspora všetko na mojom notebooku ku vzdialenej Mozy servera (na ktorý nemám heslo pretože nebolo registrované v moje meno). Pôvodným zámerom bolo, aby sa niekto iný, že má náhradné kópiu mojej práce v prípade jsem jaksi nepodarilo zachrániť ju správne na notebooku som doma. Teď jsem si, že nielen "normálne" Word dokumenty boli prevedené, ale všetko na notebooku, a to bez môjho vedomia nieto oprávnenia - vrátane osobné e-maily apod

Nastavenie bolo pravdepodobne meniť určité, vysoko kvalifikovaných IT-osobu, zatiaľ čo môj notebook bol bez dozoru. Nemyslím si, že predvolené nastavenia pre Mozy by opustiť všetky škatule odškrtl pre kopírovanie, tak som Predpokladáme bolo zámerné rozhodnutie, že osoba. Prosím, prosím, pomôžte mi.

Existuje nejaký spôsob, ako som mohol zistiť, či je to pravda, že táto osoba naozaj nemá prístup k žiadne heslo, ktoré by im prístup k týmto informáciám? To nedáva zmysel, aby mi - prečo by niekto chcel mať kópiu čohokoľvek, že ani jeden z nás môže prístup?
Old 27. júna 2009, 17:36
Moderátor skupiny

Bohužiaľ nie je veľa, čo môžeme urobiť. To je od vás, IT osobu a Mozy.

Doporučuji kontaktovať Mozy a vidieť to, čo naznačujú. http://mozy.com/support/contact

Old 27. júna 2009, 18:26
Darcu Skupina

To znie veľmi bezpečný alebo nie je bezpečne, musia byť čestní maki bych zmeniť všetky používateľské mená a heslá, ak vôbec možno to znamená, že výtlačok, ktorý mozy mať na serveroch tam je zbytočný, a to iv prípade, že bola použitá pri zlých rúk bych ešte nasledovať to sa im tiež, ako to niektorí hovoria, nemali by bolo umožnené, aby sa stalo v prvej rade.
Old 28. júna 2009, 03:08
Člen Skupina

Ďakujeme Vám za Vašu radu. Mám teď resetovat heslo. Avšak, keď som to urobiť novú správu prišiel: "Prosím MozyHome config spustiť na každom počítači, na účte za účelom zadaní nového hesla." Znamená to, že tam je určite viac, než len môj notebook na tento účet, alebo je to len štandardnú správu? V podstate som zvědav, ako môžem mať istotu som urobil toto heslo aktualizácia bezpečne?

Som veľmi obáva ako e-mailový účet, ktorý bol použitý na vytvorenie MozyHome na mojom notebooku je ten, ktorý bol do hacknut na prvom mieste! Nemôžem nájsť heslo na tento e-mailovú adresu, ale jsem nepotřeboval heslo pre e-mailový účet s cieľom zmeniť heslo na MozyHome.
Old 28. júna 2009, 03:44
Darcu Skupina

Ok všetko urobil by som to prostě OSN inštaláciu tohto mozy program a potom sa ubezpečil všetky svoje apsswords sa zmenilo a napísané rukou na kus papiera, a potom urobiť to isté na dokument vo Worde, ale namiesto súboru v heslom chránené zložky . Naozaj veľmi odporúčame, aby ste radšej nepoužívajte tento program opäť to vyzerá na nestabilné, a niekto by mohol získať prístup hračka nášho e-mailu a potom možná príčina problémov bánk a finančných problémov, dúfam, že tento pomáha ide vykrást.
Old 28. júna 2009, 07:21
Člen Skupina

Mám len čakať na to, čo počujete Mozy podporu hovoria pred odinštalujete to? Inak nebudú mať nárok na pomoc - alebo ako sa akýkoľvek dôkaz pre políciu, budem? Ak žiadne škody bola vykonaná, nie je oveľa viac, že to robiť. Mám strach, nebudem schopný ukázať čokoľvek. Mozy by mali byť schopní aspoň mi povedať, keď tam bol skutočný pokus získať informácie, nebude to? Já vím, že dotknutá osoba sa do povoleného prenosu dát prostredníctvom blogu som písal vo februári - bol pravdepodobne vytvoriť kópiu, ale naozaj si nie som istý.
Old 28. júna 2009, 07:50
Darcu Skupina

I vo všetkých poctivosť, Evan, ak sa pokúsi prijať informácie zo systému, čo by sa im zisk by ti koncový užívateľ? Nič by potom treba zaplatiť, a to by nemalo ísť až do jamky. Takže já dont dokonca domnievajú, že by sa zverejniť, ak došlo k porušeniu nie je vidieť, ako sú malé doby spoločnosť.
Old 28. júna 2009, 08:40
Moderátor skupiny

Môžete preformátovať a preinštalovať. Ak ten, kto ťa krok s Mozy účet potom môže mať tiež inštalovaný keylogger. Lepšie bezpečný, než ľutovať.

Old 28. júna 2009, 10:08
Darcu Skupina

Nemyslím si, že by mohol byť inštalovaný hlavný logger je to kvôli inštalácii tam problémy a ušetríte hesla ručne na tú správnu? ak nie, a to automaticky, potom 99% niektoré je kľúč logger.
Old 28. júna 2009, 10:18
Člen Skupina

No, bol som schopný zmeniť Mozy heslo ručne odtiaľto, ale kto vie, pokiaľ môže byť urobená kdekoľvek na inom PC? To vážne neviem dost o tom. (Já bych nikdy ani nepočuli o "kľúčové logger" predtým. Je to iný jazyk!)

Osoba, ktorá môže (alebo nemusí?) Mať prístup k mojím info - som ešte počuť od Mozy - by určite ne Pripúšťam to. Ale ja som dúfal, že Mozy môžete mi povedať, či bola vykonaná, alebo nie, aj keď já nejsem ten, kto sa pôvodne upísal na to.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Mozy Online Back-Up Problémy infomax467 Všeobecné Software Chat 0 24.srpna 2009 14:21
Router Problem! Nedá sa pripojiť Bez Neznámy Network Security Key. uselesswithcomputers Siete, Modemy & VoIP 7 16. augusta 2009 02:15
Urgent HDD problém - Vista zastaví nakládky pennk01 Drives & Removable Media 1 21. mája 2009 11:39
Urgent Sony Vaio Laptop problém! * Prosím Pomoc * McClane Notebooky, Mobily a PDA 2 6. Apríl 2009 00:48
Aktualizácia zabezpečenia systému Windows, problém lloydwoodford91 Operačné systémy Windows 6 13. apríla 2008 15:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.