![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Прогам назван Мозы инсталиран на мој лаптоп. Нажалост, ја стварно не знам пуно о овој Прогам на свим што нисам још мало техничког. Дуг као ЈА схватити га, то је интернет-басед начина чувања ствари на другу радну / сервер. Очигледно је и уштеда све на мој лаптоп са удаљеним сервером Мозы (за које немам лозинку како то није била регистрована у моје име). Првобитна намера била је за неког другог да се резервне копије мом раду, у случају сам некако успела спасити га исправно на лаптоп сам код куће. Сада сам схвати да није једини "нормални" Уорд документе, али су пренесене све на лаптоп, без мог знања а камоли дозволу - укључујући и личне е-маилове итд Подешавања су вероватно мењати одређене, високо квалификовану особу ИТ док мој лаптоп је био занемарен. Не мислим на подразумеване поставке за Мозы би оставите све тицкед кутије за копирање, па сам претпоставити да је то била одлука да хотимичну лицу. Молимо, угодити помоћ мене. Има ли било који начин бих могао сазнати ако је истина да ова одређена особа заиста неће имати приступ било којем лозинку која ће им дати приступ до те информације? То не смисла за мене - зашто би се неко жели да има копију нити било што што од нас можете приступити? |
|
| |||
| |||
| Нажалост нема пуно што можемо учинити. Ово је између вас, ИТ лицу и Мозы. Предлажем да контактирате Мозы и видети шта они сугеришу. хттп://мозы.цом/суппорт/цонтацт |
|
| |||
| |||
| Ово звучи врло сигурна или није сигуран, да будем искрен Маки бих променити сва корисничка имена и лозинке, где је могуће све то значи да је тај примјерак мозы имати на серверима тамо је бескористан, чак и ако је била кориштена у погрешне руке бих и даље пратити она се са њима и како то неки налог не би требало да има било дозвољено да се деси на прво место. |
|
| |||
| |||
| Хвала вам за ваш савет. Сад сам поново своју лозинку. Међутим, када сам то нову поруку изађе: "Молимо МозыХоме почети конфиг на свако рачунар на рачун, како би се унео нову лозинку." Да ли то значи дефинитивно има више од само мој лаптоп на овом налогу или је то само стандардни поруку? Углавном сам питате како могу бити сигурни да сам то учинио лозинку модернизирати на безбедном? Јако сам забринут што је налог е-поште која је коришћена за постављање МозыХоме на мој лаптоп је онај који је био сјецкан у на првом месту! Не могу пронаћи лозинку за ту адресу е-поште, али ја нисам потребна лозинка за кориснички налог е-поште како би се променити лозинку на МозыХоме. |
|
| |||
| |||
| Ок све бих то учинити једноставно УН мозы инсталирате овај програм, а затим проверите да ли је све ваше апссуордс се променило и отписује руком на комаду папира, а затим урадите исто на Уорд документу, али место датотеке заштићене лозинком у фасциклу . Ја стварно високо препоручити да не користите овај програм још нестабилан да звуци, и свако би могао добити приступ играчка нашег е-поште, а затим можда узрок проблема у банци и новац проблема наде ово помаже поздрав похарати. |
|
| |||
| |||
| Требам ли само чекати да чују шта Мозы подршку људи кажу пре деинсталирању то? Иначе ја нећу имати право на њихову помоћ - или да добије све потребне доказе за полицију, хоће ли? Ако штету је учинио, нема много тога за направити. Им 'забринут нећу моћи да доказати свашта. Мозы би требали барем бити у могућности рећи мене ако је дошло до стварну покушавати дохватити инфо, неће они? Знам да је то учинио заинтересираното овлаштеном пренос података путем блог ми је у писању Феб - он је вероватно израду копија, али стварно нисам сигуран. |
|
| |||
| |||
| Па у свим искреност, Расплинути ако они покушати узети инфо из свог система што би они добит вам крајњег корисника? ништа што би онда бити одговорни и не би сићи на добро. На тај начин ЈА донт мислити они би чак и да објави ако је било кршења не видим како су оне мало времена фирма. |
|
| |||
| |||
| Можете реформатизовати и наново. Ако вас ко се сет уп са Мозы рачун онда су можда такође инсталирали кеылоггер. Бољи сигуран него жао. |
|
| |||
| |||
| Не мислим да ће имати инсталиран кључ дрвосјеча је то зато што сте инсталирали ту вероватно и ви сте се лозинке ручно да постоји исправан? ако не и то је аутоматски 99% онда постоји одређени кључ дрвосјеча. |
|
| |||
| |||
| Извор, ЈА је у могућности за променити лозинку ручно Мозы одавде, али ко зна ако се може обавити негде другде на неком другом рачунару? Ја стварно не знам довољно о томе. (Ја бих никад ни чуо за "кључ дрвосјеча" пре. То је попут различитих језика!) Особа која мај (или мај не?) Имати приступ мом инфо - Ја сам још за чути од Мозы - би дефинитивно Не признати то. Ипак Им 'надајући Мозы може ми рећи да ли је то урадити или не, чак и ако ја нисам особа која је изворно пријављени на њу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мозы онлине Бацк-уп проблеми | инфомакс467 | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 24 Авг 2009 14:21 |
| Роутер Проблем! Цан'т Цоннецт без Ункноун Нетуорк Сецуриты Кеы. | уселессуитхцомпутерс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 16 аугуст 2009 02:15 |
| Хитно ХДД проблем - Виста престаје итава | пеннк01 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 21 мај 2009 11:39 |
| Хитно Соны Ваио Лаптоп проблема! * Молимо за помоћ * | МцЦлане | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 6 април 2009 00:48 |
| Безбедносна исправка за Уиндоус проблем | ллоыдуоодфорд91 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 13 април 2008 15:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |