![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Program adı Mozy benim laptop yüklü olması. Ben bile biraz teknik değilim Ne yazık ki gerçekten çok tüm bu Program hakkında bilgi yoktur. Bildiğim kadarıyla bunu anlamak, bunu bir internet tabanlı bir iş şeyler kurtarma yolu / sunucu. Anlaşılan o ki, tasarruf edildi herşey olarak adım kayıtlı değildi benim laptop uzak Mozy sunucusu ile ilgili (I) şifre yok olan. Orijinal niyeti başka biri için durum benim iş ben bir şekilde düzgün bir dizüstü bilgisayar evde yapılan kaydetmek için başarısız bir yedek kopyasına sahip oldu. Şimdi bu "normal sadece" Word belgeleri devredilmiştir ama bilgisi olmaksızın dizüstü her şeyi, yalnız izin izin - kişisel e-postalar dahil vb gerçekleştirmek Ayarlar muhtemelen, bazı yüksek benim laptop da yetenekli BT katılımsız kişi tarafından değiştirildi. Ben Mozy için varsayılan ayarları tüm kutuları kopyalamak için işaretlendiyse bırakıp, bu yüzden sanmıyorum ben üstlenme bu kişi tarafından kasıtlı bir karar oldu. Lütfen, lütfen bana yardım et. Orada eğer doğru dışarı bulabileceğiniz herhangi bir şekilde mi, bu belli kişi gerçekten kendilerini bu bilgilere erişim sağlamak herhangi bir şifre erişim yok? Bu bana mantıklı değildir - Neden birisi bir şey, ne bize ulaşabilirsiniz bir kopyasını isteyebilirsiniz ki? |
|
| |||
| |||
| Ne yazık ki çok fazla yapabileceğimiz değildir. Bu, arasındadır IT kişi ve Mozy. Ben Mozy başvurmanızı öneririz ve bunların ne öneririz görüyorum. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Bu çok güvenli veya güvenli, nerede bu demektir ki bu mozy var sunucuları üzerinde kopya değersiz olduğunu olası tüm kullanıcı adı ve şifre değişikliği de dürüst Maki bile, yanlış ellerde hala takip ediyorum kullanılan olmamak sesleri bu onlarla da bu gibi bir hesaplaşma ile ilk etapta gerçekleşmesi için izin verilmiş olması gerekir. |
|
| |||
| |||
| Sizin tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şimdi parola sıfırlama var. Ancak, yeni bir mesaj, bu ne yaptı geldi: "Bu yeni bir şifre girmek için hesap her bilgisayarda yapılandırma MozyHome başlatmak lütfen." Mu bu kesinlikle bu hesabın sadece dizüstü fazla veya anlamına sadece standart bir mesaj? Esasında ben nasıl güvenli bu şifre güncelleme yaptım emin olabilirsiniz merak ediyorum? Ben bu konuda çok benim laptopunda MozyHome kurmak için kullanılan e-posta hesabı olarak endişe ediyorum tek hangi ilk yerde gündeme oldu! Bu e-posta adresi için şifre bulamıyorum ama sipariş MozyHome üzerindeki şifre değiştirmek için olan e-posta hesabınız için şifre gerekir vermedi. |
|
| |||
| |||
| Tamam bana sadece bu mozy programı yükleyin ve ardından yapmak BM yapardın emin tüm apsswords değiştirildi ve elle kağıt parçası üzerine yazıyor ve sonra bir kelime belge üzerinde aynı ama bir şifre korumalı klasör dosya yer . Gerçekten yüksek bir yeniden istikrarsız için sesler, ve herkesin erişmesine oyuncak e-posta kazanmak ve sonra belki banka sorunları ve para sorunlara neden bu programı kullanmamanızı öneririz yardımcı Rob konusunda umuyoruz. |
|
| |||
| |||
| Sadece Mozy destekleyen insanlar önce kaldırmayı ne duymak için beklemek mi? Yoksa ben de yardımcı hakkı olmaz - ya da polis için herhangi bir delil almak için, istiyorum? Herhangi bir hasar oldu fazla olduğu için daha çok var. I won't be able to endişe ediyorum kanıtlamak herhangi bir şey. Mozy en az söyle gerekir varsa, gerçek bir girişimi bilgi almak oldu olacak değil mi? Biliyorum o kişinin ben Şubat yazılı bir blog üzerinden bir veri transferi yapmak yetkisi mi endişe - muhtemelen onun bir kopyasını yapmak ama çok emin değilim. |
|
| |||
| |||
| Evan tüm dürüstlük Peki, eğer onların size son kullanıcı anlatarak elde edeceğini Sisteminizden bilgi almak için denemek mi? Hâla sorumlu olacak ve iyi aşağı gitmek değildir hiçbir şey. Ben bile bu kadar küçük bir zaman şirket olduğunu göremiyorum ihlali olduğunu da ifşa düşündüğünüz dont. |
|
| |||
| |||
| Siz yeniden biçimlendirmek ve yeniden yükleyin. Eğer kim bunlar Keylogger kurulu olabilir ve Mozy hesap sonra size kurmak. Daha üzgün daha güvenli. |
|
| |||
| |||
| Sanırım, çünkü bu sorunları yükleyin ve el orada düzeltmek için şifreler kaydetmek bu bir Key Logger yüklü olacağını düşünüyoruz değil mi? Eğer doğru değilse ve bu otomatik olarak sonra% 99 belirli bir Key Logger olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Evet, elle buraya gelen Mozy şifresini değiştirmek mümkün, ama eğer başka bir yerde başka bir bilgisayar üzerinde yapılabilir kim bilir? Gerçekten yeterince ilgili BT bilmiyorum. (Hatta Key Logger "ve" önce duymadım ediyorum. Bu farklı bir dil gibi!) Bunu (veya bilgi erişim yok?) Mayıs Mayıs kişi - Henüz Mozy dinlemekten yaşıyorum - ediyorum kesinlikle Bu itiraf değil. Ama Mozy olsun veya kabul bile, kim asıl olarak abone kişi yok oldu bana söyleyebilir umut ediyorum. |