![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Progam називається Mozy встановлений на моєму ноутбуці. На жаль, я дійсно мало знаю про це Progam зовсім, тому що я навіть трохи технічних. Наскільки я розумію, це Інтернет-спосіб збереження речей на іншу робочу станцію / сервер. Мабуть, була економія всі на моєму ноутбуці на віддалений сервер Mozy (до якого у мене немає паролів, тому що не був зареєстрований на моє ім'я). Первісне намір був для когось ще є запасні копії моєї роботи в разі, я якось не вдалося зберегти його правильно на ноутбуку я у себе вдома. Тепер я розумію, що не тільки "нормальні" Слово документи були передані, але все на ноутбуку, без мого відома, не кажучи вже про дозвіл - у тому числі особистих листів т.д. Настройки були, ймовірно, змінив деякі, високо-кваліфіковані було автоматичної ІТ особою під час мого ноутбука. Я не думаю, настройки за замовчуванням для Mozy б залишити все ящики галочку для копіювання, тому я припустимо Це було обдумане рішення по цій особі. Будь ласка, допоможіть мені. Чи можна як я можу дізнатися, якщо це правда, що ця конкретна людина дійсно не мають доступу до будь-якої пароль, який дасть їм доступ до цієї інформації? Це не має сенсу для мене - Навіщо комусь хочете мати копію всього того, що ніхто з нас не може отримати доступ? |
|
| |||
| |||
| На жаль, існує не так багато ми можемо зробити. Це між вами, ІТ особи та Mozy. Я пропоную зв'язатися Mozy і бачачи, що вони пропонують. http://mozy.com/support/contact |
|
| |||
| |||
| Це звучить не дуже безпечно і безпечною, щоб бути чесним Маки я б змінити всі імена користувачів і паролі, де це можливо це означає, що копія Mozy, що є на серверах там нічого не буде коштувати, навіть якщо він був використаний в чужі руки я б всі наступні він разом з ними і як це деякі розплати не повинні були допустити в першу чергу. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет. Я зараз скинути пароль. Однак, коли я зробив це нові повідомлення підійшов: "Будь ласка, початок MozyHome конфігурації на кожному комп'ютері, на рахунок для того, щоб ввести новий пароль." Чи означає це, безумовно, більше, ніж просто моїм ноутбуком на цей рахунок або це просто стандартне повідомлення? Основному я цікаво, як я можу бути впевнений, що я зробив цей пароль оновлення щільно? Я дуже турбувалася як облікового запису електронної пошти, який був використаний для створення MozyHome на моєму ноутбуці є та, яка була зламав в першу чергу! Я не можу знайти пароль на цей адресу, але мені не потрібно пароль для облікового запису електронної пошти, щоб змінити пароль на MozyHome. |
|
| |||
| |||
| Добре все, що я зробив би це просто зніміть це Mozy встановіть програму, а потім переконатися, що всі apsswords змінюються і записати від руки на папері, а потім зробити те ж саме слово документа, але помістити файл в захищеній паролем папці . Я дійсно дуже рекомендуємо не використовувати цю програму знову звуки нестабільні, і будь-хто може отримати доступ іграшку нашої електронної пошти, а потім, може бути, причина проблем банку і гроші, сподіваюся, що ця проблема стосується допомагає грабувати. |
|
| |||
| |||
| Чи повинен я просто чекати, щоб почути, що люди Mozy підтримки сказати, перш ніж видалити його? В іншому випадку я не буду мати право на допомогу - або отримувати будь-які докази для поліції, чи буду я? Якщо будь-який збиток був нанесений, то не набагато більше цього робити. Боюся, я не зможе довести що завгодно. Mozy повинні, принаймні бути в змозі повідомити мені, якщо має місце спроба фактичного отримання інформації, чи не так? Я знаю, що зацікавлена особа робили уповноважені передачі даних через блозі я писав у лютому - Він, напевно, зробити копії, але я не впевнений. |
|
| |||
| |||
| Ну з усією чесністю, Еван, якщо вони намагалися взяти інформацію з вашої системи, що б вони набувають, кажучи вам кінцевого користувача?? вони нічого не буде нести відповідальність, і він не ввійде до добре. Dont Тому я навіть думаю, що вони будуть давати свідчення, якщо мало місце порушення не побачити, оскільки вони є малими компаніями часу. |
|
| |||
| |||
| Ви можете відформатувати і перевстановити. Якщо встановити, хто вас з рахунком Mozy то вони могли б також встановив кейлоггер. Береженого Бог береже. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що вони будуть встановлені Key Logger це тому, що ви встановите там проби, і ви збережете паролі вручну, щоб там правильно? Якщо немає, і він це робить автоматично, то 99% упевнені, є Key Logger. |
|
| |||
| |||
| Ну, я зміг змінити пароль вручну Mozy звідси, але хто знає, якщо це може бути зроблено в іншому місці на інший комп'ютер? Я дійсно нічого не знаємо про це. (Я навіть ніколи не чув про "Key Logger" перед. Це схоже на іншу мову!) Особи, які можуть (або не може?) Отримали доступ до моєї інформації - я ще не чув від Mozy - буде виразно не допускати цього. Але я сподіваюся, Mozy може сказати мені, чи було це зроблено чи ні, навіть якщо я не той чоловік, який спочатку підписані на неї. |