![]() |
|
| |||
| |||
| Имам малко на пъзел. Ползвам EZ Antivirus и винаги да се намери надежден. Въпреки това, тъй като преинсталирането на Windows да изглежда, че имат проблем. При стартирането си в реално време за защита е изключена и не може да бъде възстановен. Ако аз заявявам, че е добре. Имам 3 в момента живеят разговорите с поддръжка на клиентите и те да ми даде на всеки възможно решение, но то все още е един и същ. Проверих си текат процеси и намериха unidentifiable един по стартиране. Той беше празно! Като заличава Предполагам, че всичко ще бъде добре. Тя все още е един и същ. Ползвам Ez антивирусни, Prevx1, Spybot и Рекламни съзнава. Аз мисля, че има вирус на някои описание работи във фонов режим, че не мога да намеря.Някакви идеи? Моля, имайте предвид, че това е само възникнали при първоначалното стартиране, но се налага да рестартирате всеки става доста досадно! Всички помагат с признателност получили, Кийт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е обща, аз съм винаги да работят на компютри с Нортън, където му с трайни увреждания и не могат да бъдат активирани. Много Av имат бъгове като този.
Използвам Avast и тя винаги се открива и премахва всички проблеми с лекота, когато някои случаи аз не съм намерил други Av на нещата да се открие и да имат проблеми отстраняване него. Тя има също така никога не увреждания самата мен винаги. Бих препоръчваме да го инсталирате и работите с сканиране, неговите безплатно. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли си отиде едно-имам всички най-новите актуализации Carp?
| |||
| |||
| Я. мъж, всички обновени до най-новата версия, той просто ми каза, че "Възникна грешка при опита да си сигурна система". Наистина ме озадачава дори защо го прави, само че при първоначалното стартиране. Ще направя Дейв, наздраве. |
|
| |||
| |||
| Просто деинсталирате и да се замени колега, със свободна AV наоколо сега, че са много добри аз просто да не губите време вече находка се какво нагоре, когато клиентите AV прави нещо странно. |
|
| |||
| |||
| Ще направя, когато ми абонамент е, но аз съм изплащат до ноември! Аз съм просто зареждайки avast 1 Така че, ако ми харесва просто да деинсталирате EZ и вижте как върви. Можете ли да ми препоръчате добър пакет? Не притеснявана за заплащане, но не искам моята система за забавянето! Брат ми използва Mcaffe и не мога да повярвам как slugs си система! Кийт. |
|
| |||
| |||
| Платените или не му не работи толкова боклуци, че пич, Вие нямате нищо за губене. McAfee и Нортън са глупости и бавно вас PC надолу. Както казах Avast е безплатна и аз да я използват религиозни, дори ако такива са платени свободни Бих все още го използвате. Платено не винаги е по-добре. Като кажа на всички, е Av са като колите, 10 години назад, само защото Skoda автомобили биха могли да направят, не означава, че всички са добре. |
|
| |||
| |||
| Ако имате нужда от защитна стена се Commodo, това е твърде свободно. |
|
| |||
| |||
| Този качествени момчета. Отколкото. Ран на Avast (два пъти) и я намери нищо. Има ли в Avast даде реално време защита? Единственото, което открих е, че интерфейсът е малко труден за използване на челно място. Ако инсталирате comodo трябва да отстрани защитната стена на Windows? Кийт. |