menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Virus?

Reply

Thread Nástroje
Old 5. května 2007, 09:25
Dárce Skupina

Default Virus?

Mám trochu hádankou. I use EZ Antivirus a vždy zjistil, že jsou spolehlivé. Nicméně, protože jsem přeinstalaci Windows zřejmě problém. Po spuštění můj ochranu v reálném čase je vypnutý a nemohou být obnoveny. Pokud jsem restart je v pořádku. Mám 3 on-line chat s živými zákaznické podpory a dali mi všechny možné řešení, ale je to stále stejné. Ověřil jsem si mé běžící procesy a našel neidentifikovatelné jednom spuštění. Bylo to prázdné! S vypouští jsem předpokládat, že všechny by bylo dobře. Je to stále stejné. I use Ez antivirus, Prevx1, Spybot a Ad vědomím. Já jsem si myslel, že je virus některých popis běží v pozadí, že nemohu najít.

Any ideas? Upozorňujeme, že toto je pouze vyskytující v počáteční zahájení činnosti, ale mají k restartu vždy se stává docela otravné!

Všechny pomáhají vděčně přijali,

Keith.
Old 5. května 2007, 09:28
Administrátor Skupina

Default Virus?

To je běžné, jsem vždy pracuje na počítači s Norton, kde její trvale zdravotně postižených, a nemůže být povolena. Hodně Av mají chyby, jako je tato.

Používám Avast, a to vždy detekuje a odstraňuje problémy s snadnější, když se některých případech jsem našel jiné Av je detekovat věci a mají problémy s jeho odstranění. Má také nikdy postižené sám na mě nikdy.

Já bych doporučit instalace a spuštění skenování, jeho zdarma.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. května 2007, 09:30
Banned Skupina

Default Virus?

Už jste odešel jeden re-mám všechny nejnovější aktualizace Carp?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 5. května 2007, 09:42
Dárce Skupina

Default Virus?

Ya muž, všechny aktualizované na nejnovější verzi, jen mi říká, že 'došlo k chybě a zároveň se snažil zabezpečit mého systému'. Opravdu mi skládačkami ThO proč je to jen v počáteční nastartovat.

Bude to dave, fandí.
Old 5. května 2007, 09:46
Administrátor Skupina

Default Virus?

Citace:
Původně Poslal carpious View Post
Ya muž, všechny aktualizované na nejnovější verzi, jen mi říká, že 'došlo k chybě a zároveň se snažil zabezpečit mého systému'. Opravdu mi skládačkami ThO proč je to jen v počáteční nastartovat.

Bude to dave, fandí.
Stačí odinstalovat a nahradit kámo, s volným AV to asi hned, že jsou velmi dobré Jen jsem neplýtvají době už zjistit, co se kdy zákazníci AV dělá něco divné.
Old 5. května 2007, 09:54
Dárce Skupina

Default Virus?

Bude dělat, když mi předplatné je ale jsem splacen do listopadu! I'm just stažení avast 1 takže když se mi líbí, že můžu jen odinstalace EZ a uvidíte, jak to chodí.

Můžete mi doporučit nějaký dobrý balík? Nevadí o placení, ale nechcete můj systém zpomaluje! Můj bratr používá Mcaffe a nemůžu věřit, jak to slimáci svůj systém!

Keith.
Old 5. května 2007, 09:56
Administrátor Skupina

Default Virus?

Splatily či nikoli jeho nefunguje tak junk to mate, vy nemáte co ztratit.

Mcafee a Norton jsou sračky a pomalé PC vám dolů.

Jak jsem řekl Avast je zdarma a používat jej nábožensky, i když ty byly vyplaceny zdarma bych ještě použít.

Placené není vždy lépe.

Jak jsem řekl, aby všichni Av to jsou jako auta, před 10 lety, skoda jen, protože by mohlo automobily, neznamená, že jsou nějaké dobré.
Old 5. května 2007, 09:58
Administrátor Skupina

Default Virus?

Pokud potřebujete získat Commodo firewall, je to zdarma taky.
Old 5. května 2007, 10:01
Banned Skupina

Default Virus?

Screenshotů pro Comodo tady.
Old 5. května 2007, 11:05
Dárce Skupina

Default Virus?

To je kvalitní lidi. Thanx. Běžel na Avast (dvakrát), a to nenašla. Má Avast poskytují ochranu v reálném čase? Jen co jsem našel bylo, že rozhraní je trochu ožehavé, aby při prvním použití.

Pokud instalaci comodo mám odstranit okna firewall?

Keith.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Virus Otázka - Může mi někdo říci, i když může mít virus billozz Virus, spyware a bezpečnost 1 2. duben 2009 13:58
Virus pomozte! ah24 Virus, spyware a bezpečnost 18 7. listopadu 2008 18:45
Moji přátelé MAC má virus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnost 3 29. říjen 2008 12:58
Virus pomoci jam90 Virus, spyware a bezpečnost 1 28. července 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, spyware a bezpečnost 13 17. listopadu 2007 09:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.