![]() |
|
| |||
| |||
| Mám trochu hádankou. I use EZ Antivirus a vždy zjistil, že jsou spolehlivé. Nicméně, protože jsem přeinstalaci Windows zřejmě problém. Po spuštění můj ochranu v reálném čase je vypnutý a nemohou být obnoveny. Pokud jsem restart je v pořádku. Mám 3 on-line chat s živými zákaznické podpory a dali mi všechny možné řešení, ale je to stále stejné. Ověřil jsem si mé běžící procesy a našel neidentifikovatelné jednom spuštění. Bylo to prázdné! S vypouští jsem předpokládat, že všechny by bylo dobře. Je to stále stejné. I use Ez antivirus, Prevx1, Spybot a Ad vědomím. Já jsem si myslel, že je virus některých popis běží v pozadí, že nemohu najít.Any ideas? Upozorňujeme, že toto je pouze vyskytující v počáteční zahájení činnosti, ale mají k restartu vždy se stává docela otravné! Všechny pomáhají vděčně přijali, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je běžné, jsem vždy pracuje na počítači s Norton, kde její trvale zdravotně postižených, a nemůže být povolena. Hodně Av mají chyby, jako je tato.
Používám Avast, a to vždy detekuje a odstraňuje problémy s snadnější, když se některých případech jsem našel jiné Av je detekovat věci a mají problémy s jeho odstranění. Má také nikdy postižené sám na mě nikdy. Já bych doporučit instalace a spuštění skenování, jeho zdarma. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste odešel jeden re-mám všechny nejnovější aktualizace Carp?
| |||
| |||
| Ya muž, všechny aktualizované na nejnovější verzi, jen mi říká, že 'došlo k chybě a zároveň se snažil zabezpečit mého systému'. Opravdu mi skládačkami ThO proč je to jen v počáteční nastartovat. Bude to dave, fandí. |
|
| |||
| |||
| Stačí odinstalovat a nahradit kámo, s volným AV to asi hned, že jsou velmi dobré Jen jsem neplýtvají době už zjistit, co se kdy zákazníci AV dělá něco divné. |
|
| |||
| |||
| Bude dělat, když mi předplatné je ale jsem splacen do listopadu! I'm just stažení avast 1 takže když se mi líbí, že můžu jen odinstalace EZ a uvidíte, jak to chodí. Můžete mi doporučit nějaký dobrý balík? Nevadí o placení, ale nechcete můj systém zpomaluje! Můj bratr používá Mcaffe a nemůžu věřit, jak to slimáci svůj systém! Keith. |
|
| |||
| |||
| Splatily či nikoli jeho nefunguje tak junk to mate, vy nemáte co ztratit. Mcafee a Norton jsou sračky a pomalé PC vám dolů. Jak jsem řekl Avast je zdarma a používat jej nábožensky, i když ty byly vyplaceny zdarma bych ještě použít. Placené není vždy lépe. Jak jsem řekl, aby všichni Av to jsou jako auta, před 10 lety, skoda jen, protože by mohlo automobily, neznamená, že jsou nějaké dobré. |
|
| |||
| |||
| Pokud potřebujete získat Commodo firewall, je to zdarma taky. |
|
| |||
| |||
| To je kvalitní lidi. Thanx. Běžel na Avast (dvakrát), a to nenašla. Má Avast poskytují ochranu v reálném čase? Jen co jsem našel bylo, že rozhraní je trochu ožehavé, aby při prvním použití. Pokud instalaci comodo mám odstranit okna firewall? Keith. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Virus Otázka - Může mi někdo říci, i když může mít virus | billozz | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 2. duben 2009 13:58 |
| Virus pomozte! | ah24 | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 7. listopadu 2008 18:45 |
| Moji přátelé MAC má virus ... Ehm ... jo ... a Virus ... | cheesepuff | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 29. říjen 2008 12:58 |
| Virus pomoci | jam90 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 28. července 2008 07:26 |
| Virus | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 17. listopadu 2007 09:42 |
| Thread Nástroje | |
| |