![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω λίγο ενός παζλ. Χρησιμοποιώ EZ Antivirus και έχουν πάντοτε να είναι αξιόπιστες. Ωστόσο, από την επανεγκατάσταση των Windows μου φαίνεται να έχουν ένα θέμα. Κατά την εκκίνηση μου Real Time προστασίας είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Αν ξεκινήσετε πάλι είναι μια χαρά. Είχα 3 σχετικά με τη γραμμή που ζουν οι συζητήσεις με τον πελάτη και την υποστήριξη που μου παρείχαν κάθε δυνατή λύση, αλλά είναι ακόμα το ίδιο. Έλεγξα μου διαδικασίες λειτουργίας και βρήκαν αδιευκρίνιστες μία κατά την έναρξη λειτουργίας. Ήταν κενό! Έχοντας διαγράψει υπέθεσα όλα θα είναι καλά. Εξακολουθεί να είναι η ίδια. Χρησιμοποιώ EZ antivirus, Prevx1, Spybot και Ad Aware. Σκέφτομαι ότι υπάρχει κάποια περιγραφή του ιού να εκτελείται στο παρασκήνιο ότι δεν μπορώ να βρω.Κάθε Ιδέες; Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό είναι μόνο που συνέβησαν κατά την αρχική εκκίνηση, αλλά έχοντας σε κάθε επανεκκίνηση γίνεται αρκετά ενοχλητικό! Όλα βοηθήσει ευπρόσδεκτο, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι κοινή, είμαι πάντα εργασίας σε υπολογιστές με το Norton όπου τα μόνιμα ανάπηροι και δεν μπορούν να είναι ενεργοποιημένα. Πολλά σφάλματα έχουν Av έτσι.
Χρησιμοποιώ Avast και πάντα εντοπίζει και καταργεί κάθε πρόβλημα με ευκολία, όταν ορισμένες περιπτώσεις Βρήκα άλλους Av πράγματά του για την ανίχνευση και την άρση των προβλημάτων της. Έχει, επίσης, ποτέ δεν με αναπηρία η ίδια για μένα ποτέ. Είχα συστήσει την εγκατάσταση και τη λειτουργία μιας σάρωσης, την ελεύθερη. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε πάει μία νέα έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις Κυπρίνοι;
| |||
| |||
| Ya άνθρωπος, ενημέρωση για όλα τα τελευταία έκδοση, μόνο που μου λέει ότι «ένα σφάλμα, ενώ προσπάθησε να εξασφαλίσει το σύστημά μου». Αλήθεια μου δημιουργεί σύγχυση καίτοι ο λόγος για τον οποίο μόνο κατά την αρχική εκκίνηση. Θα κάνουμε dave, cheers. |
|
| |||
| |||
| Απλά απεγκατάσταση και αντικατάσταση mate, με ελεύθερη AV γύρω του, τώρα που είναι πολύ καλή Θέλω μόνο να μην χάσουμε χρόνο πια διαπίστωση whats up όταν μια πελάτες AV είναι κάτι παράξενο. |
|
| |||
| |||
| Θα κάνουμε κατά την εγγραφή μου είναι, αλλά είμαι καταβληθεί μέχρι το Νοέμβριο! Είμαι απλά κατεβάζοντας το avast 1, το αν μου αρέσει μου επιτρέπετε μόνο EZ απεγκαταστήσετε και να δούμε πώς θα πάει. Μπορείτε να μου συστήσετε ένα καλό πακέτο; Δεν ενοχλείται για την πληρωμή, αλλά δεν θέλουν το σύστημά μου επιβράδυνση! Ο αδερφός μου χρησιμοποιεί Mcaffe και δεν μπορώ να πιστέψω πως slugs του συστήματος! Keith. |
|
| |||
| |||
| Καταβληθεί ή δεν τους δεν λειτουργεί τόσο πρόχειρο αυτό mate, δεν έχετε τίποτε να χάσετε. McAfee και Norton είναι τόσο αργή και μαλακίες σας υπολογιστή κάτω. Όπως είπα Avast είναι δωρεάν και να χρησιμοποιήσω αυτό θρησκευτικά, ακόμη και αν καταβάλλονται από αυτές τις δωρεάν Είχα ακόμη χρησιμοποιήσει. Αμειβόμενος δεν είναι πάντα καλύτερο. Όπως θα ήθελα να πω σε όλους είναι η Λ. είναι σαν τα αυτοκίνητα, πριν από 10 χρόνια μόνο και μόνο επειδή θα μπορούσε να κάνει Skoda αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι είναι καλή. |
|
| |||
| |||
| Αν χρειάζεστε ένα τείχος get Commodo, είναι πολύ ελεύθερη. |
|
| |||
| |||
| Thats ποιότητα παιδιά. Thanx. Ran το Avast (δύο φορές) και δεν βρήκαν τίποτα. Θεωρεί το Avast δώσει προστασία σε πραγματικό χρόνο; Μόνο που διαπιστώθηκε ήταν ότι η διεπαφή είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιήσει κατά την πρώτη. Αν εγκαταστήσετε Comodo θα πρέπει να καταργήσετε το Windows Firewall; Keith. |