manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Virus?

Reply

Thread Tools
Old 5. svibanj 2007, 09:25
Donatorska Grupa

Imam malo je zagonetka. Koristim EZ Antivirus i uvijek nađe da bude pouzdan. Međutim, budući da sam ponovo instalirati sustav Windows izgleda da imaju problem. Nakon pokretanja zaštite mojih Real Time se isključuje i ne mogu biti ponovno uspostavljen. Ako sam restart je u redu. Sam imao 3 on line žive razgovore s korisničku podršku i oni su mi dao sve moguće rješenje, ali to je još uvijek isti. JA ček moj izvodi procese i pronašli unidentifiable jedan po start up. To je bio prazan! Nakon što sam preuzeo je obrisan sve bi bilo dobro. To je još uvijek isti. Koristim Ez AntiVirus, Prevx1, Spybot i Ad Aware. Mislim da ima nekih virusa opis izvodi u pozadini da ja ne mogu pronaći.

Bilo koji ideja? Napominjemo da je ovo samo padaju na prvi pokrenuti, ali da pritom ne morate ponovo pokrenuti sve postaje prilično dosadne!

Sva pomoć zahvalno primili,

Keith.
Old 5. svibanj 2007, 09:28
Administrator Group

To je često, ja sam uvijek radi na računalima sa Sjever gdje svojim trajno onemogući i ne mogu biti omogućeni. Mnogo Av. su bugovi ovako.

Koristim Avast i uvijek otkriva i uklanja bilo kakve probleme sa lakoćom, kad nekim slučajevima Nađoh drugi Av.'s stuff za otkrivanje i uklanjanje problema s njega. Također je onemogućio nikad sama na me ikad.

Preporučio bih ga instalirate i pokrenete skeniranje, njegove besplatno.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. svibanj 2007, 09:30
Zabranjen Group

Si jednom ponovno dobio sve najnovije nadogradnje šarana?

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 5. svibanj 2007, 09:42
Donatorska Grupa

Ya man, sve nadograđen na najnoviju verziju, samo mi govori da je pogreška prilikom pokušao siguran moj sistem. Stvarno zagonetke mada me zašto je to samo na prvi start up.

Će učiniti Dave, klicati.
Old 5. svibanj 2007, 09:46
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by carpious View Post
Ya man, sve nadograđen na najnoviju verziju, samo mi govori da je pogreška prilikom pokušao siguran moj sistem. Stvarno zagonetke mada me zašto je to samo na prvi start up.

Će učiniti Dave, klicati.
Samo deinstalirali i zamijenite pariti sa free AV's oko koje su sada vrlo dobra sam ne gubiti vrijeme pronalaženje više što je gore kada klijenti AV radi nešto čudno.
Old 5. svibanj 2007, 09:54
Donatorska Grupa

Će učiniti kad me pretplata je gore nego da sam platio do studeni! Ja sam samo preuzimanjem u avast 1 pa ako mi se sviđa JA svibanj pravedan deinstalirali EZ i vidjeti kako to ide.

Možete li mi preporučiti dobar paket? Ne smeta o plaćaju, ali ne želite da moj sistem usporavanje! Moj brat koristi Mcaffe i ja ne mogu vjerovati kako je njegov sustav slugs!

Keith.
Old 5. svibanj 2007, 09:56
Administrator Group

Plaćeni se ili ne, tako ne radi njene džunka ona drugarica, nemate šta da izgubite.

McAfee i Norton su sranje i sporo vas PC dolje.

Kao što sam rekao Avast je besplatan, a ja ga koristiti savjesno, čak i ako je platio da su slobodni bih i dalje ga koristiti.

Plaćeni nije uvijek bolje.

Kao i ja kažem da je svatko Av. su kao automobili, 10 godina, samo zato što bi mogao napraviti Skoda automobili ne znači da su bilo koji dobar.
Old 5. svibanj 2007, 09:58
Administrator Group

Ako vam je potrebna firewall get Commodo, to je slobodan previše.
Old 5. svibanj 2007, 10:01
Zabranjen Group

Screen shots za COMODO ovdje.
Old 5. svibanj 2007, 11:05
Donatorska Grupa

Taj kvalitet momci. Thanx. Ran Avast (dva puta) i ništa ne nađe. Da li dati Avast zaštite u stvarnom vremenu? Jedino što sam našla je da je sučelje je malo lukav koristiti na prvom mjestu.

Ako sam instalirati COMODO trebam ukloniti Windows Firewall?

Keith.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.