![]() |
|
| |||
| |||
| Van egy kis nehézség. Használhatom EZ Antivirus és mindig azt találta, hogy a megbízható. Azonban, mivel a Windows újratelepítésével Én úgy tűnik, hogy van egy kérdés. Az induló én valós idejű védelem ki van kapcsolva, és nem lehet visszaállítani. Ha újraindítás van jól. Én már 3 sorban élő chaten a fogyasztók támogatása, és adott nekem minden lehetséges megoldás, de ez még mindig ugyanaz. Megnéztem én a futó folyamatokat, és megállapította, hogy egy azonosíthatatlan elején fel. Ez üres! Miután törölte azt feltételeztem all lenne. Még mindig ugyanaz. Használhatom Ez víruskereső, Prevx1, Spybot és Ad Aware. Arra gondolok, hogy van egy vírus néhány leírás fut a háttérben, hogy én nem találom.Any ideas? Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak a kezdeti előforduló induló, de az újraindítás mindig lesz elég idegesítő! Minden segítséget hálásan fogadott Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a közös, Én mindig dolgozik számítógépek Norton ahol tartósan fogyatékos és nem is engedélyezett. Sok Av meg az ehhez hasonló hibákat.
Használhatom Avast és mindig felismeri és eltávolítja a problémák enyhítésére, ha néhány esetben már találtak más Av's kimutatása megtöm és problémák eltávolítja azt. Ugyancsak nem fogyatékos magát nekem valaha. Én azt ajánlom telepítését és működtetését a beolvasás, hogy ingyenes. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy elment újra megvan a legújabb frissítéseket Carp?
| |||
| |||
| Ya embernek, minden frissítés a legújabb verzió, csak azt mondja, hogy "hiba történt, miközben megpróbált biztonságos rendszerbe." Tényleg puzzlék tho nekem, hogy miért nem csak azt az első induló. Meglesz dave, cheers. |
|
| |||
| |||
| Csak eltávolítani és a helyébe mate, a szabad AV körül van most, hogy nagyon jó, csak nem vesztegeti az idejét, már megállapítására, hogy mi, ha a vevők AV csinál valami furcsa. |
|
| |||
| |||
| Fogja tenni, ha nekem előfizetése van, de én fizetik ki, míg november! Én csak letöltése avast 1 igen, ha tetszik, én csak uninstall EZ és látom, hogy van ez. Tud ajánlani egy jó csomag? Nem zavarta körülbelül fizet, de nem akarom, hogy lassul a rendszer! Az öcsém használja Mcaffe és én nem hiszem, hogy hogyan meztelencsigák rendszere! Keith. |
|
| |||
| |||
| Befizetett, akár nem, hogy nem működik úgy, hogy mate szemét, akkor semmi vesztenivalója nincs. McAfee és a Norton egyaránt szar és lassú meg PC lefelé. Mint mondtam Avast ingyenes és használni vallásilag, még akkor is, ha a befizetett közül szabadon Én is azt alkalmazni. Paide nem mindig jobb. Mint azt mondom, hogy mindenki Av az autók olyanok, mint 10 évvel ezelőtt csak azért, mert Skoda tehetné autó nem azt jelenti, hogy minden olyan jó. |
|
| |||
| |||
| Ha szükség van egy tűzfal commodo kap, azt ingyen is. |
|
| |||
| |||
| Thats minőségi srácok. Thanx. Ran az Avast (kétszer), és nem talált semmit. Avast ad-e a valós idejű védelem? Csak azt találták, hogy a felület egy kicsit trükkös használatához először. Ha telepíteni Comodo kell eltávolítani a Windows tűzfal? Keith. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vírus kérdés - Ki tudja megmondani, ha lehet, egy vírus | billozz | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 2. április 2009 13:58 |
| Virus help! | ah24 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 7. november 2008 18:45 |
| Barátaim MAC egy vírus ... Umm ... igen ... a vírus ... | cheesepuff | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 29. október 2008 12:58 |
| Virus help | jam90 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 28. július 2008 07:26 |
| Vírus | lolli_pop | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 17. november 2007 09:42 |
| Téma eszközök | |
| |