kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Vírus?

Reply

Téma eszközök
Old Május 5 2007, 09:25
Donor Group

Default Vírus?

Van egy kis nehézség. Használhatom EZ Antivirus és mindig azt találta, hogy a megbízható. Azonban, mivel a Windows újratelepítésével Én úgy tűnik, hogy van egy kérdés. Az induló én valós idejű védelem ki van kapcsolva, és nem lehet visszaállítani. Ha újraindítás van jól. Én már 3 sorban élő chaten a fogyasztók támogatása, és adott nekem minden lehetséges megoldás, de ez még mindig ugyanaz. Megnéztem én a futó folyamatokat, és megállapította, hogy egy azonosíthatatlan elején fel. Ez üres! Miután törölte azt feltételeztem all lenne. Még mindig ugyanaz. Használhatom Ez víruskereső, Prevx1, Spybot és Ad Aware. Arra gondolok, hogy van egy vírus néhány leírás fut a háttérben, hogy én nem találom.

Any ideas? Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak a kezdeti előforduló induló, de az újraindítás mindig lesz elég idegesítő!

Minden segítséget hálásan fogadott

Keith.
Old Május 5 2007, 09:28
Administrator Group

Default Vírus?

Ez a közös, Én mindig dolgozik számítógépek Norton ahol tartósan fogyatékos és nem is engedélyezett. Sok Av meg az ehhez hasonló hibákat.

Használhatom Avast és mindig felismeri és eltávolítja a problémák enyhítésére, ha néhány esetben már találtak más Av's kimutatása megtöm és problémák eltávolítja azt. Ugyancsak nem fogyatékos magát nekem valaha.

Én azt ajánlom telepítését és működtetését a beolvasás, hogy ingyenes.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. május 2007, 09:30
Tiltott Group

Default Vírus?

Van egy elment újra megvan a legújabb frissítéseket Carp?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 5 2007, 09:42
Donor Group

Default Vírus?

Ya embernek, minden frissítés a legújabb verzió, csak azt mondja, hogy "hiba történt, miközben megpróbált biztonságos rendszerbe." Tényleg puzzlék tho nekem, hogy miért nem csak azt az első induló.

Meglesz dave, cheers.
Old Május 5 2007, 09:46
Administrator Group

Default Vírus?

Idézet:
Originally Posted by carpious View Post
Ya embernek, minden frissítés a legújabb verzió, csak azt mondja, hogy "hiba történt, miközben megpróbált biztonságos rendszerbe." Tényleg puzzlék tho nekem, hogy miért nem csak azt az első induló.

Meglesz dave, cheers.
Csak eltávolítani és a helyébe mate, a szabad AV körül van most, hogy nagyon jó, csak nem vesztegeti az idejét, már megállapítására, hogy mi, ha a vevők AV csinál valami furcsa.
Old Május 5 2007, 09:54
Donor Group

Default Vírus?

Fogja tenni, ha nekem előfizetése van, de én fizetik ki, míg november! Én csak letöltése avast 1 igen, ha tetszik, én csak uninstall EZ és látom, hogy van ez.

Tud ajánlani egy jó csomag? Nem zavarta körülbelül fizet, de nem akarom, hogy lassul a rendszer! Az öcsém használja Mcaffe és én nem hiszem, hogy hogyan meztelencsigák rendszere!

Keith.
Old Május 5 2007, 09:56
Administrator Group

Default Vírus?

Befizetett, akár nem, hogy nem működik úgy, hogy mate szemét, akkor semmi vesztenivalója nincs.

McAfee és a Norton egyaránt szar és lassú meg PC lefelé.

Mint mondtam Avast ingyenes és használni vallásilag, még akkor is, ha a befizetett közül szabadon Én is azt alkalmazni.

Paide nem mindig jobb.

Mint azt mondom, hogy mindenki Av az autók olyanok, mint 10 évvel ezelőtt csak azért, mert Skoda tehetné autó nem azt jelenti, hogy minden olyan jó.
Old Május 5 2007, 09:58
Administrator Group

Default Vírus?

Ha szükség van egy tűzfal commodo kap, azt ingyen is.
Old Május 5 2007, 10:01
Tiltott Group

Default Vírus?

Képernyő felvételek a Comodo itt.
Old Május 5 2007, 11:05
Donor Group

Default Vírus?

Thats minőségi srácok. Thanx. Ran az Avast (kétszer), és nem talált semmit. Avast ad-e a valós idejű védelem? Csak azt találták, hogy a felület egy kicsit trükkös használatához először.

Ha telepíteni Comodo kell eltávolítani a Windows tűzfal?

Keith.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vírus kérdés - Ki tudja megmondani, ha lehet, egy vírus billozz Vírus, kémprogram és biztonság 1 2. április 2009 13:58
Virus help! ah24 Vírus, kémprogram és biztonság 18 7. november 2008 18:45
Barátaim MAC egy vírus ... Umm ... igen ... a vírus ... cheesepuff Vírus, kémprogram és biztonság 3 29. október 2008 12:58
Virus help jam90 Vírus, kémprogram és biztonság 1 28. július 2008 07:26
Vírus lolli_pop Vírus, kémprogram és biztonság 13 17. november 2007 09:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.