פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

וירוס?

Reply

שרשרת כלים
Old 5 במאי 2007, 09:25
קבוצת תורמים

Default וירוס?

יש לי קצת של חידה. אני משתמש ב EZ Antivirus ו תמיד מצאתי את זה כדי להיות אמין. עם זאת, מאז ההתקנה מחדש של Windows אני נראה לך בעיה. עם להניע את ההגנה בזמן אמת מבוטלת ולא ניתן מחדש. אם אני מחדש את זה זה בסדר. יש לי 3 על קו חי שיחות צ 'אט עם תמיכת לקוחות והם נתנו לי כל פתרון אפשרי, אבל זה עדיין אותו. בדקתי את מפעיל תהליכים בלתי ניתנת לזיהוי ומצאתי אחד בכל הפעלה. זה היה ריק! לאחר שנמחקו להניח את כל זה אני יכול להיות טוב. זה עדיין אותו דבר. אני משתמש Ez AntiVirus, Prevx1, Spybot ו מודעות מודעת. אני חושב שיש וירוס של כ תיאור לפעול ברקע, כי אני לא מוצאת.

יש לך רעיונות? יש לציין כי מדובר רק ב התרחשות הראשוני להתחלה, אבל עם כל צורך לאתחל נהיה ממש מעצבן!

קיבל כל עזרה בהכרת תודה,

Keith.
Old 5 במאי 2007, 09:28
מנהל קבוצת

Default וירוס?

זה נפוץ, אני תמיד עובד על מחשבים עם Norton בו דרך קבע את מושבת ואינו יכול להיות זמין. הרבה של באב יש באגים כמו זה.

אני משתמש ב Avast והוא תמיד מגלה ומסירה בעיות בקלות, כאשר הוא לעיתים מצאתי באב של אחרים כדי לגלות דברים ויש להם בעיות להסיר אותו. כמו כן מעולם לא הושבתה על עצמה לי אי פעם.

הייתי ממליץ להתקין את זה ולהפעיל סריקה, שלה בחינם.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5 במאי 2007, 09:30
קבוצת מגורש

Default וירוס?

האם הלכת של מחדש יש את כל העדכונים האחרונים קרפיון?

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 5 במאי 2007, 09:42
קבוצת תורמים

Default וירוס?

יה בנאדם, כל עדכון של הגרסה החדשה ביותר, זה פשוט אומר לי את זה 'אירעה שגיאה בעת שניסו לאבטח את המערכת'. פאזלים tho לי באמת למה היא עושה את זה רק בשעה הראשונה לקפוץ.

תעשה דייב, לחיים.
Old 5 במאי 2007, 09:46
מנהל קבוצת

Default וירוס?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי carpious View Post
יה בנאדם, כל עדכון של הגרסה החדשה ביותר, זה פשוט אומר לי את זה 'אירעה שגיאה בעת שניסו לאבטח את המערכת'. פאזלים tho לי באמת למה היא עושה את זה רק בשעה הראשונה לקפוץ.

תעשה דייב, לחיים.
פשוט להסיר את ההתקנה ולהחליף חבר, ללא תשלום, עם AV של כ עכשיו כי הם מאוד טובים, אני פשוט לא לבזבז זמן יותר למצוא את מה המצב כאשר לקוחות AV הוא עושה משהו מוזר.
Old 5 במאי 2007, 09:54
קבוצת תורמים

Default וירוס?

כאשר תעשה לי מנוי תלוי אך אני מסולק עד נובמבר! אני פשוט מוריד את avast 1 אז אם אני אוהב את זה אני יכול רק להסיר את ההתקנה של EZ ולראות איך זה הולך.

האם אתה יכול להמליץ לי על חבילה טובה? לא טרחו לשלם בערך, אבל לא רוצה את המערכת להאטה למטה! אחי משתמש Mcaffe ואני לא מאמין איך זה slugs את המערכת!

Keith.
Old 5 במאי 2007, 09:56
מנהל קבוצת

Default וירוס?

מסולק או לא זה לא עובד כל כך זול זה חבר, יש לך דבר להפסיד.

McAfee ו Norton שניהם חרא ואת לאט לך מחשב למטה.

כמו שאמרתי Avast היא חינם ואני religiously להשתמש בו, גם אם שילם את אלו היו ללא תשלום אני עדיין מעוניין להשתמש בו.

ששולם לא תמיד טוב יותר.

כמו שאני אומר לכולם הוא באב של הם כמו מכוניות, לפני 10 שנים רק בגלל Skoda יכול לגרום למכוניות לא אומר שהם כל טוב.
Old 5 במאי 2007, 09:58
מנהל קבוצת

Default וירוס?

אם יש צורך בחומת אש קבל Commodo, זה חינם מדי.
Old 5 במאי 2007, 10:01
קבוצת מגורש

Default וירוס?

תמונות מסך של Comodo כאן.
Old 5 במאי 2007, 11:05
קבוצת תורמים

Default וירוס?

Thats איכות חבר 'ה. Thanx. רן את Avast (פעמיים), וזה דבר לא נמצא. האם Avast לתת הגנה בזמן אמת? רק דבר מצאתי את ממשק זה היה קצת מסובך ומטעה להשתמש בהתחלה.

אם אני צריך להתקין comodo אני מסיר את חומת האש של Windows?

Keith.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
וירוסים שאלה - מישהו יכול לומר לי אם אני יכול להיות וירוס billozz וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 2nd אפריל 2009 13:58
וירוסים עזרה! ah24 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 18 7 נובמבר 2008 18:45
החברים שלי MAC יש וירוס ... אום ... כן ... וירוס ... cheesepuff וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 29 אוקטובר 2008 12:58
וירוס עזרה jam90 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 -28 יולי 2008 07:26
וירוס lolli_pop וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 -17 נובמבר 2007 09:42
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.