mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Virusas?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 5, 2007, 09:25
Donorų grupės

Default Virusas?

Turiu galvosūkį bitų. Aš naudoju EZ Antivirus ir visada ji turi būti patikima. Tačiau, kadangi iš naujo "Windows" Aš, atrodo, problema. Po pradėti savo realaus laiko apsauga yra išjungtas ir negali būti grąžintas. Jei aš iš naujo tai gerai. Turėjau 3 eilutėje gyvi pokalbiai su klientų aptarnavimo ir jie davė man visas įmanomas sprendimas, tačiau jis vis dar tas pats. Aš patikrinti savo veiklos procesus ir rasti neįmanoma vienu metu įjungti. Ji buvo tuščia! Atsižvelgdama Išbraukta tai aš manyti visiems bus gerai. Tai vis tas pats. Aš naudoju EZ Antivirus, Prevx1, Spybot ir Ad Aware. Aš galvoju, kad yra kai kurių aprašymas fone, kad aš negaliu rasti viruso.

Any ideas? Atkreipkite dėmesį, kad tai tik įvyksta pradinio pradėti, tačiau atsižvelgdamas paleisti kaskart tampa labai erzina!

All Dėkojame gavo,

Keith.
Old Gegužė 5, 2007, 09:28
Administrator Grupė

Default Virusas?

Tai yra bendra, aš visada dirbti kompiuteriais su Norton, jei jos nuolat išjungtas ir negali būti įjungtas. Daug Av's have bugs like this.

Aš naudoju Avast ir ji visada aptinka ir pašalina bet lengvai, kai kuriais atvejais aš rasiu kitų Av's aptikti medžiagą ir turėti problemų jį pašalinti problemas. Ji taip pat niekada neįgaliesiems pati man kada nors.

Norėčiau rekomenduoti diegiant ir eksploatuojant skenavimas, jos kainuoja.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 5, 2007, 09:30
Banned Group

Default Virusas?

Have you gone vėl gavo visus atnaujinimus Karpiai?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 5, 2007, 09:42
Donorų grupės

Default Virusas?

Ya man, visi atnaujintas iki naujausios versijos, tiesiog man sako, kad "įvyko klaida kartu dėjo pastangas, kad mano sistema". Tikrai įspūdį man tho, kodėl ji tik ji ne pradinis pradėti.

Ar tai dave, Cheers.
Old Gegužė 5, 2007, 09:46
Administrator Grupė

Default Virusas?

Citata:
Originally Posted by carpious View Post
Ya man, visi atnaujintas iki naujausios versijos, tiesiog man sako, kad "įvyko klaida kartu dėjo pastangas, kad mano sistema". Tikrai įspūdį man tho, kodėl ji tik ji ne pradinis pradėti.

Ar tai dave, Cheers.
Tiesiog ištrinti ir pakeisti mate, nemokama AV yra maždaug kad dabar yra labai geri, I just don't waste time anymore sužinoti, whats up, kai klientai AV daro kažką keista.
Old Gegužė 5, 2007, 09:54
Donorų grupės

Default Virusas?

Ar daryti, kai mane prenumeratos viršų but I'm apmokėtas iki lapkričio! I'm just parsisiuntimo Avast 1 d., todėl, jei man patinka aš tiesiog ištrinti EZ ir pamatyti, kaip jis.

Ar galite rekomenduoti gerą paketą? Nerūpi apie mokėjimą, bet nenoriu, kad mano sistema lėtėja! Mano brolis naudoja Mcaffe ir aš negaliu patikėti, kaip jis strypeliai savo sistemos!

Keith.
Old Gegužė 5, 2007, 09:56
Administrator Grupė

Default Virusas?

Apmokėtas ar ne jos neveikia taip, junk ji mate, jūs nieko neprarandate.

McAfee Norton yra tiek šūdas ir lėtai jums kompiuterio žemyn.

Kaip aš sakiau Avast yra nemokama ir ja naudotis religijos, net jei jų buvo sumokėtos be aš dar jį naudoti.

Mokama ne visada geriau.

Kaip aš sakau, kad kiekvienas Av's yra, pavyzdžiui, automobiliams, prieš 10 metų tik dėl to, Skoda galėtų automobilių nereiškia, kad jie yra bet geras.
Old Gegužė 5, 2007, 09:58
Administrator Grupė

Default Virusas?

Jeigu jums reikia ugniasienės gauti commodo nemokamai per.
Old Gegužė 5, 2007, 10:01
Banned Group

Default Virusas?

Screen shots už Comodo čia.
Old Gegužė 5, 2007, 11:05
Donorų grupės

Default Virusas?

Thats kokybės vaikinai. Thanx. Ran Avast (du kartus) ir ji nieko nerasta. Ar Avast teikti realaus laiko apsaugą? Vienintelis dalykas, aš rasiu tai, kad sąsaja yra šiek tiek sudėtinga panaudoti pirmiausia.

Jeigu įdiegti Comodo turėčiau pašalinti Windows Firewall?

Keith.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Virus klausimas - Ar kas nors pasakyti, jei man gali turėti virusų billozz Virus, Spyware & Security 1 2 balandis 2009 13:58
Virusas help! ah24 Virus, Spyware & Security 18 7 lapkritis 2008 18:45
Mano draugai Mac yra virusas ... umm ... yeah ... Virus ... cheesepuff Virus, Spyware & Security 3 29 spalis 2008 12:58
Virus Pagalba jam90 Virus, Spyware & Security 1 28 liepa 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, Spyware & Security 13 Lapkritis 17, 2007 09:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.