![]() |
|
| |||
| |||
| Turiu galvosūkį bitų. Aš naudoju EZ Antivirus ir visada ji turi būti patikima. Tačiau, kadangi iš naujo "Windows" Aš, atrodo, problema. Po pradėti savo realaus laiko apsauga yra išjungtas ir negali būti grąžintas. Jei aš iš naujo tai gerai. Turėjau 3 eilutėje gyvi pokalbiai su klientų aptarnavimo ir jie davė man visas įmanomas sprendimas, tačiau jis vis dar tas pats. Aš patikrinti savo veiklos procesus ir rasti neįmanoma vienu metu įjungti. Ji buvo tuščia! Atsižvelgdama Išbraukta tai aš manyti visiems bus gerai. Tai vis tas pats. Aš naudoju EZ Antivirus, Prevx1, Spybot ir Ad Aware. Aš galvoju, kad yra kai kurių aprašymas fone, kad aš negaliu rasti viruso.Any ideas? Atkreipkite dėmesį, kad tai tik įvyksta pradinio pradėti, tačiau atsižvelgdamas paleisti kaskart tampa labai erzina! All Dėkojame gavo, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra bendra, aš visada dirbti kompiuteriais su Norton, jei jos nuolat išjungtas ir negali būti įjungtas. Daug Av's have bugs like this.
Aš naudoju Avast ir ji visada aptinka ir pašalina bet lengvai, kai kuriais atvejais aš rasiu kitų Av's aptikti medžiagą ir turėti problemų jį pašalinti problemas. Ji taip pat niekada neįgaliesiems pati man kada nors. Norėčiau rekomenduoti diegiant ir eksploatuojant skenavimas, jos kainuoja. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you gone vėl gavo visus atnaujinimus Karpiai?
| |||
| |||
| Ya man, visi atnaujintas iki naujausios versijos, tiesiog man sako, kad "įvyko klaida kartu dėjo pastangas, kad mano sistema". Tikrai įspūdį man tho, kodėl ji tik ji ne pradinis pradėti. Ar tai dave, Cheers. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog ištrinti ir pakeisti mate, nemokama AV yra maždaug kad dabar yra labai geri, I just don't waste time anymore sužinoti, whats up, kai klientai AV daro kažką keista. |
|
| |||
| |||
| Ar daryti, kai mane prenumeratos viršų but I'm apmokėtas iki lapkričio! I'm just parsisiuntimo Avast 1 d., todėl, jei man patinka aš tiesiog ištrinti EZ ir pamatyti, kaip jis. Ar galite rekomenduoti gerą paketą? Nerūpi apie mokėjimą, bet nenoriu, kad mano sistema lėtėja! Mano brolis naudoja Mcaffe ir aš negaliu patikėti, kaip jis strypeliai savo sistemos! Keith. |
|
| |||
| |||
| Apmokėtas ar ne jos neveikia taip, junk ji mate, jūs nieko neprarandate. McAfee Norton yra tiek šūdas ir lėtai jums kompiuterio žemyn. Kaip aš sakiau Avast yra nemokama ir ja naudotis religijos, net jei jų buvo sumokėtos be aš dar jį naudoti. Mokama ne visada geriau. Kaip aš sakau, kad kiekvienas Av's yra, pavyzdžiui, automobiliams, prieš 10 metų tik dėl to, Skoda galėtų automobilių nereiškia, kad jie yra bet geras. |
|
| |||
| |||
| Jeigu jums reikia ugniasienės gauti commodo nemokamai per. |
|
| |||
| |||
| Thats kokybės vaikinai. Thanx. Ran Avast (du kartus) ir ji nieko nerasta. Ar Avast teikti realaus laiko apsaugą? Vienintelis dalykas, aš rasiu tai, kad sąsaja yra šiek tiek sudėtinga panaudoti pirmiausia. Jeigu įdiegti Comodo turėčiau pašalinti Windows Firewall? Keith. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virus klausimas - Ar kas nors pasakyti, jei man gali turėti virusų | billozz | Virus, Spyware & Security | 1 | 2 balandis 2009 13:58 |
| Virusas help! | ah24 | Virus, Spyware & Security | 18 | 7 lapkritis 2008 18:45 |
| Mano draugai Mac yra virusas ... umm ... yeah ... Virus ... | cheesepuff | Virus, Spyware & Security | 3 | 29 spalis 2008 12:58 |
| Virus Pagalba | jam90 | Virus, Spyware & Security | 1 | 28 liepa 2008 07:26 |
| Virus | lolli_pop | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 09:42 |
| Temos įrankiai | |
| |