![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir mazliet par puzzle. I use EZ Antivirus un vienmēr ir konstatēts, ka tā ir uzticama. Tomēr, tā kā pārinstalēt windows man šķiet, ir jautājums. Pēc darbības uzsākšanas mana Real Time aizsardzība ir izslēgta, un to nevar atjaunot. Ja es restart tas ir labi. Man bija 3 on line dzīvot tērzēšanas ar klientu atbalsta, un viņi ir snieguši man katru iespējamo risinājumu, taču tas joprojām ir tāds pats. I pārbauda manu darba procesu un konstatē neidentificējama vienam uzsākšanai. Tā bija tukša! Ņemot svītrots tā es pieņemts visiem būtu labi. Tas joprojām ir tas pats. I use Ez antivirus, Prevx1, Spybot un Ad Aware. Es domāju, ka tur ir vīruss dažu apraksts darbojas fonā, ka es nevaru atrast.Any ideas? Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis ir tikai notiek pie sākotnējā darbības uzsākšanas, bet kam atsāknēšana everytime kļūst diezgan kaitinošas! Palīdzēs pateicību saņēmis Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir vispārzināms, es esmu vienmēr strādā datoros ar Norton, ja tās pastāvīgi invalīdi un nevar tikt iedarbināta. Daudz Av's have bugs kā šis.
I use Avast un tas vienmēr atklāj un novērš jebkādas viegli, kad esmu dažos gadījumos ir atraduši citus Av ir atklāt stuff un ir problēmas novērst to problēmas. Tā ir arī nekad nav invalīdi sevi man jebkad. Es gribētu ieteikt instalējot un vadīšana skenēšanu, tās bez maksas. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat devies atkal ieguva visu jaunākos atjauninājumus Carp?
| |||
| |||
| Ya man, visiem jaunākajiem uz jaunāko versiju, tā vienkārši saka, ka "kļūda, kamēr centās nodrošināt manu sistēmu". Really puzzles me tho kāpēc tikai tas pie sākotnējās darbības uzsākšanai. Will do Dave, ovācijām. |
|
| |||
| |||
| Just atinstalēt un aizstāt mates ar bezmaksas AV ir apkārt, ka šobrīd ir ļoti labi es netērētu laiku vairs uzzināt whats up, kad klienti AV dara kaut ko dīvainu. |
|
| |||
| |||
| Vai darīt, ja man parakstīšanās uz augšu, bet es esmu apmaksāts līdz novembrim! Es esmu tikai lejupielādējot Avast 1 tātad, ja man patīk, ka es vienkārši atinstalēt EZ un redzēt, kā tas notiek. Vai varat ieteikt labu paketi? Nav bothered par maksātāju, bet nevēlos, lai manas sistēmas palēninot! Mans brālis izmanto Mcaffe un es nespēju noticēt, cik tā lodes savu sistēmu! Keith. |
|
| |||
| |||
| Apmaksājušas vai tās nedarbojas tik junk to mate, jums nekas nav ko zaudēt. McAfee un Norton abi ir sūdi un lēni tu datoru uz leju. Tāpat kā es teicu Avast ir bezmaksas, un es to izmantot, reliģiski, pat tad, ja izmaksā tiem ir bezmaksas es joprojām izmantot. Samaksāts ne vienmēr ir labāka. Tāpat kā es saku, visi ir Av's ir kā automašīnas, 10 gadus atpakaļ tikai tāpēc, skoda varētu padarīt automašīnu nenozīmē, ka tās ir kādas labas. |
|
| |||
| |||
| Ja Jums ir nepieciešama ugunsmūra iegūt Commodo, it's free too. |
|
| |||
| |||
| Thats kvalitātes guys. Thanx. Skrēja Avast (divas reizes), un tas konstatēts nekas. Vai Avast nodrošināt reālā laika aizsardzību? Vienīgais, es atklāju, bija tas, ka saskarne ir nedaudz apgrūtināja izmantot sākumā. Ja man instalēt comodo man vajadzētu noņemt Windows Firewall? Keith. |