rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Virus?

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 maja 2007, 09:25
Grupa dawcy

Default Virus?

Mam trochę zagadką. Używam EZ Antivirus i zawsze znaleźć je za wiarygodne. Jednakże, ponieważ ponowna instalacja systemu Windows i wydają się mieć problem. Na początku moich ochrony w czasie rzeczywistym jest wyłączony i nie może zostać przywrócona. Jeśli ponowne uruchomienie jest dobrze. Miałem 3 on-line na żywo rozmowy z obsługi klienta i nie dałeś mi wszystkie możliwe rozwiązania, ale wciąż to samo. Sprawdziłem moje uruchomione procesy i znaleźć niezidentyfikowana jeden w rozruchu. Był pusty! Po I skreśla go założyć wszystkich byłoby dobrze. Jest to nadal ten sam. Używam Ez antywirusowe, Prevx1, Ad Aware i Spybot. Myślę, że istnieje wirus niektóre opis uruchomiony w tle, że nie mogę znaleźć.

Any ideas? Należy pamiętać, że jest to tylko miejsce na początkowym rozruchu, ale za każdym razem, aby ponownie uruchomić komputer staje się bardzo denerwujące!

Wszystkie otrzymały pomoc z wdzięcznością,

Keith.
Old 5 maja 2007, 09:28
Administrator Group

Default Virus?

Jest to wspólne, I'm zawsze działa na komputerach z Norton gdy jej trwale wyłączone i nie mogą być aktywne. Dużo Av's have bugów tak.

Używam avast i zawsze wykrywa i usuwa wszelkie problemy z łatwością, gdy niektórych przypadkach muszę znaleźć inne Av's stuff do wykrywania i usuwania problemów on. Ma także niepełnosprawnych nigdy się do mnie na zawsze.

I'd zaleca zainstalowanie i uruchomienie skanowania jej wolną.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5 maja 2007, 09:30
Banned Grupa

Default Virus?

Czy odszedł jeden ponownie dostał wszystkie najnowsze aktualizacje Karp?

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 5 maja 2007, 09:42
Grupa dawcy

Default Virus?

Ya man, wszystkie zaktualizowany do najnowszej wersji, to tylko mówi do mnie, że "wystąpił błąd podczas gdy próbował zabezpieczyć mój system. Naprawdę mi zagadki tho, dlaczego nie tylko w początkowym rozruchu.

Czy nie dave, cheers.
Old 5 maja 2007, 09:46
Administrator Group

Default Virus?

Cytat:
Originally Posted by carpious View Post
Ya man, wszystkie zaktualizowany do najnowszej wersji, to tylko mówi do mnie, że "wystąpił błąd podczas gdy próbował zabezpieczyć mój system. Naprawdę mi zagadki tho, dlaczego nie tylko w początkowym rozruchu.

Czy nie dave, cheers.
Wystarczy odinstalować i zastąpić oficer, z wolnego z około AV teraz, że są bardzo dobre I just don't już tracić czasu na znalezienie whats up gdy klienci AV robi coś dziwne.
Old 5 maja 2007, 09:54
Grupa dawcy

Default Virus?

Czy nie do mnie, gdy abonament wynosi but I'm wpłaconych do listopada! I'm just pobraniem avast 1 więc jeśli I like it I może po prostu odinstalować EZ i zobaczyć jak to działa.

Czy może Pan polecić dobry pakiet? O tym nie płaci, ale nie chcę, mój system spowalnia! Mój brat używa Mcaffe i nie mogę uwierzyć jak to owale osadnicze systemu!

Keith.
Old 5 maja 2007, 09:56
Administrator Group

Default Virus?

Wpłaconych lub nie nie działa tak śmieci to oficer masz nic do stracenia.

McAfee i Norton są powolne i gówno ci PC dół.

Jak mówiłem avast jest wolny i mogę używać go religijnie, nawet jeśli te wypłacane były wolne będę nadal z niego korzystać.

Płatne nie zawsze jest lepiej.

Jak mówię wszystkim jest Av są jak samochody, 10 lat temu tylko dlatego, że Skoda może sprawić, że samochody nie oznacza, że są takie dobre.
Old 5 maja 2007, 09:58
Administrator Group

Default Virus?

Jeśli potrzebujesz uzyskać commodo firewall, to nic nie kosztuje zbyt.
Old 5 maja 2007, 10:01
Banned Grupa

Default Virus?

Zrzuty ekranu dla Comodo tu.
Old 5 maja 2007, 11:05
Grupa dawcy

Default Virus?

Thats jakości chłopaki. Thanx. Prowadził avast (dwa razy) i nic nie znaleziono. Czy avast dać ochronę w czasie rzeczywistym? Jedyne co znalazłem to, że interfejs jest nieco skomplikowana do wykorzystania w pierwszej kolejności.

Jeśli mogę zainstalować Comodo należy usunąć Zapora systemu Windows?

Keith.
Reply

Register

Zakładki