![]() |
|
| |||
| |||
| Mam trochę zagadką. Używam EZ Antivirus i zawsze znaleźć je za wiarygodne. Jednakże, ponieważ ponowna instalacja systemu Windows i wydają się mieć problem. Na początku moich ochrony w czasie rzeczywistym jest wyłączony i nie może zostać przywrócona. Jeśli ponowne uruchomienie jest dobrze. Miałem 3 on-line na żywo rozmowy z obsługi klienta i nie dałeś mi wszystkie możliwe rozwiązania, ale wciąż to samo. Sprawdziłem moje uruchomione procesy i znaleźć niezidentyfikowana jeden w rozruchu. Był pusty! Po I skreśla go założyć wszystkich byłoby dobrze. Jest to nadal ten sam. Używam Ez antywirusowe, Prevx1, Ad Aware i Spybot. Myślę, że istnieje wirus niektóre opis uruchomiony w tle, że nie mogę znaleźć.Any ideas? Należy pamiętać, że jest to tylko miejsce na początkowym rozruchu, ale za każdym razem, aby ponownie uruchomić komputer staje się bardzo denerwujące! Wszystkie otrzymały pomoc z wdzięcznością, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to wspólne, I'm zawsze działa na komputerach z Norton gdy jej trwale wyłączone i nie mogą być aktywne. Dużo Av's have bugów tak.
Używam avast i zawsze wykrywa i usuwa wszelkie problemy z łatwością, gdy niektórych przypadkach muszę znaleźć inne Av's stuff do wykrywania i usuwania problemów on. Ma także niepełnosprawnych nigdy się do mnie na zawsze. I'd zaleca zainstalowanie i uruchomienie skanowania jej wolną. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy odszedł jeden ponownie dostał wszystkie najnowsze aktualizacje Karp?
| |||
| |||
| Ya man, wszystkie zaktualizowany do najnowszej wersji, to tylko mówi do mnie, że "wystąpił błąd podczas gdy próbował zabezpieczyć mój system. Naprawdę mi zagadki tho, dlaczego nie tylko w początkowym rozruchu. Czy nie dave, cheers. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy odinstalować i zastąpić oficer, z wolnego z około AV teraz, że są bardzo dobre I just don't już tracić czasu na znalezienie whats up gdy klienci AV robi coś dziwne. |
|
| |||
| |||
| Czy nie do mnie, gdy abonament wynosi but I'm wpłaconych do listopada! I'm just pobraniem avast 1 więc jeśli I like it I może po prostu odinstalować EZ i zobaczyć jak to działa. Czy może Pan polecić dobry pakiet? O tym nie płaci, ale nie chcę, mój system spowalnia! Mój brat używa Mcaffe i nie mogę uwierzyć jak to owale osadnicze systemu! Keith. |
|
| |||
| |||
| Wpłaconych lub nie nie działa tak śmieci to oficer masz nic do stracenia. McAfee i Norton są powolne i gówno ci PC dół. Jak mówiłem avast jest wolny i mogę używać go religijnie, nawet jeśli te wypłacane były wolne będę nadal z niego korzystać. Płatne nie zawsze jest lepiej. Jak mówię wszystkim jest Av są jak samochody, 10 lat temu tylko dlatego, że Skoda może sprawić, że samochody nie oznacza, że są takie dobre. |
|
| |||
| |||
| Jeśli potrzebujesz uzyskać commodo firewall, to nic nie kosztuje zbyt. |
|
| |||
| |||
| Thats jakości chłopaki. Thanx. Prowadził avast (dwa razy) i nic nie znaleziono. Czy avast dać ochronę w czasie rzeczywistym? Jedyne co znalazłem to, że interfejs jest nieco skomplikowana do wykorzystania w pierwszej kolejności. Jeśli mogę zainstalować Comodo należy usunąć Zapora systemu Windows? Keith. |
![]() |
|
| Zakładki |