menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Virus?

Reply

Thread Tools
Old 5. mája 2007, 09:25
Darcu Skupina

Default Virus?

Mám trochu hádanku. I use EZ Antivirus a vždy zistil, že sú spoľahlivé. Avšak, pretože som preinštalovanie Windows zrejme problém. Po spustení môj ochranu v reálnom čase je vypnutý a nemôžu byť obnovené. Ak som restart je v poriadku. Mám 3 on-line chat s živými zákazníckej podpory a dali mi všetky možné riešenie, ale je to stále rovnaké. Overil som si mé běžící procesy a našiel neidentifikovateľné jednom spustení. Bolo to prázdne! S vypúšťa som predpokladať, že všetky by bolo dobre. Je to stále rovnaké. I use Ez antivírus, Prevx1, Spybot a Ad vedomím. Já jsem si myslel, že je vírus niektorých opis beží v pozadí, že nemôžem nájsť.

Any ideas? Upozorňujeme, že toto je iba vyskytujúce v počiatočnej začatia činnosti, ale majú k reštartu vždy sa stáva docela otravné!

Všetky pomáhajú vďačne prijali,

Keith.
Old 5. mája 2007, 09:28
Administrátor Skupina

Default Virus?

To je bežné, som vždy pracuje na počítači s Norton, kde jej trvalo zdravotne postihnutých, a nemôže byť povolená. Hodně Av majú chyby, ako je táto.

Používám Avast, a to vždy detekuje a odstraňuje problémy s jednoduchšie, keď sa niektorých prípadoch som našiel iné Av je odhaliť veci a majú problémy s jeho odstránenie. Má tiež nikdy postihnutých sám na mňa nikdy.

Já bych odporučiť inštalácia a spustenie skenovanie, jeho zadarmo.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. mája 2007, 09:30
Banned Skupina

Default Virus?

Už ste odišiel jeden re-mám všetky najnovšie aktualizácie Carp?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 5. mája 2007, 09:42
Darcu Skupina

Default Virus?

Ya muž, všetky aktualizované na najnovšiu verziu, len mi hovorí, že 'došlo k chybe a zároveň sa snažil zabezpečiť môjho systému'. Naozaj mi skládačka Tho prečo je to len v počiatočnej nastartovat.

Bude to dave, fandí.
Old 5. mája 2007, 09:46
Administrátor Skupina

Default Virus?

Citácia:
Pôvodne Poslal carpious View Post
Ya muž, všetky aktualizované na najnovšiu verziu, len mi hovorí, že 'došlo k chybe a zároveň sa snažil zabezpečiť môjho systému'. Naozaj mi skládačka Tho prečo je to len v počiatočnej nastartovat.

Bude to dave, fandí.
Stačí odinštalovať a nahradiť kamoš, s voľným AV to asi hneď, že sú veľmi dobré Len som neplytvajú dobe už zistiť, čo sa kedy zákazníci AV robí niečo divné.
Old 5. mája 2007, 09:54
Darcu Skupina

Default Virus?

Bude robiť, keď mi predplatné je ale som splatiť do novembra! I'm just stiahnutie avast 1 takže keď sa mi páči, že môžem len odinštalácia EZ a uvidíte, ako to chodí.

Môžete mi odporučiť nejaký dobrý balík? Nevadí o platení, ale nechcete môj systém spomaľuje! Môj brat používa Mcaffe a nemôžem veriť, ako to slimáci svoj systém!

Keith.
Old 5. mája 2007, 09:56
Administrátor Skupina

Default Virus?

Splatili alebo nie jeho nefunguje tak junk to mate, vy nemáte čo stratiť.

Mcafee a Norton sú sračky a pomalé PC vám nadol.

Ako som povedal Avast je zadarmo a používať ho nábožensky, aj keď tie boli vyplatené zadarmo bych ešte použiť.

Platené nie je vždy lepšie.

Ako som povedal, aby všetci Av to sú ako autá, pred 10 rokmi, skoda len, pretože by mohlo automobily, neznamená, že sú nejaké dobré.
Old 5. mája 2007, 09:58
Administrátor Skupina

Default Virus?

Ak potrebujete získať commodo firewall, je to zdarma taky.
Old 5. mája 2007, 10:01
Banned Skupina

Default Virus?

Screenshotů pre Comodo tady.
Old 5. mája 2007, 11:05
Darcu Skupina

Default Virus?

To je kvalitný ľudí. Thanx. Běžel na Avast (dvakrát), a to nenašla. Má Avast poskytujú ochranu v reálnom čase? Len čo som našiel bolo, že rozhranie je trochu naliehavú, aby pri prvom použití.

Ak inštaláciu comodo mám odstrániť okná firewall?

Keith.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus billozz Virus, spyware a bezpečnosť 1 2. apríl 2009 13:58
Virus pomôžte! ah24 Virus, spyware a bezpečnosť 18 7. novembra 2008 18:45
Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnosť 3 29. október 2008 12:58
Virus pomoci jam90 Virus, spyware a bezpečnosť 1 28. júla 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, spyware a bezpečnosť 13 17. novembra 2007 09:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.