![]() |
|
| |||
| |||
| Mám trochu hádanku. I use EZ Antivirus a vždy zistil, že sú spoľahlivé. Avšak, pretože som preinštalovanie Windows zrejme problém. Po spustení môj ochranu v reálnom čase je vypnutý a nemôžu byť obnovené. Ak som restart je v poriadku. Mám 3 on-line chat s živými zákazníckej podpory a dali mi všetky možné riešenie, ale je to stále rovnaké. Overil som si mé běžící procesy a našiel neidentifikovateľné jednom spustení. Bolo to prázdne! S vypúšťa som predpokladať, že všetky by bolo dobre. Je to stále rovnaké. I use Ez antivírus, Prevx1, Spybot a Ad vedomím. Já jsem si myslel, že je vírus niektorých opis beží v pozadí, že nemôžem nájsť.Any ideas? Upozorňujeme, že toto je iba vyskytujúce v počiatočnej začatia činnosti, ale majú k reštartu vždy sa stáva docela otravné! Všetky pomáhajú vďačne prijali, Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je bežné, som vždy pracuje na počítači s Norton, kde jej trvalo zdravotne postihnutých, a nemôže byť povolená. Hodně Av majú chyby, ako je táto.
Používám Avast, a to vždy detekuje a odstraňuje problémy s jednoduchšie, keď sa niektorých prípadoch som našiel iné Av je odhaliť veci a majú problémy s jeho odstránenie. Má tiež nikdy postihnutých sám na mňa nikdy. Já bych odporučiť inštalácia a spustenie skenovanie, jeho zadarmo. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste odišiel jeden re-mám všetky najnovšie aktualizácie Carp?
| |||
| |||
| Ya muž, všetky aktualizované na najnovšiu verziu, len mi hovorí, že 'došlo k chybe a zároveň sa snažil zabezpečiť môjho systému'. Naozaj mi skládačka Tho prečo je to len v počiatočnej nastartovat. Bude to dave, fandí. |
|
| |||
| |||
| Stačí odinštalovať a nahradiť kamoš, s voľným AV to asi hneď, že sú veľmi dobré Len som neplytvajú dobe už zistiť, čo sa kedy zákazníci AV robí niečo divné. |
|
| |||
| |||
| Bude robiť, keď mi predplatné je ale som splatiť do novembra! I'm just stiahnutie avast 1 takže keď sa mi páči, že môžem len odinštalácia EZ a uvidíte, ako to chodí. Môžete mi odporučiť nejaký dobrý balík? Nevadí o platení, ale nechcete môj systém spomaľuje! Môj brat používa Mcaffe a nemôžem veriť, ako to slimáci svoj systém! Keith. |
|
| |||
| |||
| Splatili alebo nie jeho nefunguje tak junk to mate, vy nemáte čo stratiť. Mcafee a Norton sú sračky a pomalé PC vám nadol. Ako som povedal Avast je zadarmo a používať ho nábožensky, aj keď tie boli vyplatené zadarmo bych ešte použiť. Platené nie je vždy lepšie. Ako som povedal, aby všetci Av to sú ako autá, pred 10 rokmi, skoda len, pretože by mohlo automobily, neznamená, že sú nejaké dobré. |
|
| |||
| |||
| Ak potrebujete získať commodo firewall, je to zdarma taky. |
|
| |||
| |||
| To je kvalitný ľudí. Thanx. Běžel na Avast (dvakrát), a to nenašla. Má Avast poskytujú ochranu v reálnom čase? Len čo som našiel bolo, že rozhranie je trochu naliehavú, aby pri prvom použití. Ak inštaláciu comodo mám odstrániť okná firewall? Keith. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus | billozz | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 2. apríl 2009 13:58 |
| Virus pomôžte! | ah24 | Virus, spyware a bezpečnosť | 18 | 7. novembra 2008 18:45 |
| Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... | cheesepuff | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. október 2008 12:58 |
| Virus pomoci | jam90 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 28. júla 2008 07:26 |
| Virus | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 17. novembra 2007 09:42 |
| Thread Tools | |
| |