мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Вирус?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. мај 2007, 09:25
Донаторска Група

Default Вирус?

Имам мало је загонетка. Користим ЕЗ Антивирус и увек нађе да буде поуздан. Међутим, будући да сам поново инсталирате систем Уиндоус изгледа да имају проблем. Након покретања заштите мојих Реал Тиме се искључује и не могу бити поново успостављен. Ако сам рестарт је у реду. Сам имао 3 он лине живе разговоре са корисничку подршку и они су ми дао све могуће решење, али то је још увек исти. ЈА провјерити мој изводи процесе и пронашли унидентифиабле један по старт уп. То је био празан! Након што сам преузео је избрисан све би било добро. То је још увек исти. Користим Ез Антивирусни, Превкс1, Спыбот и Ад Ауаре. Мислим да има неких вируса опис изводи у позадини да ја не могу пронаћи.

Било који идеја? Напомињемо да је ово само падају на први покренути, али да притом не морате поново покренути све постаје прилично досадне!

Сва помоћ захвално примили,

Кеитх.
Old 5. мај 2007, 09:28
Администратор Гроуп

Default Вирус?

То је често, ја сам увек ради на рачунарима са Север где својим трајно онемогући и не могу бити омогућени. Много Ав су бугова овако.

Користим Аваст и увек открива и уклања било какве проблеме са лакоћом, кад неким случајевима Нађа други Ав 'с стуфф за откривање и уклањање проблема са њега. Такође је онемогућио никад сама на ме икад.

Препоручио бих га инсталирате и покренете скенирање, његове бесплатно.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 5. мај 2007, 09:30
Аустин Гроуп

Default Вирус?

Си једном поново добио све најновије надоградње шарана?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 5. мај 2007, 09:42
Донаторска Група

Default Вирус?

Ыа ман, све унапређен на најновију верзију, само ми говори да је грешка приликом покушао сигуран мој систем. Стварно загонетке мада ме зашто је то само на први старт уп.

Ће учинити Даве, клицање.
Old 5. мај 2007, 09:46
Администратор Гроуп

Default Вирус?

Куоте:
Оригиналлы Постед бы царпиоус View Post
Ыа ман, све унапређен на најновију верзију, само ми говори да је грешка приликом покушао сигуран мој систем. Стварно загонетке мада ме зашто је то само на први старт уп.

Ће учинити Даве, клицање.
Само деинсталирали и замените парова са фрее АВ'с око које су сада врло добра сам не губити време проналажење више шта је горе када клијенти АВ ради нешто чудно.
Old 5. мај 2007, 09:54
Донаторска Група

Default Вирус?

Ће учинити кад ме претплата је горе него да сам платио до новембар! Ја сам само за преузимање у аваст 1 па ако ми се свиђа ЈА мај праведан деинсталирали ЕЗ и видети како то иде.

Можете ли ми препоручити добар пакет? Не смета о плаћају, али не желите да мој систем успоравање! Мој брат користи Мцаффе и ја не могу веровати да је његов систем слугс!

Кеитх.
Old 5. мај 2007, 09:56
Администратор Гроуп

Default Вирус?

Плаћени се или не, тако не ради њене џунка она другарица, немате шта да изгубите.

МцАфее и Нортон су срање и споро вас ПЦ доле.

Као што сам рекао Аваст је бесплатан, а ја га користити савјесно, чак и ако је платио да су слободни бих и даље га користите.

Плаћени није увек боље.

Као и ја кажем да је свако Ав су као аутомобили, 10 година, само зато што би могао направити Скода аутомобили не значи да су било који добар.
Old 5. мај 2007, 09:58
Администратор Гроуп

Default Вирус?

Ако вам је потребна фиреуалл гет Цоммодо, то је слободан превише.
Old 5. мај 2007, 10:01
Аустин Гроуп

Default Вирус?

Сцреен Схотс за ЦОМОДО овде.
Old 5. мај 2007, 11:05
Донаторска Група

Default Вирус?

Тај квалитет момци. Тханкс. Еарлы Аваст (два пута) и ништа не нађе. Да ли дати Аваст заштите у реалном времену? Једино што сам нашла је да је интерфејс је мало лукав користити на првом месту.

Ако сам инсталирати ЦОМОДО требам уклонити Уиндоус Фиреуалл?

Кеитх.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Вирус Питање - Моћи било ко реците ми ако ЈА мај да има вирус биллозз Вирус, Спыуаре и безбедност 1 2 април 2009 13:58
Вирус хелп! ах24 Вирус, Спыуаре и безбедност 18 7 новембар 2008 18:45
Моји пријатељи МАЦ има вирус ... Умм ... ыеах ... вирус ... цхеесепуфф Вирус, Спыуаре и безбедност 3 29 октобар 2008 12:58
Вирус помоћ јам90 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 28. јула 2008 07:26
Вирус лолли_поп Вирус, Спыуаре и безбедност 13 17 новембар 2007 09:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц