az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Virüs?

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2007, 09:25 5.
Bağış Grubu

Default Virüs?

Bir bulmaca biraz var. Ve EZ Antivirus kullanmak her zaman güvenilir olarak buldular. Ancak, bir sorun var görünüyor pencereleri yeniden yükleme. Sonra gerçek zamanlı koruma kurmak ve kapalı geri alınamaz. Eğer bunu iyi yeniden başlatın. Ben hatta müşteri desteği ile canlı sohbet 3 oldu ve onlar her türlü çözümü verdik, ama hala aynı's. Ben çalışan süreçleri kontrol ve bir Unidentifiable bir başlattığımda bulundu. Bu boş olduğunu! Ben de iyi olması kabul silinmesini olmak. Hala aynı. Ben Ez antivirüs, Prevx1, Spybot ve Reklam bilir kullanın. Bu bazı açıklamalar bu bulamazsanız arka planda çalışan bir virüs olduğunu düşünmeye duyuyorum.

Any ideas? Unutmayın ki bu sadece başlangıç kadar başında ortaya çıkan, ama her şey yeniden doğmuş olmak çok can sıkıcı hale geliyor!

Her türlü yardıma gratefully aldı

Keith.
Old Mayıs 2007, 09:28 5.
Yönetici Grubu

Default Virüs?

Bu, hep bilgisayarlarda kuzey nerede ve kalıcı olarak devre dışı bırakılmış olarak çalışıyorum ve yaygın etkinleştirilemiyor. Av bu gibi hatalar var.

Ben avast kullanıyorum ve her zaman algılar ve kolaylığı, diğer Av işi algılamak ve sorun çıkarmadan var bulduğunuz zaman bazı durumlarda herhangi bir sorun çıkarır. Ayrıca bana hiç kendini engelli olmamış.

Bunu yüklemek tavsiye ediyorum ve bir, ücretsiz tarama çalışıyor.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2007, 09:30 5.
Yasak Grubu

Default Virüs?

Bir yeniden gitti-Carp'ın en son güncellemeler var mı?

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old Mayıs 2007, 09:42 5.
Bağış Grubu

Default Virüs?

Tüm yeni sürümüne güncellendi Ya adam, sadece sırasında güvenli çalıştım bu bir hata oluştu bana benim sistem. Bana niçin sadece ilk kurmak öyle tho Gerçekten bulmacalar.

, Şerefe Dave yapacağız.
Old Mayıs 2007, 09:46 5.
Yönetici Grubu

Default Virüs?

Alıntı:
Originally Posted by carpious View Post
Tüm yeni sürümüne güncellendi Ya adam, sadece sırasında güvenli çalıştım bu bir hata oluştu bana benim sistem. Bana niçin sadece ilk kurmak öyle tho Gerçekten bulmacalar.

, Şerefe Dave yapacağız.
Sadece kaldırın ve dostum yerine, serbest AV ile çevresinde artık çok Ben artık up AV şey garip bir müşteri yapıyor nedir bulmaya Timne don't waste iyi's.
Old Mayıs 2007, 09:54 5.
Bağış Grubu

Default Virüs?

Yapar mısın zaman bana abonelik ama I Kasım kadar para var! Sadece bu nedenle ben sadece EZ kaldırmak ve görmek nasıl gidiyor gibi avast 1 indirme yaşıyorum.

İyi bir paketi tavsiye edebilir misiniz? Bu ödeme ile ilgili, ancak rahatsız yavaşlatan benim sistem istemiyorum! Kardeşim Mcaffe kullanır ve ben nasıl onun sistemi slugs inanamıyorum!

Keith.
Old Mayıs 2007, 09:56 5.
Yönetici Grubu

Default Virüs?

Yukarı veya değil çok önemsiz bir dostum çalışmıyor Ödenmifl, kaybedeceğiniz bir şey var.

Mcafee ve Norton iki bok ve aşağı PC yavaştır.

Gibi avast ücretsiz ve din bile, ücretli olanlar hala daha özgür kullanmak söyledi.

Ücretli her zaman daha iyidir.

Gibi herkese söylemek Av bir yaş, 10 yıl önce sadece Skoda da iyi olduğu anlamına gelmez araba yapabilir gibi olmasıdır.
Old Mayıs 2007, 09:58 5.
Yönetici Grubu

Default Virüs?

Eğer bir güvenlik duvarı Commodo almak gerekir, bu da ücretsiz.
Old Mayıs 2007, 10:01 5.
Yasak Grubu

Default Virüs?

Comodo için ekran görüntüleri burada.
Old Mayıs 2007, 11:05 5.
Bağış Grubu

Default Virüs?

Bu kalite çocuklar. Thanx. Bu avast Ran (iki kez) ve bir şey buldum. Avast ve gerçek zamanlı koruma sağlayacak mı? Ben buldum tek şey arayüz biraz ilk kullanım için zor olduğunu.

If I Windows Güvenlik Duvarı siler Comodo yüklemek?

Keith.
Reply

Register

Bookmarks