![]() |
|
| |||
| |||
| Bir bulmaca biraz var. Ve EZ Antivirus kullanmak her zaman güvenilir olarak buldular. Ancak, bir sorun var görünüyor pencereleri yeniden yükleme. Sonra gerçek zamanlı koruma kurmak ve kapalı geri alınamaz. Eğer bunu iyi yeniden başlatın. Ben hatta müşteri desteği ile canlı sohbet 3 oldu ve onlar her türlü çözümü verdik, ama hala aynı's. Ben çalışan süreçleri kontrol ve bir Unidentifiable bir başlattığımda bulundu. Bu boş olduğunu! Ben de iyi olması kabul silinmesini olmak. Hala aynı. Ben Ez antivirüs, Prevx1, Spybot ve Reklam bilir kullanın. Bu bazı açıklamalar bu bulamazsanız arka planda çalışan bir virüs olduğunu düşünmeye duyuyorum.Any ideas? Unutmayın ki bu sadece başlangıç kadar başında ortaya çıkan, ama her şey yeniden doğmuş olmak çok can sıkıcı hale geliyor! Her türlü yardıma gratefully aldı Keith. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu, hep bilgisayarlarda kuzey nerede ve kalıcı olarak devre dışı bırakılmış olarak çalışıyorum ve yaygın etkinleştirilemiyor. Av bu gibi hatalar var.
Ben avast kullanıyorum ve her zaman algılar ve kolaylığı, diğer Av işi algılamak ve sorun çıkarmadan var bulduğunuz zaman bazı durumlarda herhangi bir sorun çıkarır. Ayrıca bana hiç kendini engelli olmamış. Bunu yüklemek tavsiye ediyorum ve bir, ücretsiz tarama çalışıyor. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yeniden gitti-Carp'ın en son güncellemeler var mı?
| |||
| |||
| Tüm yeni sürümüne güncellendi Ya adam, sadece sırasında güvenli çalıştım bu bir hata oluştu bana benim sistem. Bana niçin sadece ilk kurmak öyle tho Gerçekten bulmacalar. , Şerefe Dave yapacağız. |
|
| |||
| |||
| Sadece kaldırın ve dostum yerine, serbest AV ile çevresinde artık çok Ben artık up AV şey garip bir müşteri yapıyor nedir bulmaya Timne don't waste iyi's. |
|
| |||
| |||
| Yapar mısın zaman bana abonelik ama I Kasım kadar para var! Sadece bu nedenle ben sadece EZ kaldırmak ve görmek nasıl gidiyor gibi avast 1 indirme yaşıyorum. İyi bir paketi tavsiye edebilir misiniz? Bu ödeme ile ilgili, ancak rahatsız yavaşlatan benim sistem istemiyorum! Kardeşim Mcaffe kullanır ve ben nasıl onun sistemi slugs inanamıyorum! Keith. |
|
| |||
| |||
| Yukarı veya değil çok önemsiz bir dostum çalışmıyor Ödenmifl, kaybedeceğiniz bir şey var. Mcafee ve Norton iki bok ve aşağı PC yavaştır. Gibi avast ücretsiz ve din bile, ücretli olanlar hala daha özgür kullanmak söyledi. Ücretli her zaman daha iyidir. Gibi herkese söylemek Av bir yaş, 10 yıl önce sadece Skoda da iyi olduğu anlamına gelmez araba yapabilir gibi olmasıdır. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir güvenlik duvarı Commodo almak gerekir, bu da ücretsiz. |
|
| |||
| |||
| Bu kalite çocuklar. Thanx. Bu avast Ran (iki kez) ve bir şey buldum. Avast ve gerçek zamanlı koruma sağlayacak mı? Ben buldum tek şey arayüz biraz ilk kullanım için zor olduğunu. If I Windows Güvenlik Duvarı siler Comodo yüklemek? Keith. |
![]() |
|
| Bookmarks |