![]() |
|
| |||
| |||
| У мене є шматочок пазла. Я використовую EZ Antivirus, і завжди була надійним. Однак, оскільки перевстановлення Windows я, як видається, питання. Після запуску моє даний час захист відключена і не можуть бути відновлені. Якщо запустити знову це штраф. Я мав на рядку 3 чаті з клієнтом підтримки, і вони дали мені всі можливі рішення, але це все та ж. Я перевірив мій запущених процесах і знайшов одного неясного при запуску. Вона була порожня! Видаливши це я взяла на себе все буде добре. Це все та ж. Я використовую EZ Antivirus, Prevx1, Spybot і Ad Aware. Я думаю, що це вірус, деякі описи працює у фоновому режимі, що не можу знайти.Будь-які ідеї? Будь ласка, зверніть увагу, що це відбувається тільки на початковому запуску, але, на перезавантаження кожного разу стає дуже дратує! Вся допомога, отримали подяки, Кейт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це загальноприйнята, я завжди працює на комп'ютерах з Нортон, де його інвалідом і не може бути включений. Багато Av мають помилок, як це.
Я використовую Avast і він завжди виявляє і видаляє будь-які проблеми з легкістю, при деяких випадках я знайшов інший Av виявляти речі і проблеми її видалення. Вона також ніколи не інваліди самі на мене коли-небудь. Я рекомендую його установкою і запуском перевірки, її безкоштовно. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви з глузду повторно отримав всі необхідні оновлення, короп?
| |||
| |||
| Я чоловік, все оновлено до останньої версії, він просто говорить мені, що "сталася помилка намагався домогтися моїй системі. Дійсно мене спантеличує Тхо чому він робить це тільки на початковому запуску. Змінити Дейв, ура. |
|
| |||
| |||
| Просто видалити і замінити мат, з вільним А.В. по всьому, що тепер дуже добре я просто не витрачати час більше дізнатися Whats Up, коли клієнти А.В. робить щось дивне. |
|
| |||
| |||
| Будуть робити, коли мене підписку вгору, але я сплаченого до листопада! Я просто завантаженні Avast 1, тому якщо я хотів, я, може просто видалити EZ і подивитися, як воно йде. Ви можете порекомендувати хороший пакет? Не турбувати про оплату, але не хочу, щоб моя система уповільнення! Мій брат використовує Mcaffe і я не можу повірити, наскільки це кулі своїй системі! Кейт. |
|
| |||
| |||
| Сплачений чи ні його, не працює так небажаної Мати його, вам нема чого втрачати. Mcafee і Нортон обидва лайно і повільно ви ПК вниз. Як я вже сказав Avast є безкоштовним і я використовую його релігії, навіть якщо платні були вільні я ще його використовувати. Статутний не завжди краще. Як я вже сказав, щоб усі Av є автомобілі, як 10 років тому, тільки тому, що Skoda може зробити автомобілі не означає, що вони нічого хорошого. |
|
| |||
| |||
| Якщо вам необхідно отримати Commodo брандмауер, це теж безкоштовно. |
|
| |||
| |||
| Хлопці Thats якості. Thanx. Ран Avast (двічі), і він нічого не знайшов. Avast чи дати реальний захист часу? Єдине, що я виявив, що інтерфейс трохи складно використовувати в першу чергу. Якщо я встановлю Comodo я повинен видалити Windows Firewall? Кейт. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус | billozz | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 квітня 2009 13:58 |
| Вірус допомогу! | ah24 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 7 листопада 2008 18:45 |
| Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... | cheesepuff | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 29 жовтня 2008 12:58 |
| Вірус допомогу | jam90 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 28 липня 2008 07:26 |
| Вірус | lolli_pop | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 17 листопада 2007 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |