менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Вірус?

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 2007 травень, 09:25
Донор групи

Default Вірус?

У мене є шматочок пазла. Я використовую EZ Antivirus, і завжди була надійним. Однак, оскільки перевстановлення Windows я, як видається, питання. Після запуску моє даний час захист відключена і не можуть бути відновлені. Якщо запустити знову це штраф. Я мав на рядку 3 чаті з клієнтом підтримки, і вони дали мені всі можливі рішення, але це все та ж. Я перевірив мій запущених процесах і знайшов одного неясного при запуску. Вона була порожня! Видаливши це я взяла на себе все буде добре. Це все та ж. Я використовую EZ Antivirus, Prevx1, Spybot і Ad Aware. Я думаю, що це вірус, деякі описи працює у фоновому режимі, що не можу знайти.

Будь-які ідеї? Будь ласка, зверніть увагу, що це відбувається тільки на початковому запуску, але, на перезавантаження кожного разу стає дуже дратує!

Вся допомога, отримали подяки,

Кейт.
Old 5 2007 травень, 09:28
Адміністратор групи

Default Вірус?

Це загальноприйнята, я завжди працює на комп'ютерах з Нортон, де його інвалідом і не може бути включений. Багато Av мають помилок, як це.

Я використовую Avast і він завжди виявляє і видаляє будь-які проблеми з легкістю, при деяких випадках я знайшов інший Av виявляти речі і проблеми її видалення. Вона також ніколи не інваліди самі на мене коли-небудь.

Я рекомендую його установкою і запуском перевірки, її безкоштовно.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 5 2007 травень, 09:30
Забороненої угруповання

Default Вірус?

Ви з глузду повторно отримав всі необхідні оновлення, короп?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 5 2007 травень, 09:42
Донор групи

Default Вірус?

Я чоловік, все оновлено до останньої версії, він просто говорить мені, що "сталася помилка намагався домогтися моїй системі. Дійсно мене спантеличує Тхо чому він робить це тільки на початковому запуску.

Змінити Дейв, ура.
Old 5 2007 травень, 09:46
Адміністратор групи

Default Вірус?

Цитата:
Спочатку Написав carpious View Post
Я чоловік, все оновлено до останньої версії, він просто говорить мені, що "сталася помилка намагався домогтися моїй системі. Дійсно мене спантеличує Тхо чому він робить це тільки на початковому запуску.

Змінити Дейв, ура.
Просто видалити і замінити мат, з вільним А.В. по всьому, що тепер дуже добре я просто не витрачати час більше дізнатися Whats Up, коли клієнти А.В. робить щось дивне.
Old 5 2007 травень, 09:54
Донор групи

Default Вірус?

Будуть робити, коли мене підписку вгору, але я сплаченого до листопада! Я просто завантаженні Avast 1, тому якщо я хотів, я, може просто видалити EZ і подивитися, як воно йде.

Ви можете порекомендувати хороший пакет? Не турбувати про оплату, але не хочу, щоб моя система уповільнення! Мій брат використовує Mcaffe і я не можу повірити, наскільки це кулі своїй системі!

Кейт.
Old 5 2007 травень, 09:56
Адміністратор групи

Default Вірус?

Сплачений чи ні його, не працює так небажаної Мати його, вам нема чого втрачати.

Mcafee і Нортон обидва лайно і повільно ви ПК вниз.

Як я вже сказав Avast є безкоштовним і я використовую його релігії, навіть якщо платні були вільні я ще його використовувати.

Статутний не завжди краще.

Як я вже сказав, щоб усі Av є автомобілі, як 10 років тому, тільки тому, що Skoda може зробити автомобілі не означає, що вони нічого хорошого.
Old 5 2007 травень, 09:58
Адміністратор групи

Default Вірус?

Якщо вам необхідно отримати Commodo брандмауер, це теж безкоштовно.
Old 5 травня 2007, 10:01
Забороненої угруповання

Default Вірус?

Скріншоти для Comodo тут.
Old 5 травня 2007, 11:05
Донор групи

Default Вірус?

Хлопці Thats якості. Thanx. Ран Avast (двічі), і він нічого не знайшов. Avast чи дати реальний захист часу? Єдине, що я виявив, що інтерфейс трохи складно використовувати в першу чергу.

Якщо я встановлю Comodo я повинен видалити Windows Firewall?

Кейт.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус billozz Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 2 квітня 2009 13:58
Вірус допомогу! ah24 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 18 7 листопада 2008 18:45
Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... cheesepuff Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 29 жовтня 2008 12:58
Вірус допомогу jam90 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 28 липня 2008 07:26
Вірус lolli_pop Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 17 листопада 2007 09:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.