по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Virus Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 юли 2008, 07:12
Член Група

Default Virus Помощ

Моят чичо компютър поддържа показване на съобщение при опит за достъп до файловете. Ако се опитам да има достъп My Computer FR например, се появява съобщение "Критична грешка; Microsoft XP повредени файлове, свалени antispyware тук" когато се анулират, тя ме пренасочва към интернет за изтегляне на шпионски софтуер за $ 40. Тя се превръща в много досаден. Имам завтече вирус проверка в нормален режим и по-безопасен режим. Имам Hijackthis, и можете да публикувате дневника при поискване.
Мога някой харесвам помагам, то ще бъде много много оценявам.

Jam90
Old 28 юли 2008, 07:26
Модератор Група

Default Virus Помощ

Започнете тук http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Пост трупите, когато завърши.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Virus Въпрос - Може ли някой ми каже, ако може да има вирус billozz Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 2-ро Апр 2009 13:58
Virus помощ! ah24 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 18 7 Ноем 2008 18:45
Моите приятели MAC е вирус ... Umm ... да ... вирус ... cheesepuff Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 29 Окт 2008 12:58
Virus lolli_pop Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 13 17 ноември 2007 09:42
Вирус? carpious Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 12 6 май 2007 г. 09:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc