![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят чичо компютър поддържа показване на съобщение при опит за достъп до файловете. Ако се опитам да има достъп My Computer FR например, се появява съобщение "Критична грешка; Microsoft XP повредени файлове, свалени antispyware тук" когато се анулират, тя ме пренасочва към интернет за изтегляне на шпионски софтуер за $ 40. Тя се превръща в много досаден. Имам завтече вирус проверка в нормален режим и по-безопасен режим. Имам Hijackthis, и можете да публикувате дневника при поискване. Мога някой харесвам помагам, то ще бъде много много оценявам. Jam90 |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Virus Въпрос - Може ли някой ми каже, ако може да има вирус | billozz | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 2-ро Апр 2009 13:58 |
| Virus помощ! | ah24 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 7 Ноем 2008 18:45 |
| Моите приятели MAC е вирус ... Umm ... да ... вирус ... | cheesepuff | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 29 Окт 2008 12:58 |
| Virus | lolli_pop | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 17 ноември 2007 09:42 |
| Вирус? | carpious | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 6 май 2007 г. 09:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |